Фактор и суд (подает ли этот пенек в суд)

• Автор теми Автор теми Сонный Мститель
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K
звонять очень много прострочка в майкредит 5 месяцев,продали єтим полуумним ,так они все и вся и на роботу и короче,задолбали,уже недели 2 трезвонять
может хто знает сколь еще будуть звонить?

Доброго дня мені фактор наярює кожного дня вже більше тижня,і щоб не збрехати то дзвінків 50 точно,звонять то кожних 5-10 хв то кожних пів години ,трубку не беру
У мене те саме.І в десять годин вечора дзвонять.Но вони купили 2 чи 3 моїх мфо.Мені щось стрьомно стало.

Не приезжают они никогда и никуда
Просто пугают авось оплатите)
які саме мфо
купив
17 мфо,просрочки 7 міс.З самого початку стоїть блокиратор,не спілкуюсь зовсім.Спершу були листи,зараз дуже рідко.Не пам'ятаю точно,но майкредіт вони купили і ще шось.

просто хотів дізнатися ,хто продав з мого списку може теж у декількох фактор купив,залишив позавчра скаргу на урядовій ,дзвінків поменьше ,подивлюся ще пару днів,як ні піду до прокуратури напишу заяву.консультувався з колишнім силовиком ,казав ,що має допомогти.

звонять очень много прострочка в майкредит 5 месяцев,продали єтим полуумним ,так они все и вся и на роботу и короче,задолбали,уже недели 2 трезвонять
может хто знает сколь еще будуть звонить?
пусть все игнорят по возможности,постепенно перестанут,но периодически звонят,надо блокировать звонки.

Доброго дня мені фактор наярює кожного дня вже більше тижня,і щоб не збрехати то дзвінків 50 точно,звонять то кожних 5-10 хв то кожних пів години ,трубку не беру
Поміняйте мобільний номер. Від старого номеру повідв'язуйте банкінг, імейли, всьо такоє. Або хоча б на мене переадресацію поставте.

интересно а что у каллов есть вообще какие либо права подавать в суд?

Назад
Угорі