Дивне затишшя...

• Автор теми Автор теми NIRVANA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 3K
Дивно вчора телефон розривався від МФО, сьогодні тиша, підкажіть, що це може означати? Чи було таке в когось? 11 МФО 10 з них в прострочці від 20 до 40 днів
У мене тільки гоуфінго працював цілий день.

у меня только три звонка от енотов... ну и манибум стандартно с 8 утра до 9 присылает напоминание с добрым утром

9 МФО .Просрочки 2-2.5 месяца. Примерно по 20 звонков в день.Бывает меньше, бывает,вообще не звонят. Смс сразу же удаляю,не читая. С каллами не общаюсь-как только их слышу,сразу отключаюсь.Больше они звонят или меньше- меня как-то мало волнует.
Я трубки не піднімаю з перших днів прострочки, говорити з ними немає сенсу, адже там одна психологічна давка, тим паче нерви слабкі маю, лишнього наговорити можу, єдині кешбері дістались до сусідів, ті ігнорять, то вони шлють смс

Останнє редагування:
Дивно вчора телефон розривався від МФО, сьогодні тиша, підкажіть, що це може означати? Чи було таке в когось? 11 МФО 10 з них в прострочці від 20 до 40 днів
У звонилок же должны быть выходные хоть когда то

дістануть всіх і все

Аби так і було
Поживём увидим
Да ты успокойся!
У меня второй день просрочки пока только смс пришли и звонки работа. Но все в блоке. Пошли в *****. Меня нет. Пока смс об акции погаси тело не увижу меня нет, и то посмотрю на их поведение.
Ну,ну

Останнє редагування:
Поживём увидим

Да ты успокойся!

Ну,ну
Впринципі я спокійна, але моментами паніка бере своє
Впринципі я спокійна, але моментами паніка бере своє
Просто соромно перед рідними, вони такого не заслужили

Не всі в змозі зрозуміти чи підтримати в такій ситуації, навіть найрідні люди, та найкращі друзі залишаються осторонь наших проблем, дякуючи форуму я знайшла рішення своїх проблем, і підтримку яка дуже важлива, яку нічим не замінити, яка потрібна в ті моменти коли ти усвідомлюєш, що от-от зламаєшся. Якби це погано та образливо не звучало( вибачте кого ображу, просто наводжу приклад), читаючи форум бачиш, що ти не однин кого життя так загнало і що твої 11 МФО це все не так страшно порівняно з людьми у яких їх 20+ , колись свято буде і на нашій вулиці, всі ми обов'язково викарапкаємось з того гів*а в яке влізли.

У меня ТТТ тоже было тихо. Первый раз такое-1 звонок за день.и без смс...Я аж испугалась))) забыла,что такое бывает. Жаль ,что первого или второго января опять начнется....

А мне какая-то чепуха в начале пятого три раза звонило
Так я что думаю, это они что там уже в три смены работать начали))))

Вкладення

• AEB7E1C4-A7FF-4AE7-8935-EC68867941F5.webp
    AEB7E1C4-A7FF-4AE7-8935-EC68867941F5.webp
    16 Кб · Перегляди: 26
Та ось і мені Кешбері дзвонить)) Не спиться їм))). Може грошей хочуть?)))
Написав мені їх Олександр, що готують до продажу колекторам))

А ви хотіли від них сьогодні привітання слухати?

Назад
Угорі