Е Гроши не в адеквате

• Автор теми Автор теми Thor
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 867

Thor

Форумчанин
Дописи
87
Реакції
28
Бали
3590
Thor не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Короче ситуация такая - звонят бывшим сотрудникам матери и ихним детям и несут чушь. Угрожая что будут и их родителям звонить, а там половины и в живых нету... Ну наяривают и не успокаиваются. Перед людьми не удобно. Но номер матери не дают. В урядовой уже заявление. Вопроса 3
1-й : Как правильно поступить? Пусть все таки дадут номер матери? Чтоб слезли с тех людей.
2-й : Сколько по времени занимает рассмотрение заявления в Урядовой.
3-й : По опыту подскажите сколько они могут наяривать чужим людям?

Их хватить на неделю, ну две максимум, а потом начнут стихать. А когда продадут, то и вовсе забудут про Вас. Главное пережить основную АТАКУ, у каждого она по разному происходит. Терпение, главное терпение.
Их хватить на неделю, ну две максимум, а потом начнут стихать. А когда продадут, то и вовсе забудут про Вас. Главное пережить основную АТАКУ, у каждого она по разному происходит. Терпение, главное терпение

Thor, тобто звонять всім-всім колишнім співробітникам мами і їх дітям, і всі-всі колишні співробітники не дають її номер???

Короче ситуация такая - звонят бывшим сотрудникам матери и ихним детям и несут чушь. Угрожая что будут и их родителям звонить, а там половины и в живых нету... Ну наяривают и не успокаиваются. Перед людьми не удобно. Но номер матери не дают. В урядовой уже заявление. Вопроса 3
1-й : Как правильно поступить? Пусть все таки дадут номер матери? Чтоб слезли с тех людей.ь
2-й : Сколько по времени занимает рассмотрение заявления в Урядовой.
3-й : По опыту подскажите сколько они могут наяривать чужим людям?
У мене дібралися до таких людей, що я й не знаю їх і ніколи не бачила, якийсь бухгалтер татового друга, який живе у за 100км.від мене і до сусідів всіх, а у нас весела вулиця: колишній зек, наркоман, чуть далі поліцейській і пенсіонери. Пенсіонерів заспокоїла, інші-самі розбиралися. То вони пішли по тій вулиці, де мама живе, толку і там мало, пенсіонерів тільки злякали і то вже сказали, що не я взяла кредит, а мама. Потім директора якогось завода знайшли, чудні люди, невже хтось такий відморожений і побіжить платить чужий кредит. Потім запропонували списать половину, я сказала, що після цього всього шуму, хай гуляють лісом. А за те, що в піст так людей напрягають і гадості говорять, то нехай не в аду горять, а у своїх хатах живцем погорять!!!

У мене дібралися до таких людей, що я й не знаю їх і ніколи не бачила, якийсь бухгалтер татового друга, який живе у за 100км.від мене і до сусідів всіх, а у нас весела вулиця: колишній зек, наркоман, чуть далі поліцейській і пенсіонери. Пенсіонерів заспокоїла, інші-самі розбиралися. То вони пішли по тій вулиці, де мама живе, толку і там мало, пенсіонерів тільки злякали і то вже сказали, що не я взяла кредит, а мама. Потім директора якогось завода знайшли, чудні люди, невже хтось такий відморожений і побіжить платить чужий кредит. Потім запропонували списать половину, я сказала, що після цього всього шуму, хай гуляють лісом. А за те, що в піст так людей напрягають і гадості говорять, то нехай не в аду горять, а у своїх хатах живцем погорять!!!
Простите за надоедливый вопрос, а какая просрочка?

fa7ec38f684500e2f5867d25b092bf0b.webp

Thor, а вони ітак скоріш за все будуть продовжувати наярювати тим, до кого додзвонились і хто їх не послав по-далі.
Так і кажіть всім: шліть їх по-далі і вас не турбуватимуть!
Конец!

Назад
Угорі