Е ВоШі продали ТОВ Кредит ПРОМІНВЕСТ

• Автор теми Автор теми Water228
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 134
  • Перегляди Перегляди 14K
Ну напишите ещё в киберполицию, может поможет немного остановить звонки всем.
Потому что дозвониться до них нереально, ночные звонки мне то пофигу а вот родители это все понимают как это, и как то надо твapeй наказывать.вот и интересуюсь кто что предпринимал)

Да я просто хотела узнать как обстоят у вас дела после обращения в полицию?)
Да я просто хотела узнать как обстоят у вас дела после обращения в полицию?)
Затихли як миші.Через 2 місяця продали прєміум актив

Затихли як миші.Через 2 місяця продали прєміум актив
Доброго дня, скажіть будь ласка, а преміум актив як себе поводити? Цих терор я пережила(Кредитпромінвест), а від цих чого чекати?

Потому что дозвониться до них нереально, ночные звонки мне то пофигу а вот родители это все понимают как это, и как то надо твapeй наказывать.вот и интересуюсь кто что предпринимал)
У меня полиция, киберполицию, НБУ, СБУ

Я вот два дня назад тоже написала заяву, и вот думаю что дальше
полиция рассматривает 14 дней заявление
Доброго дня, скажіть будь ласка, а преміум актив як себе поводити? Цих терор я пережила(Кредитпромінвест), а від цих чого чекати?
у меня премиум актив были хуже всех, поставили на ночные автодозвоны... но это пару дней, звонков 100 в сутки было от них одних, а у меня багаж кАнторок хороший

Наярюють ...а у вас як?
Кредитпромінвест після трьох днів автодозвону і наклепу на мене всім кого змогли знайти зникли, півтора місяці пройшло,зараз тільки смс з пропозиціями списання і закриття без дзвінків, боюсь що передадуть Преміум Активу і все почнеться знову, сусіди,робота,знайомі і незнайомі люди,поліція. І так зараз на антидепресантах.

Ахах...когось це мені нагадує...(мене).в мене теж на початку місяця cyku ****** обвонили чужих людей і сказали що я на іхні документи беру кредит.Начальству звонили.Та іх нах послала.Так вони на чужих.Як результат розборки.Поліція.Куча заяв написаних.Якщо цікаво далі пишіть в лс
Можна детальніше, прошу?

Можна детальніше, прошу?
Ну а що детальніше .....як у всіх...влаштували цирк...по чужим людям......ті прийшли із жалобами...Наіхали що я піввулиці взяла поручителями а люди і повірили.Веселилися усі від душі в участку....

Та ні чим крім звінків і розповідей всім що ви поручителями всіх взяли
Моє так зване оточення вже привикло до дзвінків та смс. Маніфою так постаралися,що спілкуюся досить тісно зараз з тими, кого раніше знала тільки візуально. Добре хоть люди нормальні попалися.

Назад
Угорі