Фактор прислав смс на новий номер

• Автор теми Автор теми Поліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 5K
А мне только что такое пришло

Вкладення

• Screenshot_2020-07-29-12-13-53-728_com.android.mms.webp
    Screenshot_2020-07-29-12-13-53-728_com.android.mms.webp
    37.8 Кб · Перегляди: 45

Вкладення

• Screenshot_20200729_134606_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_20200729_134606_com.google.android.apps.messaging.webp
    45.2 Кб · Перегляди: 44
В
Щойно прийшло смс від Фактор. Вміст стандартний, лякають блокуванням рахунків. Питання в тому, що смс надійшла на мій новий номер телефону... Не очікувала. Номер прив'язаний до привату, адже мені необхідна картка для отримання соціальних виплат, тому і номер активний...
То що це виходить, Приват злив номер?
В мене те ж саме тільки таліон

Якшо в мене мають прийти дікретні то шо можуть зняти чи шо бо було на чарточкі 60 грн.і зняли сьогодні якшо я візьму другий номер і карточку оформлю і ощадбанк то не будуть знімати чи ви не знаєте скажіть бо мають прийти в жовтні ше є время помінять?

Якшо в мене мають прийти дікретні то шо можуть зняти чи шо бо було на чарточкі 60 грн.і зняли сьогодні якшо я візьму другий номер і карточку оформлю і ощадбанк то не будуть знімати чи ви не знаєте скажіть бо мають прийти в жовтні ше є время помінять?
Хто зняв ?

Перевипустіть карту просто

Назад
Угорі