FinForce взяли в оборот

• Автор теми Автор теми МЛВ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 783

МЛВ

Форумчанин
Дописи
87
Реакції
74
Бали
5090
МЛВ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Надіслали смс.
Дзвонять з прихованих номерів і вимагають повернути крадені гроші , майже 35000!! Ніх...я собі(((

и шо?шлите на ***...
Не дзвонять(((Взяли колишню адресу прописки (мої свекри уже, майже колишні) Прислали смс, що спілкуються з моїми сусідами, тобто сусідами моїх свекрів!А це село! Це п....ь!

Не дзвонять(((Взяли колишню адресу прописки (мої свекри уже, майже колишні) Прислали смс, що спілкуються з моїми сусідами, тобто сусідами моїх свекрів!А це село! Це п....ь!
І,що в цьому поганого?В мене чотири села брали в оборот,нічого живий...Хоч так про мене хтось згадав,а то вже забули...Головне не йти з ними на контакт і буде у Вас щастя.

І,що в цьому поганого?В мене чотири села брали в оборот,нічого живий...Хоч так про мене хтось згадав,а то вже забули...Головне не йти з ними на контакт і буде у Вас щастя.
Ніяк не реагую.

Надіслали смс.
Дзвонять з прихованих номерів і вимагають повернути крадені гроші , майже 35000!! Ніх...я собі(((
Відправте їм смс із силкою на форум,що дєнєг нєт,но ми тута всє дєржимся!!!!

Їм теж дітей кормить нічим! Які ж Ми ШАХРАЇ- бездушні:give_heart::p
Але я ж не можу подзвонити їх мамі, татові, сестрі і т.д. та нагадити, як вони. Ми виховані! А їх хто виховав? Лайно з рота лити?
З іншої планети!
З Альфа Центаври.

Назад
Угорі