Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Ше може кредит сім зняти но не впевнена
Бо в пнрший день просрочки в мене знімались і писало відмова а сума знімалась яку треба було погасити кредит плюс от я подумала шо вони
Чкшо перевипустити то гроші знімати небуде ніхто скажіть мені мені дуже нада
Щойно прийшло смс від Фактор. Вміст стандартний, лякають блокуванням рахунків. Питання в тому, що смс надійшла на мій новий номер телефону... Не очікувала. Номер прив'язаний до привату, адже мені необхідна картка для отримання соціальних виплат, тому і номер активний...
То що це виходить, Приват злив номер?
Щойно прийшло смс від Фактор. Вміст стандартний, лякають блокуванням рахунків. Питання в тому, що смс надійшла на мій новий номер телефону... Не очікувала. Номер прив'язаний до привату, адже мені необхідна картка для отримання соціальних виплат, тому і номер активний...
То що це виходить, Приват злив номер?
Завантажуй застосунок АНТИКОЛЕКТОР 2.0 з усіма корисними функціями!
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.