Фінансова грамотність.

• Автор теми Автор теми Zloj rock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 921
  • Перегляди Перегляди 38K

Чи вважаєте ви себе фінансово грамотним?

• Так

• Ні

• А що це?

Результати будуть показані лише після голосування.
Главное, чтобы ты не забыл, а я напомню!
1613839837816.webp

Я давненько так не роблю, вартість по пам'яті, місто не має значення, зараз в столиці.
Ціни можна підставити свої)

Не пам'ятаю ім'я, певне Олена. То дууууже старий борг 150 грн. Треба буде знайти та повернути ×10, якщо задовольнить. Якщо більше, то скільки скаже.
Шукатиму через Артема, там така ж ситуація, тільки 340 грн, його знайти легше.

Хз, в Києві стандартна зараз-60, можна звісно і за 100 знайти, але є 60 і навіть 50.
Ну,у нас тоже по 50-60 есть,но они напрочь несьедобные

Прочитала и чейта вспомнила очень бородатый анекдот ?
- Как стать финансово грамотным? - спрашивает один еврей другого.
- Ну, - объясняет тот, - начать нужно вот с чего: первые 20 лет надо быть закоренелым скрягой.
- А потом?
- Потом? Потом вы им и останетесь, но уже на всю жизнь.

Извините ? навеяло

Так когда уже начнется что-то финансово грамотное?
А то я все жду, жду и пока кроме предложений жёсткой экономии не увидела ничего :попкорн:

Так когда уже начнется что-то финансово грамотное?
А то я все жду, жду и пока кроме предложений жёсткой экономии не увидела ничего :попкорн:
Особисто я не знаю кращих варіантів в ситуації великих боргів, як направити максимум коштів на їх погашення (читай-економити) і підвищувати доходи.

Особисто я не знаю кращих варіантів в ситуації великих боргів, як направити максимум коштів на їх погашення (читай-економити) і підвищувати доходи.
Повышать доходы путём устройства на 3 работы, при этом тотально экономя на себе? Больничка таки дороже обойдется

Повышать доходы путём устройства на 3 работы, при этом тотально экономя на себе? Больничка таки дороже обойдется
Ні, на нові роботи не влаштовуватимусь. Як побачу керівника, підніму питання про хоч мінімальне підвищення зарплати. У випадку відмови, звільнюся і знайду де більше платять.

Ні, на нові роботи не влаштовуватимусь. Як побачу керівника, підніму питання про хоч мінімальне підвищення зарплати. У випадку відмови, звільнюся і знайду де більше платять.
Логично, так к лету глядишь и погасите всеXD

Логично, так к лету глядишь и погасите всеXD
Певне ж в мене є думки, стосовно реалістичності дедлайну "до кінця літа"?)

Доречі лайфхак економії для чоловіків: в мене вже два роки є машинка (купував за 500 грн), котрою стриг бороду, а нещодавно почав коротко стригти і голову. Самостійно постригтися перед душом-5 хвилин. Це щомісячне заощадження ~100 грн і години часу на стрижці. Не дякуйте)

Певне ж в мене є думки, стосовно реалістичності дедлайну "до кінця літа"?)

Доречі лайфхак економії для чоловіків: в мене вже два роки є машинка (купував за 500 грн), котрою стриг бороду, а нещодавно почав коротко стригти і голову. Самостійно постригтися перед душом-5 хвилин. Це щомісячне заощадження ~100 грн і години часу на стрижці. Не дякуйте)
Вспомнила для Вас ещё один крутой лайфхак: праноедение))

Назад
Угорі