Е гроші продали кредит компанії кредитпромінвест

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 305
  • Перегляди Перегляди 25K
Так, вас продали. Відсотки будуть збільшуватися. Почитайте форум . Вся інфа є. Згодом колектори пропонують тіло і може невеликі відсотки. Потім лише подають до суду.

Так, вас продали. Відсотки будуть збільшуватися. Почитайте форум . Вся інфа є. Згодом колектори пропонують тіло і може невеликі відсотки. Потім лише подають до суду.
Так вони смс прислали в середу що сумма 37 не можливо за 3 дня збільшити до 72

І як ви боролись?
Ще не боролася. Віддали преміум активу. Дзвонять можливо часто, пишуть лише смс раз дві неділі. Антиспам. Не спілкуюсь взагалі. Буде видно як далі....така сума космос за 5 місяців прострочки.

Ще не боролася. Віддали преміум активу. Дзвонять можливо часто, пишуть лише смс раз дві неділі. Антиспам. Не спілкуюсь взагалі. Буде видно як далі....така сума космос за 5 місяців прострочки.
Та же фuгня но просрочка меньше пока хотят почти 4 тела)

Ви такі поради завжди даєте) розкажіть, що ви закрили за цей час? Чи у вас інша практика?) цікаво ваше бачення
Не люблю переплачивать просто) да и как показывает практика за тело либо за тело+разумный процент большинство можно закрыть, я пока закрыл только один кредит с маленькой просрочкой и все, жду пока норм предложений и коплю деньги

В мене вони теж "ключове слово" були ! Теж телефонували всім підряд , але так вийшло що був настрій і я пішов в атаку . Телефонував їм по 5 - 6 разів на добу протягом майже тидня, після такої маніпуляції перепродали до преміум актив , а ці в свою чергу вже навіть договір факторингу представили :)

В мене вони теж "ключове слово" були ! Теж телефонували всім підряд , але так вийшло що був настрій і я пішов в атаку . Телефонував їм по 5 - 6 разів на добу протягом майже тидня, після такої маніпуляції перепродали до преміум актив , а ці в свою чергу вже навіть договір факторингу представили :)
В итоге договорились с премиум активом?

Як же їм оплачувати ,якщо договора факторинга не має.?

Як же їм оплачувати ,якщо договора факторинга не має.?
Коли є гроші продали мене Кредитпромінвесту, ті почали писати мені на вайбер, я у них запросила договір факторингу. Вже два тижні чекаю)

Назад
Угорі