Kris's
Форумчанин
- Дописи
- 41
- Реакції
- 62
- Бали
- 308
Kris's не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друзі буквально сьогодні мені подзвонили з бистрозайму, голос той що завжди(мужчина із серйозним голосом, наче робот) пролунало таке,,, що у мене є лише дві сутки щоб закрити борг в них,,, дуже боюсь за це.. Просрочка там вже майже півтора місяця. Не робила пролангації, тому що немає за що.
Ще у мене МФО такі як:
Манейвео-віддала вже 22тис.але ще маю 9500 вже просрочені 2 платежі.
Швидко гроші-7900, просрочено 15 днів
Ваша готівочка., подзвонили минулого тижня якийсь мужчина і сказав що вони передали йому мою справу цитую слова" Давайте розберемось по людськи, щоб ми не їхали, тому оплатить 2400 і вам тоді продовжу ще на два місяці по половині тої суми яка залишиться.
АЛе я не маю чим заплатити...
Гоуфінго-я взагалі Ігоря так само як і евро гроші
Кредит каса в просрочці 2 тижні
Саме більше задовбуює бистро займ і манейвео, бо видзвонюють до всіх, навіть до людей з яким не спілкуюсь
Ще у мене МФО такі як:
Манейвео-віддала вже 22тис.але ще маю 9500 вже просрочені 2 платежі.
Швидко гроші-7900, просрочено 15 днів
Ваша готівочка., подзвонили минулого тижня якийсь мужчина і сказав що вони передали йому мою справу цитую слова" Давайте розберемось по людськи, щоб ми не їхали, тому оплатить 2400 і вам тоді продовжу ще на два місяці по половині тої суми яка залишиться.
АЛе я не маю чим заплатити...
Гоуфінго-я взагалі Ігоря так само як і евро гроші
Кредит каса в просрочці 2 тижні
Саме більше задовбуює бистро займ і манейвео, бо видзвонюють до всіх, навіть до людей з яким не спілкуюсь
Зачем с ними общаться, и создавать себе проблемы, там где их нет