Дивне затишшя...

• Автор теми Автор теми NIRVANA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 3K
У Кешбері мабуть термінатори роблять - ні сну, ні відпочинку)) Раби.
І мені якийсь Олександр пише. Зранку пропонує по акції оплатити, а ввечері лист про продаж?. Якийсь він несерйозний. А дзвінками ті кешбері дістають гірше всіх. Вже всі канторки до НР готуються, мовчать, а ці ні, їх хлібом не годуй, дай розбудити людей в 7 ранку?.

І мені якийсь Олександр пише. Зранку пропонує по акції оплатити, а ввечері лист про продаж?. Якийсь він несерйозний. А дзвінками ті кешбері дістають гірше всіх. Вже всі канторки до НР готуються, мовчать, а ці ні, їх хлібом не годуй, дай розбудити людей в 7 ранку?.
А звук у телефона отключитьб? Зачем вы слушаете эти звонки, а тем более, разговариваете с этими?!

А звук у телефона отключитьб? Зачем вы слушаете эти звонки, а тем более, разговариваете с этими?!
Та, ви що, я не розмовляю з тими придурками! В більшості відключаю звук. А от чоловік не може відключити звук, ну, це з роботою пов'язано, ставить режим вібро... То вони до нього і наярюють.

Дивно вчора телефон розривався від МФО, сьогодні тиша, підкажіть, що це може означати? Чи було таке в когось? 11 МФО 10 з них в прострочці від 20 до 40 днів
Мені до 14 00 наярювали. Потім стихли. Сьогодні поки що мовчать.може хоч свято відсвяткую без дзвінків цих паразитів)) до речі, гарне визначення. Присмоктуються до людини і тягнуть з неї ресурси. Чим не паразити

Не знаю як у Вас а в мене ніхто не відпочиває: ні фактор, ні готівочка, ні швидкогроші...

Кончені ******. Через їх дзвінки взагалі оплачувати не хочеться. Ущербні вони((

Кончені д*біли. Через їх дзвінки взагалі оплачувати не хочеться. Ущербні вони((
А я і не збираюся платити... Навіть якби мала лишні гроші, все одно їм ні копійки не дала б. За ті нерви зіпсовані, то вони ще й мені винні, як земля колгоспу?

Назад
Угорі