- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10254
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ПроказникиОни без этого жить не могут)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ПроказникиОни без этого жить не могут)
Добрый вечерОни без этого жить не могут)
Так. Подають на суд . Але перед тим висилають досудову вимогу , попередження і дають можливість все оплатити за три місяці часу .Добрый вечер!Кто сталкивался с ними?Есть ли вероятность что могут подать в суд?
Они по МФО у меня.И могут ли наложить арест на карты?
Ви захищалися в суді?Я не знаю, чому ви так спокійно реагуєте на них, але вони вже подали на мене до суду і виграли справу, нажаль, тепер хочуть по 8.440, щоб я сплачувала кожного місяця, протягом 6-ти місяців. Тому, дуже небезпечні хлопці. Рекомендую, з ними справу не мати нікому. А щодо суми, якої я винна, то це 56000, як мені присудили, а 20000, яку я вже переплатила їм
Дякуємо. Всі злякалися. Побігли платити.Тому, дуже небезпечні хлопці
Гарна спроба, кепЯ не знаю, чому ви так спокійно реагуєте на них, але вони вже подали на мене до суду і виграли справу, нажаль, тепер хочуть по 8.440, щоб я сплачувала кожного місяця, протягом 6-ти місяців. Тому, дуже небезпечні хлопці. Рекомендую, з ними справу не мати нікому. А щодо суми, якої я винна, то це 56000, як мені присудили, а 20000, яку я вже переплатила їм
Змістовна і корисна. Запишу собі десь...Дякуємо. Всі злякалися. Побігли платити.
Ще раз дякую. Цінна інформація.
[th]
|
[th]
|
шо там , лякалки як завжди?Діджики активувались сьогодні, теж мені вже три смс прислали і навіть про брата не забули.
ага і реквізити,може я раптом злякаюсь і зразу побіжу їхні хотілки платитишо там , лякалки як завжди?
Ви мабуть з компанії цих хлопців ?Я не знаю, чому ви так спокійно реагуєте на них, але вони вже подали на мене до суду і виграли справу, нажаль, тепер хочуть по 8.440, щоб я сплачувала кожного місяця, протягом 6-ти місяців. Тому, дуже небезпечні хлопці. Рекомендую, з ними справу не мати нікому. А щодо суми, якої я винна, то це 56000, як мені присудили, а 20000, яку я вже переплатила їм