Фактор і блокування рахунків рідних!

• Автор теми Автор теми MiMi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 3K

MiMi

Форумчанин
Дописи
160
Реакції
90
Бали
3625
MiMi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня друзі! Мала не приємну розмову з калами із фактора! Пригрозила що протягом часу заблокує рахунки брата, тата, і мами... Назвала їх ФИО... Я вже звикла до тиску, але зараз чомусь так стрьомно зробилося... Можуть дійсно заблокувати.. Якщо так, то що ж робити буду...

Доброго дня друзі! Мала не приємну розмову з калами із фактора! Пригрозила що протягом часу заблокує рахунки брата, тата, і мами... Назвала їх ФИО... Я вже звикла до тиску, але зараз чомусь так стрьомно зробилося... Можуть дійсно заблокувати.. Якщо так, то що ж робити буду...
не могут, не переживайте?

Вы просто сядьте и подумайте Трезво как обезьянка с гарнитурой может заблокировать счета, ещё и не Ваши?

Не можуть вони таке зробити.. Не переживайте)))

Рахунки може блокувати виконавець, після вчинення нотаріального напису ( який є не законним і підлягає знесенню через суд). І рахунки тільки ваші!!!!а не родичів! Вони можуть яку хочеш лапшу вам вішати!! Не зважайте!

Мені Alexcredit і Бистрозайм вже тиждень шлють смс з такими погрозами і попередженнями але ніяк заблокувати не можуть)))

Я вам Новою поштою виделку вишлю щоб лапшу з вух познімати, киньте в лічку адрес))
Ахах, дякую) це таке що треба...
Рахунки може блокувати виконавець, після вчинення нотаріального напису ( який є не законним і підлягає знесенню через суд). І рахунки тільки ваші!!!!а не родичів! Вони можуть яку хочеш лапшу вам вішати!! Не зважайте!
Дякую вам гарно, стараюся триматися, але буває так підриває..
Вы просто сядьте и подумайте Трезво как обезьянка с гарнитурой может заблокировать счета, ещё и не Ваши?
Я то знаю.. Але коли назвала фамілії і ім'я близьких якось піднапряглась...

У мужа сегодня был очень культурный разговор с "фактором". Чувак говорил по законам и без притензий. Может просто на такого попал.

Мені Alexcredit і Бистрозайм вже тиждень шлють смс з такими погрозами і попередженнями але ніяк заблокувати не можуть)))
Алекси можуть. По бистро займу прецендентів не було начебто.

Сами они не могут. Есть два варианта, первый через суд, но это не практикуют. И второй, это надпись, именно её зачастили делать. Но, чтобы именно фактор этим баловался ещё не видела

У мужа сегодня был очень культурный разговор с "фактором". Чувак говорил по законам и без притензий. Может просто на такого попал.
Дак а чого звонить, якщо претензій нема?? Про борг нагадати? Так я думаю чоловік і так само знає.

А Ваш супруг знаток законов? Ведь можно называть любые номера статей, и если Вы не знаете что они значат, будете думать, ах какой умный человек со мной разговаривает.... Они так могут

Сами они не могут. Есть два варианта, первый через суд, но это не практикуют. И второй, это надпись, именно её зачастили делать. Но, чтобы именно фактор этим баловался ещё не видела
Я у фактора на балансі сьомий місяць. Поки тихо все. Але лякачка приходила по укр почті. Десь місяць тому.

Я у фактора на балансі сьомий місяць. Поки тихо все. Але лякачка приходила по укр почті. Десь місяць тому.
Ну как говориться, будем посмотреть. Но пока фактор надписи не делал

Фу блін..... як можна новачків таким заголовком пугати ???

Скажите кому Сос кредит продает кредит?И вобще как они ?Пишут мне на Вайбер по мужа кредиту!С 22.04 просрочка,как дальше будет не пойму?

Назад
Угорі