⚖️ «Фількіна грамота» замість доказів: суд відмовив «ЄАПБ» у стягненні боргу Miloan

Адвокат Артем Кірюшин

Антиколектор онлайн ™️
Юридична компанія
Дописи
394
Реакції
979
Бали
473
Адвокат Артем Кірюшин не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
⚖️ Покровський районний суд м. Кривого Рогу відмовив ТОВ "ФК "ЄАПБ" в задоволенні позову

Ціна позову - 25 тис. грн
Первісний кредитор - ТОВ "Мілоан"​

Снимок экрана — 2026-04-21 в 14.06.40.webp​

Сьогодні розбираємо "свіжак" від 06.03.2026.
Покровський суд Кривого Рогу повністю відмовив у позові ТОВ «ФК «ЄАПБ». Колектори хотіли стягнути з жінки майже 25 000 грн (борг перед Miloan), але пішли з суду з пустими руками.

Ця справа — ідеальний приклад того, що колектори часто подають до суду "фількіні грамоти", сподіваючись, що людина не прийде і не буде захищатися.

📉 Чого хотіли «ЄАПБ»?
Вони стверджували, що викупили борг у «Мілоана» і вимагали:​
  • 20 000 грн — тіло кредиту.​
  • 5 000 грн — проценти та комісія.​
⚔️ Чому вони програли (ключові помилки колекторів):
Завдяки моєму відзиву, суд виявив цілий букет порушень з боку «ЄАПБ»:​
⚖️ Вердикт суду:
Суд виніс рішення: В ПОЗОВІ ВІДМОВИТИ ПОВНІСТЮ.
Аргумент суду вбивчий для колекторів: "Доказування не може ґрунтуватися на припущеннях". Якщо ви принесли в суд порізаний договір і незрозумілий список — ви програли.

💡 Поради для тих, на кого подали в суд:​
  • Вимагайте оригінали або повні копії. Якщо в договорі бракує сторінок — це вже привід для відмови.​
  • Перевіряйте Реєстр боржників. Це має бути документ, підписаний обома компаніями, а не просто виписка з Excel.​
  • Не ігноруйте суд! Як бачите, колектори часто подають "сирі" позови. Якщо подати відзив і вказати на ці дірки, борг просто анулюють.​
Номер справи для тих, хто хоче почитати повністю: 212/2653/25.
Тримайтеся і не дайте себе обдурити! 👊​

Останнє редагування:
Адвокат Артем Кірюшин, я , звісно, нічого не маю проти чіткого опису помилок колекторів, але може має сенс приховувати цю інформацію від гостей? Бо вони явно тут сидять. І в результаті будуть працювати над усуненням таких помилок і це піде більше їм на користь?

Давайте я таку можливість реалізую і розкажу, як нею користуватися? В потім пілредактую цей допис. Не проти?

Адвокат Артем Кірюшин, я , звісно, нічого не маю проти чіткого опису помилок колекторів, але може має сенс приховувати цю інформацію від гостей? Бо вони явно тут сидять. І в результаті будуть працювати над усуненням таких помилок і це піде більше їм на користь?

Давайте я таку можливість реалізую і розкажу, як нею користуватися? В потім пілредактую цей допис. Не проти?
Да, буду дуже вдячний за це.

Адвокат Артем Кірюшин, Здравствуйте. Как с Вам связаться. Вопрос по ЖКХ. Есть решение суда
Мои контакты указаны в подписи к этому посту
IMG_1379.webp

Назад
Угорі