Е гроші продали кредит компанії кредитпромінвест

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 305
  • Перегляди Перегляди 25K

Зрозумів. Чи варто дзвонити цим кугутам? На даний час просто не маю коштів на погашення, а суд мені не сильно потрібен, враховуючи те, що я взагалі дуже далеко від ППД
Нема про що з ними розмовляти ні зараз,ні пізніше. Хай добре подумають над своєю поведінкою

Нема про що з ними розмовляти ні зараз,ні пізніше. Хай добре подумають над своєю поведінкою
Чи можу я якось оскаржити їхні дії? Бо нбу не сильно допомогли на рахунок є грошей. Тільки сказали мені що я і так знав і ще якусь воду. Просто в принципі і суму вони прийнятну написали, була б можливість - погасив і забув. Але можливості не маю, а їх погрози судом ну то таке шось)

Чи можу я якось оскаржити їхні дії? Бо нбу не сильно допомогли на рахунок є грошей. Тільки сказали мені що я і так знав і ще якусь воду. Просто в принципі і суму вони прийнятну написали, була б можливість - погасив і забув. Але можливості не маю, а їх погрози судом ну то таке шось)
НБУ Вам вже дало відповідь,а самому подавати в суд дуже погана ідея. Чекайте,готуйтесь.

НБУ Вам вже дало відповідь,а самому подавати в суд дуже погана ідея. Чекайте,готуйтесь.
Ну з зони бойових дій подавати до суду то таке:) Але якщо на мене подадуть- теж не дуже добрий варіант

Пишуть що продали в кабінеті? Я по ним не ходжу. А в кредитній історії (скачала) ще я у них.
Не дивився, погляну найближчим часом. Але враховуючи мовчання є грошей і активність кредитпромінвесту на рахунок мого займу в є-грошах- так воно і є:)

Не дивився, погляну найближчим часом. Але враховуючи мовчання є грошей і активність кредитпромінвесту на рахунок мого займу в є-грошах- так воно і є:)
Ага. Бо єгроші то скидають смс-бот на 30-40% знижку на відсоток. Відсоток нарахували ОГОГО з 4 січня на 17к. "Милі такі, гарно рахують, множать"🤔🤔. Теж тихо, може дзвонять, там в спамі номерів є пропущених різних.

Ага. Бо єгроші то скидають смс-бот на 30-40% знижку на відсоток. Відсоток нарахували ОГОГО з 4 січня на 17к. "Милі такі, гарно рахують, множать"🤔🤔. Теж тихо, може дзвонять, там в спамі номерів є пропущених різних.
Вони особливо кінчені, я їм доки подав що я військовий, а вони всеодно 2 тіла хотіли, я не повівся і вони мене передали😁

Вони особливо кінчені, я їм доки подав що я військовий, а вони всеодно 2 тіла хотіли, я не повівся і вони мене передали😁
Може буде простіше домовитися з тими, кому передали. Я їх найбільше боялась, бо відгуки погані про егроші. Але мої життєві питання взяли вверх)) я переключилася і щаслива!

Ну подивлюсь коли кошти будуть, але від них сума адекватна, а не розміром як 2 тіла. Хоча в вайбері погрожують судом через тиждень від моменту передачі:)

Ну подивлюсь коли кошти будуть, але від них сума адекватна, а не розміром як 2 тіла. Хоча в вайбері погрожують судом через тиждень від моменту передачі:)

Хай погрожують. Як то кажуть "ви мене бити можете, поки мене немає"🤣

IMG_20240229_154937.jpg

Ну що ж, я сьогодні теж стала клієнтом цієї організації. Тобто сценарій у всіх однаковий. Єдине це повідомлення, офіційного листа на мою пошту я не отримала про передачу. Чекаю на результат моєї "успішної" участі в мфо. До речі, тіло 17, протермінування з 4 січня 2024

Ого...І які можуть бути наслідки?😳
Ой, да никаких)))) Просто Вы удивитесь, что Вам звонят те, кто, в принципе, звонить не должен и количеству смс с запросом подтверждения входа куда-либо)))) Просто игнорим дальше))))

Ой, да никаких)))) Просто Вы удивитесь, что Вам звонят те, кто, в принципе, звонить не должен и количеству смс с запросом подтверждения входа куда-либо)))) Просто игнорим дальше))))
Я зрозуміла, дякую за попередження.

Я зрозуміла, дякую за попередження.
Вони таке творять,наярюють контактам і прикидаються то якимсь Юрою що я позичила у нього гроші і не віддаю, то дідом старим який ниє що я вказала його поручителем...жахи...таке творять...я звонила у їх фірму то там падають на мороз....казала що буду звертатись куди тільки можна,думаєте дзвінки усім пропали?ні,вони і далі тиснуть ...

Назад
Угорі