FinForce(Ccloun)обзвонили родных чтоделать???

• Автор теми Автор теми DimaDima
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 4K

DimaDima

Форумчанин
Дописи
68
Реакції
10
Бали
5065
DimaDima не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вчера целую ноч б робот наяривал родным и близким
Кто что придпринимал что бы избавиться от званков???

А на якому терміні просрочки вони передають борг, бо в мене місяць прийшла смс останій шанс пролонгуй кредит бо передамо борг.

А на якому терміні просрочки вони передають борг, бо в мене місяць прийшла смс останій шанс пролонгуй кредит бо передамо борг.
По разному...
У меня на 3-й мес просрочки продали
Тело 5 тыс с % хотели 14

Особисто в мене передали через 4-5 місяців...
Зараз скоріше передають, 1-2 місяці і все...
Перестали плекати марні надії на повернення...)))

Вчера целую ноч б робот наяривал родным и близким
Кто что придпринимал что бы избавиться от званков???
У меня тоже вчера концерт с роботом был. Наяривал всем у папы 60 звонков за вечер. Сегодня вроде утихли. Продали через 2 месяца ?

У меня тоже вчера концерт с роботом был. Наяривал всем у папы 60 звонков за вечер. Сегодня вроде утихли. Продали через 2 месяца ?
Тоже самоэ 2 мес всем обзвонили кого даже не видел лет так 10.Что Вы предпринимали???
Сегодня звонил сказали пишите заявление в полицию
Когда вы звонили на 1545 что вы говорили???

Тоже самоэ 2 мес всем обзвонили кого даже не видел лет так 10.Что Вы предпринимали???

Когда вы звонили на 1545 что вы говорили???
У меня звонили родителям только пока что. Нечего не делала. Увидим что дальше будут делать. До звонков уже привыкли ?

мій борг продали за 1,5 місяця
что вы им говорили?

мій борг продали за 1,5 місяця
что вы им говорили?
Я з ними не спілкуюсь, я рік пролонгувала кредид.Вже тричі можна було його перекрити а вони піпіпі...брату на вайбер скинули моє фото паспорта.Брат сказав вона доросла дівчинка з нею і ведіть бесіди винна віддасть,невинна то допобачення.То той пі..... каже я тобі ще буду дзвонити.А мій брат війсковий каже дзвони буду мати час поспілкуюсь ні то вибач.Більше дзвінків не було.

Назад
Угорі