Е гроші продали кредит компанії кредитпромінвест

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 305
  • Перегляди Перегляди 25K
Коли є гроші продали мене Кредитпромінвесту, ті почали писати мені на вайбер, я у них запросила договір факторингу. Вже два тижні чекаю)
Кто то писал год ждал) не дождался)

Кто то писал год ждал) не дождался)
Прикольно
Так,як оплачувати)))) потім в суд подадуть) як боржник запросіть договір факторингу офіційно через е мейл. Якщо не нададуть і потім подадуть до суду, напевно суд буде на вашому боці. Но то треба з юристами з форуму спілкуватись.

А мені пишуть,що продадуть ще одній компанії...Я з ними поки не спілкуюсь.

Доброго дня.Є-гроші продали договір ТОВ КРЕДИТРОМІНВЕСТ. Вони можуть запропонувати хороші ,скажіть будь ласка ?
Тіло кредиту 5000 грн а уже з відсотками 20000 грн до оплати.з

Доброго дня.Є-гроші продали договір ТОВ КРЕДИТРОМІНВЕСТ. Вони можуть запропонувати хороші ,скажіть будь ласка ?
Тіло кредиту 5000 грн а уже з відсотками 20000 грн до оплати.з
Да, бывает предлагают хорошие условия форумчане не раз закрывали е-гроши после продажи а кредитпроминвест

Да, они часто такое практикуют..
Але я не завантажувала додаток.
Звісно. У них вся ваша телефонна книга, до якої ви надали доступ при оформленні займу в є грошах
Звісно. У них вся ваша телефонна книга, до якої ви надали доступ при оформленні займу в є грошах.
А коли вони можуть запропонувати нормвльні умови?? І як довго триватимуть дзвінки??
Звісно. У них вся ваша телефонна книга, до якої ви надали доступ при оформленні займу в є грошах.

Але я не завантажувала додаток.

А коли вони можуть запропонувати нормвльні умови?? І як довго триватимуть дзвінки??
Они могут с разных источников номера доставать у меня вообще никому не звонили, звонки по времени обычно недолго но потом после паузы могут опять начать звонить, по поводу предложений мне списывали большую часть процентов предлагали закрыть за 1.5 тела

Они могут с разных источников номера доставать у меня вообще никому не звонили, звонки по времени обычно недолго но потом после паузы могут опять начать звонить, по поводу предложений мне списывали большую часть процентов предлагали закрыть за 1.5 тела
У мене теж поки мені дзвонять з номерів родичів. Але як буде далі, побачимо. Не хочу переплачувати.

У мене теж поки мені дзвонять з номерів родичів. Але як буде далі, побачимо. Не хочу переплачувати.
К сожалению это все нужно перетерпеть) если они представляются то тогда можно записать разговор и пожаловаться в НБУ

Назад
Угорі