"Фінансова компанія "Фінтраст Україна" подали позов до суду по кредиту

при обоих этих вариантах надо быть готовыми обратиться за юридической помощью и не затягивать с этим, так как эти варианты стартуют сроки, и пропустив их, возникнут проблемы
Якщо терміни пропустити бо оскарження не буде позитивне ? Чи важче збити буде?

Хто вигравав у них справу? Планую оскаржити
Моя справа пока з ними в суді , суд перенесли на 8 травня
Бажанно протягом 10 днів як документи у вас будуть на руках писати оскарження.
Як я розумію якщо оскарження немає то ви будете платити всі їхні забаганки

Моя справа пока з ними в суді , суд перенесли на 8 травня

Бажанно протягом 10 днів як документи у вас будуть на руках писати оскарження.

Як я розумію якщо оскарження немає то ви будете платити всі їхні забаганки
Поки звернулась до адвоката
Не знала що було відкрито впровадження і по одному вже пропустила терміни. 1квітня дізналася про це і звернулась щоб оскаржувати . Боюсь що при оскарженні буде негативно . Платити мфо не збираюсь те що хочуть бо і так багато переплатила . Підкажіть якщо не оскаржувати то впровадження довічно залишаються і якщо термін пропущено чи є позитивна практика оскарження ?
Підкажіть хто знає , якщо не оскаржувати то впровадження довічно залишаються і якщо термін пропущено чи є позитивна практика оскарження ?

Поки звернулась до адвоката
Не знала що було відкрито впровадження і по одному вже пропустила терміни. 1квітня дізналася про це і звернулась щоб оскаржувати . Боюсь що при оскарженні буде негативно . Платити мфо не збираюсь те що хочуть бо і так багато переплатила . Підкажіть якщо не оскаржувати то впровадження довічно залишаються і якщо термін пропущено чи є позитивна практика оскарження ?
Підкажіть хто знає , якщо не оскаржувати то впровадження довічно залишаються і якщо термін пропущено чи є позитивна практика оскарження ?
У вас суд уже був?

Долг будет всю жизнь висеть. Если заочное решение, то можно оспорить, вроде у вас 20 дней с момента получения решения.

Назад
Угорі