Е гроши. Что делать? Кто-то договаривался с ними?

• Автор теми Автор теми Ol s
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 5K

Ol s

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
8
Бали
8
Ol s не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Читаю здесь темы и везде пишут, что е-гроши никогда не идут на встречу. Я брала 6 тыс грн в конце февраля, сейчас почти 50 тыс грн. Думала, позвонить и попросить списать и заплатить тело + немного %, но теперь не знаю что и делать...
Очень хочу все закрыть и спать спокойно.
Кстати, пользуясь случаем, хочу сказать, что кредит7 по моей просьбе списал 600 грн, а глобал кредит 3 тысячи.
Еще остались динеро, гоуфингоу, манибум, майкредит и эти е-гроши. Кто может пойти на встречу и списать часть суммы?

Читаю здесь темы и везде пишут, что е-гроши никогда не идут на встречу. Я брала 6 тыс грн в конце февраля, сейчас почти 50 тыс грн. Думала, позвонить и попросить списать и заплатить тело + немного %, но теперь не знаю что и делать...
Кстати, пользуясь случаем, хочу сказать, что кредит7 по моей просьбе списал 600 грн, а глобал кредит 3 тысячи.
Еще остались динеро, гоуфингоу, манибум, майкредит и эти е-гроши. Кто может пойти на встречу и списать часть суммы?
Подождите когда е гроши передадут коллекторам Премиум . С ними проще договориться . Можно за 2 тела решить.
майкредит спустя 3 месяца просят вернуть только тело .

Подождите когда е гроши передадут коллекторам Премиум . С ними проще договориться . Можно за 2 тела решить.
майкредит спустя 3 месяца просят вернуть только тело .
Спасибо! Я просто так устала от этого всего. Думаю, как и многие. И начиталась, что в суд подают и выигрывают (

Спасибо! Я просто так устала от этого всего. Думаю, как и многие. И начиталась, что в суд подают и выигрывают (
Выиграют, если вы в суд не придёте. А если у вас будет нормальный юрист, то они вообще лесом пойдут

Є гроші рахували, як ви кажете до 50 000, нас продали раніше, на 32 000. Преміум актив давив, не відмовідали. Затихло. Пойшло більше року. Подзвонили. Нечаянно підняла. Запропонували за 2 тіла, це всього 10 000. Сказала - немає грошей. Поставили на автодозвон усю сім'ю на круглі сутки. Обзвонили всю вулицю і сказали, що ми взяли на цих людей кредити майже до 80 000. Сусіди в паніці. Але деяким пояснили, деяких послали. Результат - все знову затихло, як і до трешу. Живемо далі.

Останнє редагування:
Є гроші рахували, як ви кажете до 50 000, нас продмли раніше, на 32 000. Преміум актив давив, не відмовідали. Затихло. Пойшло більше року. Подзвонили. Нечаянно підняла. Запропонували за 2 тіла, це всього 10 000. Сказала - немає грошей. Поставили на автодозвон усю сім'ю на круглі сутки. Обзвонили всю вулицю і сказали, що ми взяли на цих людей кредити майже до 80 000. Сусіди в паніці. Але деяким пояснили, деяких послали. Результат - все знову затихло, як і до трешу. Живемо далі.
Кошмар ((

Дінеро і є гроші.
В є гроші брала 6500,нарахували більше 30.так доставили дзвінками і смс,що написала-готова заплатити 10т,на що відповіли-10500.
Дінеро самі пропонують за тіло,і укрпозика теж,можлива в них і реструктиризація,але грошей то немає.

Вони через час самі запропонують тіло або 2. От коли я була готова домовлятись - вони ні в яку! А тепер, коли багато людей прозріло і геть на морозі, вони самі просять, шлють смс. Особливо перед святами. Так що чекайте.

Дінеро і є гроші.
В є гроші брала 6500,нарахували більше 30.так доставили дзвінками і смс,що написала-готова заплатити 10т,на що відповіли-10500.
Дінеро самі пропонують за тіло,і укрпозика теж,можлива в них і реструктиризація,але грошей то немає.
А куда Вы писали? Кому именно?
Вони через час самі запропонують тіло або 2. От коли я була готова домовлятись - вони ні в яку! А тепер, коли багато людей прозріло і геть на морозі, вони самі просять, шлють смс. Особливо перед святами. Так що чекайте.
Очень надеюсь. Спасибо

Брав кредит в егроші 3000 через місяць прострочки вже більше 10000грн.Почали погрожувати мамі.Звязався з юридичною компанією ПІК так вони нічим майже не допомагають.Можна домовитись з ними за тіло чи реструктуризацію зі списанням відсотків і пені?

Они сами вам через 3-4 месяца предложат закрытия за тело. Так что копите деньги и не дергайтесь

Вообще не трогали. Так и продали премиум. Те сейчас звонят 24 в сутки.

Не знаю, вони к**і. Моє фото пішло по родичам моїм і чоловіка, мені все-одно. Вже готова до всього, заяви всюди вже подала куди тільки можна. Закрию в судовому порядку після того, що наробили або максимум за тіло і невеликий %.

Не знаю, вони к**і. Моє фото пішло по родичам моїм і чоловіка, мені все-одно. Вже готова до всього, заяви всюди вже подала куди тільки можна. Закрию в судовому порядку після того, що наробили або максимум за тіло і невеликий %.
На каком сроке фото отправляли?

Коли приблизно є гроші факторам продають?

Вкладення

• Screenshot_20200610-114018_Messages.webp
    Screenshot_20200610-114018_Messages.webp
    130.4 Кб · Перегляди: 191

Вкладення

• 20200610_120123.webp
    20200610_120123.webp
    69.6 Кб · Перегляди: 195
Назад
Угорі