Камилла
Форумчанин
- Дописи
- 261
- Реакції
- 63
- Бали
- 2625
Камилла не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Какая у вас была просрочка ?Я пережила натиск є грошей і Кредитпромінвест, тільки дорого здоров'ям розплатилася, тепер думаю скільки від цих і на що чекати( звичайно хотілки їхні дуже захмарні і не обгрунтованіс
З кінця жовтня в є грошах, продали Кредитпромінвест на початку грудня, коли ці зрозуміли що після їх дій ніхто їм платити не буде, через півтора місяці продали ПреміумуКакая у вас была просрочка ?
На левобережке офис)Сегодня подала заявку в киберполицию на них. Тоже- играются с коллажами. Еще и ты кают. Сразу видно по манере- дэ малолетние. Поислали смс-Вика, с тобой пытались говорить об оплате- Ты не хочешь по хорошему, даешь трубку мужику неадекватному. Не тех кинула. (Вот же дятлы!)- они думали, че?!? На их хамство @уями их никто не обложит? Вах??? Затронули нежную нервную субстанцию((.
Были б Киеве- я б им визит лично устроила, по окончании рабочего дня; на аыходе из офиса! Мало этих твapeй кошмарит е
у кого из них? У Евоши или кредитпроминвест или премиумНа левобережке офис)
У меня тоже сейчас премиум кошмаритЗ кінця жовтня в є грошах, продали Кредитпромінвест на початку грудня, коли ці зрозуміли що після їх дій ніхто їм платити не буде, через півтора місяці продали Преміуму
Довго вже триває?! Кредитпромінвест хватило на три дні автодозвону дзвінків і смсУ меня тоже сейчас премиум кошмарит
Сначала СМС писали ,потом поставили автодозвон пару дней. Но это ерунда, на работе жесть устроили вот тут и начались проблемы вплоть до увольнения.Довго вже триває?! Кредитпромінвест хватило на три дні автодозвону дзвінків і с
Мені Кредитпромінвест по роботі теж влаштували, керівники з самого початку були проти щоб я їм платила, а коли узнали що ще й пролонгувала, получила по повній, людей обзвонювали, які працюють, які колись до мене працювали і я їх ніколи не бачила.Сначала СМС писали ,потом поставили автодозвон пару дней. Но это ерунда, на работе жесть устроили вот тут и начались проблемы вплоть до увольнения.
Мені Кредитпромінвест по роботі теж влаштували, керівники з самого початку були проти щоб я їм платила, а коли узнали що ще й пролонгувала, получила по повній, людей обзвонювали, які працюють, які колись до мене працювали і я їх ніколи не бачила
Звонили директору и всей его семье с угрозами и требовали отдать мой долг. Естественно меня за это по головке никто не погладил ,был скандал при всем коллективе ,это такой позор кошмар просто.... Ну и в итоге сказал написать заяву по хорошему самой на увольнениеМені Кредитпромінвест по роботі теж влаштували, керівники з самого початку були проти щоб я їм платила, а коли узнали що ще й пролонгувала, получила по повній, людей обзвонювали, які працюють, які колись до мене працювали і я їх ніколи не бачила.
Співчуваю Вам... І що ці "вимогатєли" добилися, людина без роботи, можуть свої хотіння запити водою.Звонили директору и всей его семье с угрозами и требовали отдать мой долг. Естественно меня за это по головке никто не погладил ,был скандал при всем коллективе ,это такой позор кошмар просто.... Ну и в итоге сказал написать заяву по хорошему самой на увольнение
Криша у них мабуть гарнаЄ гроші , преміум і кредитпроминвест ці компанії підпорядковуються одному холдингу Дніпро Максі груп. Не здивуюсь якщо вони в одному офісі тусуються.
Передача між компаніями не новина, бачте вони мають право не повідомляти Вас що договор факторингу є.(НБУ мені так написав)
Здається мені що в офісі працює не більше 5 -10 хлопчиків з тирсою в голові)
Які всіх дістають смс, і колажами.
Дивно, що після скількох скарг на них в кібер, не накрили ще.
Дніпро Максі груп. На ворк.юа вакансию видела, молодой коллективу кого из них? У Евоши или кредитпроминвест или премиум

Дніпро Максі груп. На ворк.юа вакансию видела, молодой коллектив![]()
Всі вони гниди...Просто недоумки якісь...5Дніпро Максі груп. На ворк.юа вакансию видела, молодой коллектив![]()
Я тоже не понимаю их логики ,но имеем что имеем(( А мне надо искать работу вот только боюсь не так просто это будет сделать . Я здесь на форуме прочитала,что из за долгов могут не взять на работу ....Співчуваю Вам... І що ці "вимогатєли" добилися, людина без роботи, можуть свої хотіння запити водою.
Ну якщо ваша професія пов'язана із фінансами,то буде проблемно.А якщо ні,то чого вас не повинні взяти?Я тоже не понимаю их логики ,но имеем что имеем(( А мне надо искать работу вот только боюсь не так просто это будет сделать . Я здесь на форуме прочитала,что из за долгов могут не взять на работу ....
С финансами не связана.Ну якщо ваша професія пов'язана із фінансами,то буде проблемно.А якщо ні,то чого вас не повинні взяти?
Ну тоді впевнено можна пробувати...знаєте якщо в нашій краіні будуть перевіряти кредитні історіі людей,то працювати будуть одиниці.В мене на роботі інн по суду в мфо оплачують 3тя частина колективу(38 чоловік колектив).А інші мають кредитки,кредити в банках і оплачують,розтроски на техніку і меблі.С финансами не связана.
Посмотрят есть ли Вы в реестре боржників, смотрят сейчас многие работодатели. Спросят о кредитах. Если нет, считайте повезло.Я тоже не понимаю их логики ,но имеем что имеем(( А мне надо искать работу вот только боюсь не так просто это будет сделать . Я здесь на форуме прочитала,что из за долгов могут не взять на работу ....
И как успехи тоже устроили терор на работе и грозит из за этих пи... ов увольнениеСначала СМС писали ,потом поставили автодозвон пару дней. Но это ерунда, на работе жесть устроили вот тут и начались проблемы вплоть до увольнения.