Е-гроші мутить з Кредитпромінвест і Преміум Актив

• Автор теми Автор теми Zloj rock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 6K
Я пережила натиск є грошей і Кредитпромінвест, тільки дорого здоров'ям розплатилася, тепер думаю скільки від цих і на що чекати( звичайно хотілки їхні дуже захмарні і не обгрунтованіс
Какая у вас была просрочка ?

Какая у вас была просрочка ?
З кінця жовтня в є грошах, продали Кредитпромінвест на початку грудня, коли ці зрозуміли що після їх дій ніхто їм платити не буде, через півтора місяці продали Преміуму

Сегодня подала заявку в киберполицию на них. Тоже- играются с коллажами. Еще и ты кают. Сразу видно по манере- дэ малолетние. Поислали смс-Вика, с тобой пытались говорить об оплате- Ты не хочешь по хорошему, даешь трубку мужику неадекватному. Не тех кинула. (Вот же дятлы!)- они думали, че?!? На их хамство @уями их никто не обложит? Вах??? Затронули нежную нервную субстанцию((.

Были б Киеве- я б им визит лично устроила, по окончании рабочего дня; на аыходе из офиса! Мало этих твapeй кошмарит е
На левобережке офис)

З кінця жовтня в є грошах, продали Кредитпромінвест на початку грудня, коли ці зрозуміли що після їх дій ніхто їм платити не буде, через півтора місяці продали Преміуму
У меня тоже сейчас премиум кошмарит

Довго вже триває?! Кредитпромінвест хватило на три дні автодозвону дзвінків і с
Сначала СМС писали ,потом поставили автодозвон пару дней. Но это ерунда, на работе жесть устроили вот тут и начались проблемы вплоть до увольнения.

Сначала СМС писали ,потом поставили автодозвон пару дней. Но это ерунда, на работе жесть устроили вот тут и начались проблемы вплоть до увольнения.
Мені Кредитпромінвест по роботі теж влаштували, керівники з самого початку були проти щоб я їм платила, а коли узнали що ще й пролонгувала, получила по повній, людей обзвонювали, які працюють, які колись до мене працювали і я їх ніколи не бачила.

Мені Кредитпромінвест по роботі теж влаштували, керівники з самого початку були проти щоб я їм платила, а коли узнали що ще й пролонгувала, получила по повній, людей обзвонювали, які працюють, які колись до мене працювали і я їх ніколи не бачила
Мені Кредитпромінвест по роботі теж влаштували, керівники з самого початку були проти щоб я їм платила, а коли узнали що ще й пролонгувала, получила по повній, людей обзвонювали, які працюють, які колись до мене працювали і я їх ніколи не бачила.
Звонили директору и всей его семье с угрозами и требовали отдать мой долг. Естественно меня за это по головке никто не погладил ,был скандал при всем коллективе ,это такой позор кошмар просто.... Ну и в итоге сказал написать заяву по хорошему самой на увольнение

Звонили директору и всей его семье с угрозами и требовали отдать мой долг. Естественно меня за это по головке никто не погладил ,был скандал при всем коллективе ,это такой позор кошмар просто.... Ну и в итоге сказал написать заяву по хорошему самой на увольнение
Співчуваю Вам... І що ці "вимогатєли" добилися, людина без роботи, можуть свої хотіння запити водою.

Є гроші , преміум і кредитпроминвест ці компанії підпорядковуються одному холдингу Дніпро Максі груп. Не здивуюсь якщо вони в одному офісі тусуються.
Передача між компаніями не новина, бачте вони мають право не повідомляти Вас що договор факторингу є.(НБУ мені так написав)
Здається мені що в офісі працює не більше 5 -10 хлопчиків з тирсою в голові)
Які всіх дістають смс, і колажами.
Дивно, що після скількох скарг на них в кібер, не накрили ще.
Криша у них мабуть гарна

Співчуваю Вам... І що ці "вимогатєли" добилися, людина без роботи, можуть свої хотіння запити водою.
Я тоже не понимаю их логики ,но имеем что имеем(( А мне надо искать работу вот только боюсь не так просто это будет сделать . Я здесь на форуме прочитала,что из за долгов могут не взять на работу ....

Я тоже не понимаю их логики ,но имеем что имеем(( А мне надо искать работу вот только боюсь не так просто это будет сделать . Я здесь на форуме прочитала,что из за долгов могут не взять на работу ....
Ну якщо ваша професія пов'язана із фінансами,то буде проблемно.А якщо ні,то чого вас не повинні взяти?

С финансами не связана.
Ну тоді впевнено можна пробувати...знаєте якщо в нашій краіні будуть перевіряти кредитні історіі людей,то працювати будуть одиниці.В мене на роботі інн по суду в мфо оплачують 3тя частина колективу(38 чоловік колектив).А інші мають кредитки,кредити в банках і оплачують,розтроски на техніку і меблі.

Посмотрят есть ли Вы в реестре боржників, смотрят сейчас многие работодатели. Спросят о кредитах. Если нет, считайте повезло.

И как успехи тоже устроили терор на работе и грозит из за этих пи... ов увольнение

Назад
Угорі