Фінансова грамотність.

• Автор теми Автор теми Zloj rock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 921
  • Перегляди Перегляди 38K

Чи вважаєте ви себе фінансово грамотним?

• Так

• Ні

• А що це?

Результати будуть показані лише після голосування.
Чудові починання на Одещині: https://dumskaya.net/news/v-nekotoryh-shkolah-odesskoy-oblasti-budut-prepo-142741/

Спасибо что предупредили...сегодня зайду за винишком))
images (12).webp

Zloj rock ну чтоб разделить, если все стесняются... интересно, что дальше))

Намагався з Дельта-м (остання шарага) поговорити, щоб закрити за тіло, але там пришиблені. Тож кошти що призначалися їм, спокусившись просадкою крипторинку витратив на XML. З комісіями це обійшлося 7040грн.

Так, знаю що це ризиковано і певною мірою безрозсудливо, треба було на борги пустити і все таке. Ну наразі таке рішення, виділив для агресивного трейдингу, більше як експеримент.

Кредити (шарага, % по карті)-9209
Крипта-7040
Взуття-3300
Житло-1350
Смаколики-1021
Зв'язок-110
Різне-1405
--------------
=23435

Доходи:
Зарплата+28355
------------
В наявності:
Ліміт на карті 14845 (з 26500)
Карта 144
Готівка 1133
Крипта 297$
------------
Кредити (тіло)-17655
Борги:48500+160$

Шарага переноситься на невідомий термін. Кредитку закрию в цьому періоді (до 12 червня) і почну борги друзям роздавати.
Житло, їжа і транспорт відмінусувалися-бонуси роботи.

В этот раз Вы на это потратили больше...
И"Смаколики-1021"- тоже много...
Экономней пожалуйста
Розумію сарказм, та розкрию.
Різне, в даному випадку, це девайси для роботи. Можна було не витрачатись, та самому так зручніше буде.
На смаколики норм, це менше мого одноденного доходу зараз. Цього разу перемкнувся на морозиво і морепродукти, як основні статті в категорії.

Ціль не зекономити будь якою ціною, а оптимізувати грошові потоки, прибравши зайве, не зазіхаючи на "комфорт".
А я здається не писала, що потрібно "зекономити будь якою ціною"! Я висловила свою думку, що Ви витрачаете кошти на ті речі без яких можна обійтися, тим самим ще більше оптимізувати грошові потоки, прибравши зайве! Але повторюсь це моя особиста думка!!

Погляди цілком з ним співпадають.

Докупив на новій посаді ще крипти, на 5960

Дельта М хотят сделать перерасчёт общей суммы , у кого такое было ?

Мне нравятся вот эти советы по фин.грамотности от ноунеймов, которые вчера сидели без копейки, а сегодня запилили видос на Ютуб и начали поднимать бабло на этом... Если и слушать кого-то, то тех, кто чего-то достиг не только на словах. Старина Баффет глупостей не скажет

Назад
Угорі