ЕАПБ подал в суд 2026

• Автор теми Автор теми лямуррр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 97
  • Перегляди Перегляди 3K
Вот-вот, услуги юристов с форума как тело кредита большинства заемщиков. В моем случае, 50% от тела. Это очень дорого! И это при том, что відзиви все под копирку, только имена меняют и все. Стоила бы услуга 500-1000 грн, никто бы и не вспоминал чат gpt
У вас позов на 65к,послуги адвоката 6-7к які на це вчились.Де логіка писати цей бред?

Тіло 25к, ціну відзиву мені назвали 10к. 65к - це з відсотками. Читайте уважно!
Програєте суд заплатите 65,а не 25!я думаю є різниця.Але я бачу вам простіше заплатити всі хотілки каси,ну це ваше право

у мене теж подали до суду і виграли його.
два мфо. ще й нарахували відсотків в декілька разів більше, і суд погодив.
зараз хочуть вліпити ВП.колі дізналась про суд, звернулась до адвоката Калінін. по факту заплатила адвокату і всеодно все програла

Tarass, вітаю. А що робити, якщо в Єсуді тільки протокол розподілу справи між суддями. Проте номер провадження в протоколі вказаний. Ніяких позовних документів у кабінеті немає.

Tarass, вітаю. А що робити, якщо в Єсуді тільки протокол розподілу справи між суддями. Проте номер провадження в протоколі вказаний. Ніяких позовних документів у кабінеті немає.
доброго дня.
почекайте ухвалу суду про відкриття провадження.
якщо до цього моменту не буде документів, треба буде писати заяву про дистанційне ознайомлення

доброго дня.
почекайте ухвалу суду про відкриття провадження.
якщо до цього моменту не буде документів, треба буде писати заяву про дистанційне ознайомлення
А як довго чекати?

а, я ж з відклія знаю?)))
по закону, суд повинен вирішити питання щодо відкриття провадження протягом 5 днів з моменту отримання позову, а там як піде
Та я розумію. Але от що саме найцікавіше - номер провадження є, а ухвали про відкриття провадження немає. Так МАЄ бути?

Та я розумію. Але от що саме найцікавіше - номер провадження є, а ухвали про відкриття провадження немає. Так МАЄ бути?
ну так.
з початку документи ж реєструють (номер справи), а потім суд вирішує відкривати чи ні

ну так.
з початку документи ж реєструють (номер справи), а потім суд вирішує відкривати чи ні
Дякую за відповідь.

ну так.
Ще питаннячко - чи маю я писати заяву на ознайомлення з документами по справі вже ПІСЛЯ Я п'ятиденного терміну? Чи все ж таки просто чекати?

Останнє редагування:
Дякую за відповідь.

Ще питаннячко - чи маю я писати заяву на ознайомлення з документами по справі вже ПІСЛЯ Я п'ятиденного терміну? Чи все ж таки просто чекати?
1785569508698.webp

Tarass, вибачте, але з'явилося ще питання - якщо я є ВПО, знаходжуся в Дніпрі з квітня 2026, а документи по справі, скоріш за все, прийдуть за адресою реєстрації (Краматорськ), якщо прийдуть, - чи потрібно повідомляти суд про моє фактичне місце перебування?

Tarass, вибачте, але з'явилося ще питання - якщо я є ВПО, знаходжуся в Дніпрі з квітня 2026, а документи по справі, скоріш за все, прийдуть за адресою реєстрації (Краматорськ), якщо прийдуть, - чи потрібно повідомляти суд про моє фактичне місце перебування?
ваш суд і так змінив підсудність.
щодо повідомлення, не думаю, що це принципово

весной они на меня тоже подали в суд. тоже скупили кучу моих просроченых договоров и по одному из них подали иск. сходил к юристу, проконсультировался, сказали что нужно идти самому или отправлять юриста вместо себя, иначе могут сдереть всю затребованую сумму.
по итогу : пришел на слушание - длительная масштабная тревога и слушание перенесли.
пришел на второе слушание - судья на выездном слушании, его долго не будет и во-первых дело опять перенесли, а во-вторых секретарь у того судьи знакомая знакомых, и мне по свойски, так сказать, открыли один малюююююсенький секрет - если я прийду на слушание мне 100% присудят тело + судовый сбор, ибо законы никто не отменял.
третье слушание в конце августа, но меня мобилизовали, не знаю попаду ли, хотя поидее на такое должны отпустить(хоть и с конвоем)
в общем, не бойтесь, все будет нормально, милионы вам отдавать не прийдется

Дякую за відповідь.

Мої дві справи в цьому році. Перша дата - коли була реальна подія, друга - коли воно було опубліковане та доступне в ЄСуді (за карткою руху документа):
2026.03.18 2026.03.20 Позовна Заява
2026.03.20 2026.03.21 Фіксація автоматизованого розподілу справ
2026.04.16 2026.04.26 Ухвала про відкриття провадження у цивільній справі
2026.04.17 2026.04.18 Внесення дат слухання
(тут ми бачимо що саме засідання було проведено аж через 28 днів, а ще через 10 днів була опублікована Ухвала)

2026.05.28 2026.05.29 Позовна Заява
2026.05.29 2026.05.29 Фіксація автоматизованого розподілу справ
2026.06.02 2026.06.16 Ухвала про відкриття провадження і призначення до судового розгляду
2026.06.20 2026.06.20 Внесення дат слухання
(тут засідання було проведено швидко, але на публікацію пішло два тижні).

Загалом як на мене чим більше воно застрягає там, тим для мене краще, бо це тягне час, і я можу зайнятись іншими боргами та справами. То ж чому мені їх підштовхувати?

Останнє редагування:
Назад
Угорі