Эти кешбери просто с ума сводят!!!

• Автор теми Автор теми Юля555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 114
  • Перегляди Перегляди 8K
Писала же, дали время до 31.05 сделать оплату по программе дисконт
Поймите пожалуйста одно...чем больше Вы будете идти с ними на контакт тем хуже будет для Вас...
У меня они тоже изрядно шороха навели...но как бы ко мне не бегали и не звонили мое окружение никогда не говорила кешбери "але"...
Если нету денег на оплату смысла о чем-либо договариваться нету!!!!

Зачем из знать? Можно просто не разговаривать.
Ну люди різні то бувають....в мене татова сестра одна із родичів виділилася..розповіла всю мою біографію прєміуму...Діяла по принципу..ну люди ж звонять,стараються,значить треба відповісти...

Поймите пожалуйста одно...чем больше Вы будете идти с ними на контакт тем хуже будет для Вас...
У меня они тоже изрядно шороха навели...но как бы ко мне не бегали и не звонили мое окружение никогда не говорила кешбери "але"...
Золотые слова.

Ну люди різні то бувають....в мене татова сестра одна із родичів виділилася..розповіла всю мою біографію прєміуму...Діяла по принципу..ну люди ж звонять,стараються,значить треба відповісти...
Я не знаю, как прокомментировать...

Одно дело моё окружение а другое дело начальство директор матери

Це вже її проблеми.

Останнє редагування:
Не всегла знает где звонят они, работа такая трубку с неизвестных брать нужно
Пффф... Хорошо.. что мешает положить трубку и не разговаривать с ними? И так каждый раз. Слышит - клоун в трубке, положила ее. Все.

Одно дело моё окружение а другое дело начальство директор матери
Ну у меня позвонили: соседям,людям которые уже не живут в посёлке больше 10 лет, мамину роботу, начальство в Киеве, село где мама родилась, и все организации которое находится по моему месту прописки

Останнє редагування:
Я не знаю, как прокомментировать...
Та я сама була в паніці...всі послали ...а вона ні....
І мало того,розповіла в якій школі навчалася,де вищу освіту здобувала,де другу вищу здобувала,де працювала...коли вийшла заміж...все..
І прилітає мені у вайбер смс від прєміума...Я такий то менеджер компаніі прєміум сортір......маю цікаві дані про вас..і все виклала.....дякуємо вашій тьоті ФІО....Пишу тьоті привіт передавай а сама пішла на .....

Та я сама була в паніці...всі послали ...а вона ні....
І мало того,розповіла в якій школі навчалася,де вищу освіту здобувала,де другу вищу здобувала,де працювала...коли вийшла заміж...все..
І прилітає мені у вайбер смс від прєміума...Я такий то менеджер компаніі прєміум сортір......маю цікаві дані про вас..і все виклала.....дякуємо вашій тьоті ФІО....Пишу тьоті привіт передавай а сама пішла на .....
Вот вам "Пиранья", а то говорят ее нету...)

Назад
Угорі