Е гроші продали кредит компанії кредитпромінвест

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 305
  • Перегляди Перегляди 25K
Тут про цей Кредитпромінвест інфи вагон і маленька тєлєжка.Для початку заспокоїтися,заварити чайку і зайти у розділ Кредпром і почитати про них.В загальному,контора противна,задрочлива.Ну і обзвонять всі кого знайдуть,а кого не знайдуть зараз,знайдуть потім.Я їх зараз закриваю за тіло,але в мене вони три роки вже.Більше ніж тіло,з мене вони не здерли.
Я так розумію, дзвонити зараз і пропонувати самому свої умови немає змісту?
До того ж я навіть на тіло якби не згодна, врахувуючи шо тіло 11500 а 8000 я вже заплатила
До того ж я навіть на тіло якби не згодна, врахувуючи шо тіло 11500 а 8000 я вже заплатила

Ні.
Їх не почують.
Практично завжди вони самі починають пропонувати щось більш-менш путьове, коли зрозуміють що погрозами нічого не добиваються і на них поклали волохатий і довгий.

Ні.
Їх не почують.
Практично завжди вони самі починають пропонувати щось більш-менш путьове, коли зрозуміють що погрозами нічого не добиваються і на них поклали волохатий і довгий.
В принципі як і на всіх інших...

Ну менше тіла вони не запропонують. А от тіло можуть. Але спочатку потерорять. Якщо через застосунок - то у них вся ваша телефонна книга в доступі. Ви не нервуйте, цим не зарадити ... Все одно вони будуть звонити і писати людям. Це просто треба пережити. Або оплатити всі їх хотєлки. Тут лише два варіанти.

Ну менше тіла вони не запропонують. А от тіло можуть. Але спочатку потерорять. Якщо через застосунок - то у них вся ваша телефонна книга в доступі. Ви не нервуйте, цим не зарадити ... Все одно вони будуть звонити і писати людям. Це просто треба пережити. Або оплатити всі їх хотєлки. Тут лише два варіанти.
Предлагали меньше тела. С 10 тыс хотят 8 тыс. Но идут нафиг)) Это не про этих. Сорри, попутала тему.
Эти потерялись где то

Ніт...На початок вони хочуть все і починається обзвін.Ну а потім вже якщо нема вашої реакііі,починаються пропозиції.Тіло пропонують.

Ці обдзвонять всіх( і будуть групи в вайбері робити, і жах, що робити( тримайтеся. По ітогу запропонують тіло. Але нерви потріпають( особливо, якщо ви брали кредит через застосунок(
Мене їм продали місяць назад,поки дзвонять тільки мені і грозять судом,тіло 3 к хотять 12к

Мене їм продали місяць назад,поки дзвонять тільки мені і грозять судом,тіло 3 к хотять 12к
І в мене схожа ситуація, тільки порадили десь днів 4-5 назад.. не знаю чого очікувати, вже прислали досудову вимогу.. надіюсь це тільки лякалки.. з тіла 7к хочуть 29

Що від них очікувати... сьогодні перший день як продали їм борг..тіло 11500,сплачено 8000, хочуть 18000...які можуть бути їхні дії.
Мій кредит теж продали. Позвонили мамі. З матами, та з погрозами фізичної розправи.записали розмову. Скаргу до НБУ подала. Та подзвонив їм мій знайомий. Відразу борг зменшили не до тіла, а навіть менше вдвічі. Написали що зі скидкою.Пишіть скарги до НБУ. Так ми самі винні що просрочили кредити, але такі методи як в них...таких компаній не повинно бути на ринку. До речі Е гроші вже оштрафований здається на 1200 000. Але з 14000 я їм тільки відсотки сплатила в розмірі 33000. Шукають таких лoxiв як ми та живуть це. Ніколи в житті не буду зв'язуватися з ММФО і нікому не рекомендую

Мій кредит теж продали. Позвонили мамі. З матами, та з погрозами фізичної розправи.записали розмову. Скаргу до НБУ подала. Та подзвонив їм мій знайомий. Відразу борг зменшили не до тіла, а навіть менше вдвічі. Написали що зі скидкою.Пишіть скарги до НБУ. Так ми самі винні що просрочили кредити, але такі методи як в них...таких компаній не повинно бути на ринку. До речі Е гроші вже оштрафований здається на 1200 000. Але з 14000 я їм тільки відсотки сплатила в розмірі 33000. Шукають таких лoxiв як ми та живуть це. Ніколи в житті не буду зв'язуватися з ММФО і нікому не рекомендую
Аналогічна ситуація була і так ,дійсно,на них скарга не погано впливає

А моїй мама подзвонили з мого номеру і почали погрожувати... незнаю як таке діє.. підозрюю шо це егроши
Це Кредитпроминвест. У мене така ж ситуація була. Пишіть скаргу в НБУ, кіберполіцію і поліцію.

Як це писати..і в мене немає запису розмови...
І чи не стане гірше?
А як стане гірше? Звісно ні. Можливо нічого не зміниться, а можливо трохи нашкодите їм. Останнім часом частенько бачу інфо про штрафи шараг. То може ці скарги щось і дають інколи.

А як стане гірше? Звісно ні. Можливо нічого не зміниться, а можливо трохи нашкодите їм. Останнім часом частенько бачу інфо про штрафи шараг. То може ці скарги щось і дають інколи.
В вас з ними особисто як діло завершилося?

Назад
Угорі