Диджи Финанс!У кого с ними был опыт?

• Автор теми Автор теми Alinochka35
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 19K
Они без этого жить не могут)
Добрый вечер
У меня тоже в суд собирались, сейчас дело перенаправили на Деснянский суд
Кредиту уже года 3-4, сами диджики морозятся отправить мне договор факторинга
Возможно подскажите какие действия стоит предприняться в сложившейся ситуации, заранее благодарен

Добрый вечер!Кто сталкивался с ними?Есть ли вероятность что могут подать в суд?
Они по МФО у меня.И могут ли наложить арест на карты?
Так. Подають на суд . Але перед тим висилають досудову вимогу , попередження і дають можливість все оплатити за три місяці часу .

6 лет, договора даже в УБКИ не светятся
Больше года не писали ничего(

Я не знаю, чому ви так спокійно реагуєте на них, але вони вже подали на мене до суду і виграли справу, нажаль, тепер хочуть по 8.440, щоб я сплачувала кожного місяця, протягом 6-ти місяців. Тому, дуже небезпечні хлопці. Рекомендую, з ними справу не мати нікому. А щодо суми, якої я винна, то це 56000, як мені присудили, а 20000, яку я вже переплатила їм

Я не знаю, чому ви так спокійно реагуєте на них, але вони вже подали на мене до суду і виграли справу, нажаль, тепер хочуть по 8.440, щоб я сплачувала кожного місяця, протягом 6-ти місяців. Тому, дуже небезпечні хлопці. Рекомендую, з ними справу не мати нікому. А щодо суми, якої я винна, то це 56000, як мені присудили, а 20000, яку я вже переплатила їм
Ви захищалися в суді?

Тому, дуже небезпечні хлопці
Дякуємо. Всі злякалися. Побігли платити.
Ще раз дякую. Цінна інформація.

Гарна спроба, кеп 😁

Дякуємо. Всі злякалися. Побігли платити.
Ще раз дякую. Цінна інформація.
Змістовна і корисна. Запишу собі десь...

не писали 3-4 года и тут выдают, война как бы не смущает? Черти в этой стране одним словом

[th]
[COLOR=inherit][FONT=georgia][COLOR=rgb(0, 51, 102)][SIZE=24px][B]ІСНУЄ ПРОСТРОЧЕНА ЗАБОРГОВАНІСТЬ У РОЗМІРІ [/B][SIZE=32px][B]7314[/B]​
[SIZE=32px] ГРН.[/SIZE]![/SIZE]​
[/COLOR]​
​
[/th]​
[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[th]

[COLOR=rgb(0, 51, 102)][SIZE=24px][FONT=georgia]ТОВ «ДІДЖИ ФІНАНС» НАГАДУЄ, ЩО ЗГІДНО ЗІ СТ. 525 ТА СТ. 526 ЦИВІЛЬНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ, ЗОБОВ’ЯЗАННЯ МАЄ ВИКОНУВАТИСЯ НАЛЕЖНИМ ЧИНОМ ВІДПОВІДНО ДО УМОВ ДОГОВОРУ ТА ВИМОГ ЗАКОНУ.​
​
​

ПРОСТРОЧЕННЯ ВИКОНАННЯ ГРОШОВИХ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ Є ПОРУШЕННЯМ КРЕДИТНОГО ДОГОВОРУ І НАДАЄ КРЕДИТОРУ ПРАВО НА ЗАСТОСУВАННЯ ВІДПОВІДНИХ ЗАХОДІВ, ОДНИМ З ЯКИХ Є
[SIZE=32px]ПРИМУСОВЕ СТЯГНЕННЯ БОРГУ![/SIZE]​
[/th]​
[/COLOR][/FONT][/SIZE]​

Кроспостінг. Читайте правила форуму
В мене чотири кредита в них,при тому що сумарно всі чотири тіла двадцять тисяч,вони хочуть в чотири рази більше,погрожують що подадуть в суд і в розшук , заблокують рахунки і майно. Комусь можливо таке писали ,чи дійсно можуть таке зробити? І ще таке питання,які вони документи мають мати щоб бути власниками цих кредитів? Я написав їм про документи,а вони мені скидають ті,що я заключав з МФО. Буду вдячний за відповідь)

Діджики активувались сьогодні, теж мені вже три смс прислали і навіть про брата не забули.

І мені вони сьогодні смс прислали,щоб оплатила кредит, свої банківські реквізити

Надіслали сьогодні, це типу готуватись до суду?

Вкладення

• 709974A8-870C-4103-AC6F-DF58EED0A700.webp
    709974A8-870C-4103-AC6F-DF58EED0A700.webp
    70.3 Кб · Перегляди: 208
Сьогодні також прийшло, що борг продано їм, і треба сплатити сьогодні, я згодна сплатити щоб позбутися цього, пишу їм, що можу завтра, а вони не хочуть погодитися з цим, і кожну годину нагадають за фото квитанції

Ви мабуть з компанії цих хлопців ?

Шлють півроку мені на пошту спам типу позову в суд, що я шахрайка, т.д
С 60к пропонували до 30 одним платежем , тіло 8000.
Тоді суд , бо на тіло взагалі не йдуть

Продали їм деньги до з/п. Сума боргу 29 тис.щось на пошту виписували,погрожували.
Відповідала,коли був настрій.
Відправляли документи про переуступку і т.д.
Потім набридли і просто ігнорила.
Прислали смс,сплатити 1 тис.і борг закриють.
Попросила гарантійку,відправили.
Сплатила, оплату підтвердили,хочу замовити довідку,про закриття,вона у них 100 грн.
На одних ******* менше

Назад
Угорі