ПрофітКапітал подали до суду!

• Автор теми Автор теми Rosaly
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K
У меня та же история. 26.12.23 подали в суд "на стягнення заборгованості". Только покаместь в суде документов от них нету
І на мене 26.12. Але я зносила напис від них по Май кредит)) поки тільки є склад суду

І на мене 26.12. Але я зносила напис від них по Май кредит)) поки тільки є склад суду
Те ж саме, виконавчий напис успішно знесено, тепер вони подали до суду. Навіть аргументують про пропущені строки позовної давності

У меня та же история. 26.12.23 подали в суд "на стягнення заборгованості". Только покаместь в суде документов от них нету
Чекатиму документів... Це може бути довго. Живу в селі, пошту раз в тиждень привозять. Ну а потім до адвоката і судитись. Я влітку ЄАПБ програла, тепер виплачую 25000 грн. Ще один програний суд мене, з моєю ЗП просто вб'є.

Те ж саме, виконавчий напис успішно знесено, тепер вони подали до суду. Навіть аргументують про пропущені строки позовної давності
А строки позовної давності на багато пропущені?

Зараз ніби сроки позовної давності до уваги не беруться. Поправте мене, якщо я помиляюсь. Ніби через воєнний стан і кредитні канікули, які надавались багатьма банками. Ну будемо бачити.

Зараз ніби сроки позовної давності до уваги не беруться. Поправте мене, якщо я помиляюсь. Ніби через воєнний стан і кредитні канікули, які надавались багатьма банками. Ну будемо бачити.
Згідно з постановою Верховного Суду - повинні братися до уваги, якщо позивачем не буде доведено, що саме ковід чи військовий стан завадив позивачу раніше звернутися до суду.

Чекатиму документів... Це може бути довго. Живу в селі, пошту раз в тиждень привозять. Ну а потім до адвоката і судитись. Я влітку ЄАПБ програла, тепер виплачую 25000 грн. Ще один програний суд мене, з моєю ЗП просто вб'є.
О, а там ви захищалися? Бо на мене ще й єпаб подав))

О, а там ви захищалися? Бо на мене ще й єпаб подав))
Так, але адвокат не з форуму... Тому, я думаю, їм задовольнили позов повністю. Хоча сума досить адекватна. Це ж не 200к як з інших хочуть. Щоправда вони ВП через приватного виконавця відкрили і це ще 3000 додало до загальної суми. У вересні виконавець заблокував картки, я надіслала йому повідомлення і довідку про те, що це цільовий рахунок і він розблокував картку для виплат. На роботу нічого не приходило, просто домовились що щомісячно сплачуватиму 2000 грн по ВП.

Півтора року
Півтора
в своєму позові аргументують?
Так

Значить прийшов сьогодні позов. Профіти подали позов про стягнення заборгованості по MyCredit. Хочуть 12 080,64 ціна позову, 2481 грн судовий збір і 10000 на правничу допомогу. Шукаю адвоката для консультації, хто з ними мав справу і яка практика по ним.
При тілі 6000 без пролонгації.

Значить прийшов сьогодні позов. Профіти подали позов про стягнення заборгованості по MyCredit. Хочуть 12 080,64 ціна позову, 2481 грн судовий збір і 10000 на правничу допомогу. Шукаю адвоката для консультації, хто з ними мав справу і яка практика по ним.
При тілі 6000 без пролонгації.
Вкладка "Юристы"
Вообще не так много хотят конечно, всего 2 тела, именно за кредит. Тут сильно с юристом и не собьешь думаю. Если б не 10к за правовую допомогу...
Точнее вам юристы скажут.

Добрий день! Мені нещодавно прийшов лист від колекторів Профіт капітал з начебто позовною заявою до суду про стягнення з мене боргу, копія такої заяви також копія факторингу Фінекспрес я так зрозуміла перепродали колекторам Фінекспрес також кинули умови договору і про адвокатське об'єднання в яке вони начебто звернутися за юридичною допомогою, навіть кинули посвідчення адвоката і про його діяльність але все це копії, підкажіть будь ласка чи було в когось схоже і чи можуть Профіт капітал дійсно подати до суду? Кредит взятий майже 6 років тому і вже пройшли строки позовної давності.

Назад
Угорі