Фактор и суд (подает ли этот пенек в суд)

• Автор теми Автор теми Сонный Мститель
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

Сонный Мститель

Форумчанин
Дописи
737
Реакції
796
Бали
323
Сонный Мститель не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привет, форумчане!

Прошу прощения за отсутствие - был в отпуске, хотел отдохнуть от всего, а теперь я снова здесь и снова за работу!

Вопрос такой: Фактор вообще хоть когда-то хоть на кого-то в суд подает? Моему подопечному вроде таки пообещали суд, и мы хотим понять, пора ли искать адвоката, или еще рано.

Вроде как они не подают в суд) от слова вообще
У меня они есть, прямым текстом звонилка сказала что никто не будет подавать
Но и самой интересно были ли случаи)

На судовій владі подивіться)))
Все так само як моніторте себе)))
Подопечного искать на судовой смысла нет, они только грозятся подать. Просто хочется понять тенденцию, кто что слышал.
Я вот, лично, пока ничего не слышал о судах с Фактором.

Зачем подопечный))
Поищите фактор))
попробую, но, честно говоря, пользоваться сайтом судовой влады не умею, а при чтении судебных протоколов у меня начинаются припадки сатанизма, соответственно могу прошляпить всю суть

Доброго дня мені фактор наярює кожного дня вже більше тижня,і щоб не збрехати то дзвінків 50 точно,звонять то кожних 5-10 хв то кожних пів години ,трубку не беру

Доброго дня мені фактор наярює кожного дня вже більше тижня,і щоб не збрехати то дзвінків 50 точно,звонять то кожних 5-10 хв то кожних пів години ,трубку не беру
Кидайте номери в чорний список і дзвінків зменшаться))

Я скачала програму Truecaller але воно всерівно дає гудок один коли вони наярюють
Північний апеляційний господарський суд910/15317/18
Заміна, залучення нових учасників судового процесу, правонаступництво, залучення третьої особи (2-й розділ звіту)(2 інстанція)
19.06.2019головуючий суддя: Іоннікова І.А.; суддя-доповідач: Іоннікова І.А., суддя-учасник колегії: Чорна Л.В., суддя-учасник колегії: Михальська Ю.Б.Відповідач (Боржник): Товариство з обмеженою відповідальністю "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ФАКТОР-СЕРВІС"зобовя'зання вчинити певні дії19.06.2019

Останнє редагування:
Я скачала програму Truecaller але воно всерівно дає гудок один коли вони наярюють

Заміна, залучення нових учасників судового процесу, правонаступництво, залучення третьої особи (2-й розділ звіту)(2 інстанція)
19.06.2019головуючий суддя: Іоннікова І.А.; суддя-доповідач: Іоннікова І.А., суддя-учасник колегії: Чорна Л.В., суддя-учасник колегії: Михальська Ю.Б.Відповідач (Боржник): Товариство з обмеженою відповідальністю "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ФАКТОР-СЕРВІС"зобовя'зання вчинити певні дії19.06.2019
Є якісь суд по фактору але не можу зрозуміти що це

Це що?
Вам напис зробили?
Одночасно написали)))

Я відключала телефон на ніч))
Мені не звонять вночі ,в мене взагалі в телефоні звук виключений але на руці фітнес браслет і на ньому один раз вібрує
Це що?
Вам напис зробили?
Одночасно написали)))
Ні я в пошуку написала фактор і ця справа є
Мені не звонять вночі ,в мене взагалі в телефоні звук виключений але на руці фітнес браслет і на ньому один раз вібрує

Ні я в пошуку написала фактор і ця справа є
Хотіла глянути чи подають на когось в суд

Це що?
Вам напис зробили?
Одночасно написали)))
Фактор - ответчик, достали, наверное, своими звонками... Мне тоже наяривают неделю как ненормальные, потом неделю затишье, может пару раз, труколлер их определяет и сразу через телефон тоже блокирую

Вроде как они не подают в суд) от слова вообще
У меня они есть, прямым текстом звонилка сказала что никто не будет подавать
Но и самой интересно были ли случаи)
А приехать могут, мне написали письмо что ждите приезда описывать имущество

Назад
Угорі