Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не дзвонять(((Взяли колишню адресу прописки (мої свекри уже, майже колишні) Прислали смс, що спілкуються з моїми сусідами, тобто сусідами моїх свекрів!А це село! Це п....ь!и шо?шлите на ***...
І,що в цьому поганого?В мене чотири села брали в оборот,нічого живий...Хоч так про мене хтось згадав,а то вже забули...Головне не йти з ними на контакт і буде у Вас щастя.Не дзвонять(((Взяли колишню адресу прописки (мої свекри уже, майже колишні) Прислали смс, що спілкуються з моїми сусідами, тобто сусідами моїх свекрів!А це село! Це п....ь!
Ніяк не реагую.І,що в цьому поганого?В мене чотири села брали в оборот,нічого живий...Хоч так про мене хтось згадав,а то вже забули...Головне не йти з ними на контакт і буде у Вас щастя.
Відправте їм смс із силкою на форум,що дєнєг нєт,но ми тута всє дєржимся!!!!Надіслали смс.
Дзвонять з прихованих номерів і вимагають повернути крадені гроші , майже 35000!! Ніх...я собі(((
Відправте їм смс із силкою на форум,що дєнєг нєт,но ми тута всє дєржимся!!!!

Грошей нема і не буде. В країні криза, вони як з Космосу, не в курсі, "бідолашні"!Відправте їм смс із силкою на форум,що дєнєг нєт,но ми тута всє дєржимся!!!!
Їм теж дітей кормить нічим! Які ж Ми ШАХРАЇ- бездушніГрошей нема і не буде. В країні криза, вони як з Космосу, не в курсі, "бідолашні"!

З іншої планети!Грошей нема і не буде. В країні криза, вони як з Космосу, не в курсі, "бідолашні"!
Але я ж не можу подзвонити їх мамі, татові, сестрі і т.д. та нагадити, як вони. Ми виховані! А їх хто виховав? Лайно з рота лити?Їм теж дітей кормить нічим! Які ж Ми ШАХРАЇ- бездушні![]()
З Альфа Центаври.З іншої планети!
Це був сарказм)Але я ж не можу подзвонити їх мамі, татові, сестрі і т.д. тс нагадити, як вони. Ми виховані! А їх хто виховав? Лайно з рота лити?
З Альфа Центаври.