Е-гроші мутить з Кредитпромінвест і Преміум Актив

• Автор теми Автор теми Zloj rock
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 6K
Я пережила натиск є грошей і Кредитпромінвест, тільки дорого здоров'ям розплатилася, тепер думаю скільки від цих і на що чекати( звичайно хотілки їхні дуже захмарні і не обгрунтовані

Пережили, стали сильнішою і розумнішою
Тепер нікому ні копійки, так розумію це

Від Нашого Дебільного Менталітету Постсоветского страдає Здоровя

Від Нашого Дебільного Менталітету Постсоветского страдає Здоровя
Чесно, було дуже неприємно що постраждали зовсім сторонні люди, тим паче сільські люди,звикли вірити всьому, сусідці швидку викликали і відпоювали, і через це і в самою мікроінфаркт. Так закалка з'явилася, але як кажуть "предупрежден, вооружен".

Доброго дня! Скільки вони Вас вже дістають?! Мені смс давненько прийшла про продаж, а сьогодні почалися від них дзвінки, пропонують закрити за два тіла.
В мене вони з 2 січня.Діставати почали з початку лютого.Мені нічого не пропонують

Чесно, було дуже неприємно що постраждали зовсім сторонні люди, тим паче сільські люди,звикли вірити всьому, сусідці швидку викликали і відпоювали, і через це і в самою мікроінфаркт. Так закалка з'явилася, але як кажуть "предупрежден, вооружен".

ті мразі розпускають сплетні по селам в телефонному режимі, а люди вірять в сплетні і ось таке виходить
розпускають сплетні колишні мусора алкоголіки цирозники, яких нагнали з поліції за пянки і сплетні, так як іншого окрім я бухать і пі.......ть сплетні вони нічого не вміють то пішли на телефонах в помойки розпускать сплетні по Україні в телефонному режимі, ось так воно

В мене вони з 2 січня.Діставати почали з початку лютого.Мені нічого не пропонують
Оточення дуже пресують і як довго? Ви з ними спілкуєтеся?! Мені у вайбері написали спишемо сімдесят відсотків від боргу.
ті мразі розпускають сплетні по селам в телефонному режимі, а люди вірять в сплетні і ось таке виходить
розпускають сплетні колишні мусора алкоголіки цирозники, яких нагнали з поліції за пянки і сплетні, так як іншого окрім я бухать і пі.......ть сплетні вони нічого не вміють то пішли на телефонах в помойки розпускать сплетні по Україні в телефонному режимі, ось так воно
Так, але якщо немає змоги платити їх забаганки, і якби відразу по людському домовлялися, а то людей до лікарні доводять і відчаю,а потім акції шлють

Оточення дуже пресують і як довго? Ви з ними спілкуєтеся?! Мені у вайбері написали спишемо сімдесят відсотків від боргу.
Мені взагалі нічого не пропонують.написали у вайбер як будемо вирішувати????фоточку прислали з паспортом.Я ігнор.Бо нема чим платить.Вони написали спокій рідних і близьких у ваших руках.Відчуваю себе потрібною людям Звонять потихеньку вже місяць...

Так, але якщо немає змоги платити їх забаганки, і якби відразу по людському домовлялися, а то людей до лікарні доводять і відчаю,а потім акції шлють

Тому, що Методи Бараньи

набирають баранів пропитих, от вони і працюють по барані

Мені взагалі нічого не пропонують.написали у вайбер як будемо вирішувати????фоточку прислали з паспортом.Я ігнор.Бо нема чим платить.Вони написали спокій рідних і близьких у ваших руках.Відчуваю себе потрібною людям Звонять потихеньку вже місяць...
У мене теж саме, було б чим заплатила, теж спочатку фото з паспортом і реквізити, а потім акцію про списання. Боюсь за оточення. А на автодозвін ставлять?
Тому, що Методи Бараньи

набирають баранів пропитих, от вони і працюють по барані
Згідна з Вами, тільки не барани, а шакали і гієни

У мене теж саме, було б чим заплатила, теж спочатку фото з паспортом і реквізити, а потім акцію про списання. Боюсь за оточення. А на автодозвін ставлять?

Згідна з Вами, тільки не барани, а шакали і гієни
Було діло....пару родичів поставили на прозвін...

Мені пару місяців тому доходили чутки, через п'яті руки, що тероризують людей за мене. По прописці, де ніколи не жив, односельчан матері і подібне. Потім в січні слали пропозиції за тіло закрити, практично щодня. Промінвест продали преміум. Зараз всі 4 шараги затихли. Ні терору (якщо і є то не вкурсі), ні смс-ок, ні дзвінків.
Чекаю написів і судів.

Ви теж з Полтавської області?

Як можна з Вами особисто поспілкуватись?
Особисто для чого? Поради і алгоритм дій однакові, незалежно від регіону.
Вчора був у Полтаві, сьогодні-в Києві.

В мене просторочка з 09.2019 тіло 3000.
Преміум Активу передали (25 000) відразу, вони до кінця 2020 тільки мене доставали в вайбері без колажів і тдп.
Хоча спочатку року (2020) я пішла на реструризацію 15тисч, внесла оплату 4 тисяч. Потім карантин. Вели себе тихо .
Хоча я не платила, в кінці 2020 почався прозвон і смс, але без колажів. на початку року2021 запропонували 8 000. (Хоча в убикі -102000,а продали типу з 25 000) 4 тисяч, що робила раніше не зарахували, в мене була тільки переписка ,гарантійки не було,
я пішла на цю умову, тому що добрались до мами роботи ,яку хотіли звільнити ,і звільнили (
І так я виплатила 8000 (4 платежі) , і потім ще 3 дні вимагала закриття як в кабінеті так і лист про закриття.
Зараз приходять смс з пропозицією взяти знову))))
Просто моя історія
Мої намагання з ними поборотись були без результатними.
Хоча листи НБУ, звернення до юристів , я писала )
Справку о закрытии вам таки прислали?

Було діло....пару родичів поставили на прозвін...
Е.гроши это Премиум актив.Они мне за год с 10000 насчитали 438000гр.Угрозы были мне родственникам постороним людям.Звонила я 1545 дала им все номера с которых звонили и угрозы слали.Заонили круглосуточно всем!!!Не знаю где тот закон о каллекторах который вошёл в силу!!!Они видемо не чего не боятся!!!Не знаю что и делать теперь такую заоблачную сумм насчитали!!!!

Е.гроши это Премиум актив.Они мне за год с 10000 насчитали 438000гр.Угрозы были мне родственникам постороним людям.Звонила я 1545 дала им все номера с которых звонили и угрозы слали.Заонили круглосуточно всем!!!Не знаю где тот закон о каллекторах который вошёл в силу!!!Они видемо не чего не боятся!!!Не знаю что и делать теперь такую заоблачную сумм насчитали!!!!
Забути і пробачити)

проект закона был принят только в первом чтении. для окончательного его вступления в силу необходимо принятие во втором чтении и подпись президента.
а пока это просто проект.

проект закона был принят только в первом чтении. для окончательного его вступления в силу необходимо принятие во втором чтении и подпись президента.
а пока это просто проект.
Так его уже приняли вроде закон!Везде в новостях говорили и писали везде!

Назад
Угорі