Е-Гроши и Терор

• Автор теми Автор теми Solnuhko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 756

Solnuhko

Only read
Дописи
48
Реакції
29
Бали
33
Solnuhko не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте группа, начался террор,угрози,фото колажей от Е-Гроши.
Тело 4000к. а хотят 20000. Как с ними бить нет больше сил с ними морально договариваться, и что это за статья 190.со.

Тело 4000к. а хотят 20000. Как с ними бить нет больше сил с ними морально договариваться, и что это за статья 190.со.
о чем вы хотите с ними договариваться?

Оффтоп
Solnuhko, Вы кроме общего форума не видите других разделов, которые соответствовали бы Вашему вопросу?

Ну в мене було пару колажів мені як попередження і моїм знайомим (які були зазначені в однокласниках як родичі). Фотки стирили з ВК. Тепер може з місяц продовдцється телеф терор :дзвінки в певні години дня і ночі, робот. Було й до 300 дзвінків за день доходило! ?
Чорний список Вам в допомогу! Збивають з мене 11300, з родичів 30 тис. Тіло 7500,були лонгації. Тепер після цього всього я тільки через суд або в останню чергу щось їм буду віддавати!!!!

Ст.190,точно Вам не светит(если,Вы конешно брали кредит на свои документы)

Терпеть и ждать. Больше ничего вы не можете сделать. Увы, если уже попали в просрочку, то прийдется выждать

Угрожают ст190 и лишение свободы?
Как долго это длиться террор.

Ну в мене було пару колажів мені як попередження і моїм знайомим (які були зазначені в однокласниках як родичі). Фотки стирили з ВК. Тепер може з місяц продовдцється телеф терор :дзвінки в певні години дня і ночі, робот. Було й до 300 дзвінків за день доходило! ?
Чорний список Вам в допомогу! Збивають з мене 11300, з родичів 30 тис. Тіло 7500,були лонгації. Тепер після цього всього я тільки через суд або в останню чергу щось їм буду віддавати!!!!
незрозумів, а чого я сплю спокійно і ніхто не дзвонить в ночі?
190 стаття не підпадає під цивільно-правові відносини!!!

незрозумів, а чого я сплю спокійно і ніхто не дзвонить в ночі?

190 стаття не підпадає під цивільно-правові відносини!!!
Значить везунчик або ще не дійшла черга. Хоча, в калів свої приколи.

Поділюсь своїм досвідом з цією конторою! Тіло 5 тисяч. На просрочку вийшла ще в березні. Платити не було чим. Мене не трогали до травня. У травні вже хотіли 17000. Так, як це було перше мфо, яке почало дзвонити моїм рідним і друзям мені було дуже страшно. Почала домовлятися про оплату частинами. Один словом, першу частину заплатила 3000, другу - 4000. Потім не було, де брати, ніхто не позичав. Вони ж не відстали. Поставили на прозвон всіх кого знайшли. А знайшли вони багатьох!!!! Тоді я пішла в поліцію написала заяву, що не брала у них кредит. З поліції їм відправили запрос. Прийшла відповідь: кредит закритий у травні. Якби вернути назад, фіг би зараз їм щось заплатила

Назад
Угорі