Е-гроші мутить з Кредитпромінвест і Преміум Актив

• Автор теми Автор теми Zloj rock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 6K
О, вы тут упоминаете кредитпроминвест.
Это нечто. Займ брал друг брата (вдумайтесь!) моей двоюродной сестры.
Звонили всем вокруг, говорили что должен я. И более того - нашли мою троюродную сестру в Ивано-франковске, которую никто уже не видел 29 лет.

Мне звонили неведомые мне персонажи и спрашивали почему я должен какой-то конторе.
Но зато теперь у меня есть троюродная сестра, с которой я общаюсь.

Кредитпром, спасибо, что вернули родственника в семью. Передача Ищу тебя отдыхает.
В мене вже прєміум актив знайшли двоюрідну сестру бабусі..За всі 32 я іі не бачила і не чула...та ще і де в Херсонській області...людині 87 років...

В мене вже прєміум актив знайшли двоюрідну сестру бабусі..За всі 32 я іі не бачила і не чула...та ще і де в Херсонській області...людині 87 років...
А потім,як і нічого й не було запропонують списання.
Чесно,не можу ніяк зрозуміти їхньої логіки?

А потім,як і нічого й не було запропонують списання.
Чесно,не можу ніяк зрозуміти їхньої логіки?
Вони думають що бабуся 87 років заплате ім 55 тис....Звінок визначився як бабуся я і взяла трубку.А там бабуся божий одуванчик..Добрий день. А ви така і така....я бабуся Любя...і вже після розмови з нею я зрозуміла що нас звязує..Якби в мене бабуся була жива ій би було 91 рік..Як вони іі знайшли я навіть не уявляю..Полтавська і Херсонська область.....

Вони думають що бабуся 87 років заплате ім 55 тис....Звінок визначився як бабуся я і взяла трубку.А там бабуся божий одуванчик..Добрий день. А ви така і така....я бабуся Любя...і вже після розмови з нею я зрозуміла що нас звязує..Якби в мене бабуся була жива ій би було 91 рік..Як вони іі знайшли я навіть не уявляю..Полтавська і Херсонська область.....
Я боюся подумати,кого вони в мене знайшли:facepalm:

Є-гроші начебто продали було Кредитпромінвест, ті фантазували собі різні суми, а почавши перед новим роком до недавнього часу постійно присилали повідомлення з пропозицією закрити за тіло+ маленький відсоток. Грошей не було, тож я просто забив до кращих часів.
Але сьогодні здивували перші, прислали повідомлення, що право вимоги відсьогодні у Преміум Актив.
Тобто через Кредитпромінвест хотіли розвести на рівному місці, чи як це розуміти?
У меня после Кредитпроминвеста, продали Алурии, таже история, звонят тем же людям, только просят в два раза больше..

В мене просторочка з 09.2019 тіло 3000.
Преміум Активу передали (25 000) відразу, вони до кінця 2020 тільки мене доставали в вайбері без колажів і тдп.
Хоча спочатку року (2020) я пішла на реструризацію 15тисч, внесла оплату 4 тисяч. Потім карантин. Вели себе тихо .
Хоча я не платила, в кінці 2020 почався прозвон і смс, але без колажів. на початку року2021 запропонували 8 000. (Хоча в убикі -102000,а продали типу з 25 000) 4 тисяч, що робила раніше не зарахували, в мене була тільки переписка ,гарантійки не було,
я пішла на цю умову, тому що добрались до мами роботи ,яку хотіли звільнити ,і звільнили (
І так я виплатила 8000 (4 платежі) , і потім ще 3 дні вимагала закриття як в кабінеті так і лист про закриття.
Зараз приходять смс з пропозицією взяти знову))))
Просто моя історія
Мої намагання з ними поборотись були без результатними.
Хоча листи НБУ, звернення до юристів , я писала )

В мене просторочка з 09.2019 тіло 3000.
Преміум Активу передали (25 000) відразу, вони до кінця 2020 тільки мене доставали в вайбері без колажів і тдп.
Хоча спочатку року (2020) я пішла на реструризацію 15тисч, внесла оплату 4 тисяч. Потім карантин. Вели себе тихо .
Хоча я не платила, в кінці 2020 почався прозвон і смс, але без колажів. на початку року2021 запропонували 8 000. (Хоча в убикі -102000,а продали типу з 25 000) 4 тисяч, що робила раніше не зарахували, в мене була тільки переписка ,гарантійки не було,
я пішла на цю умову, тому що добрались до мами роботи ,яку хотіли звільнити ,і звільнили (
І так я виплатила 8000 (4 платежі) , і потім ще 3 дні вимагала закриття як в кабінеті так і лист про закриття.
Зараз приходять смс з пропозицією взяти знову))))
Просто моя історія
Мої намагання з ними поборотись були без результатними.
Хоча листи НБУ, звернення до юристів , я писала )
102 з 3-х накрутити це потужно)
Звісно що пропонують ще взяти. Золотий клієнт, переплата в 4!! рази.

Премиум актив - это те п и д а р а с ы, которым Е-гроши сдают должника после Кредитпроминвеста?

Премиум актив - это те п и д а р а с ы, которым Е-гроши сдают должника после Кредитпроминвеста?
Ага...вони самі......
Як мені пимали ваше спокойствие у ваших руках.

не. там не токо малчики. там есть исчо дефачка - целая терещенко алена сергеевна. седня тоже меня пухала рассылкой моей фотки с паспортом. эх шо ж я такая старая шо и на колажик не сподобились

Доброго дня! Скільки вони Вас вже дістають?! Мені смс давненько прийшла про продаж, а сьогодні почалися від них дзвінки, пропонують закрити за два тіла.

Доброго дня! Скільки вони Вас вже дістають?! Мені смс давненько прийшла про продаж, а сьогодні почалися від них дзвінки, пропонують закрити за два тіла.

Понюхать ...........їм хіба що а не гроші )

Не платіть шахраям грошей

Шахрай Гудбай

Понюхать ...........їм хіба що а не гроші )

Не платіть шахраям грошей

Шахрай Гудбай
Я пережила натиск є грошей і Кредитпромінвест, тільки дорого здоров'ям розплатилася, тепер думаю скільки від цих і на що чекати( звичайно хотілки їхні дуже захмарні і не обгрунтовані

Назад
Угорі