Диджи Финанс!У кого с ними был опыт?

• Автор теми Автор теми Alinochka35
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 17K
Они без этого жить не могут)
Добрый вечер
У меня тоже в суд собирались, сейчас дело перенаправили на Деснянский суд
Кредиту уже года 3-4, сами диджики морозятся отправить мне договор факторинга
Возможно подскажите какие действия стоит предприняться в сложившейся ситуации, заранее благодарен

Добрый вечер!Кто сталкивался с ними?Есть ли вероятность что могут подать в суд?
Они по МФО у меня.И могут ли наложить арест на карты?
Так. Подають на суд . Але перед тим висилають досудову вимогу , попередження і дають можливість все оплатити за три місяці часу .

6 лет, договора даже в УБКИ не светятся
Больше года не писали ничего(

Я не знаю, чому ви так спокійно реагуєте на них, але вони вже подали на мене до суду і виграли справу, нажаль, тепер хочуть по 8.440, щоб я сплачувала кожного місяця, протягом 6-ти місяців. Тому, дуже небезпечні хлопці. Рекомендую, з ними справу не мати нікому. А щодо суми, якої я винна, то це 56000, як мені присудили, а 20000, яку я вже переплатила їм

Я не знаю, чому ви так спокійно реагуєте на них, але вони вже подали на мене до суду і виграли справу, нажаль, тепер хочуть по 8.440, щоб я сплачувала кожного місяця, протягом 6-ти місяців. Тому, дуже небезпечні хлопці. Рекомендую, з ними справу не мати нікому. А щодо суми, якої я винна, то це 56000, як мені присудили, а 20000, яку я вже переплатила їм
Ви захищалися в суді?

Тому, дуже небезпечні хлопці
Дякуємо. Всі злякалися. Побігли платити.
Ще раз дякую. Цінна інформація.

Гарна спроба, кеп 😁

Дякуємо. Всі злякалися. Побігли платити.
Ще раз дякую. Цінна інформація.
Змістовна і корисна. Запишу собі десь...

не писали 3-4 года и тут выдают, война как бы не смущает? Черти в этой стране одним словом

[th]
ІСНУЄ ПРОСТРОЧЕНА ЗАБОРГОВАНІСТЬ У РОЗМІРІ 7314 ГРН.!
[/th]​
[th]

ТОВ «ДІДЖИ ФІНАНС» НАГАДУЄ, ЩО ЗГІДНО ЗІ СТ. 525 ТА СТ. 526 ЦИВІЛЬНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ, ЗОБОВ’ЯЗАННЯ МАЄ ВИКОНУВАТИСЯ НАЛЕЖНИМ ЧИНОМ ВІДПОВІДНО ДО УМОВ ДОГОВОРУ ТА ВИМОГ ЗАКОНУ.
ПРОСТРОЧЕННЯ ВИКОНАННЯ ГРОШОВИХ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ Є ПОРУШЕННЯМ КРЕДИТНОГО ДОГОВОРУ І НАДАЄ КРЕДИТОРУ ПРАВО НА ЗАСТОСУВАННЯ ВІДПОВІДНИХ ЗАХОДІВ, ОДНИМ З ЯКИХ Є
ПРИМУСОВЕ СТЯГНЕННЯ БОРГУ!
[/th]​

Кроспостінг. Читайте правила форуму
В мене чотири кредита в них,при тому що сумарно всі чотири тіла двадцять тисяч,вони хочуть в чотири рази більше,погрожують що подадуть в суд і в розшук , заблокують рахунки і майно. Комусь можливо таке писали ,чи дійсно можуть таке зробити? І ще таке питання,які вони документи мають мати щоб бути власниками цих кредитів? Я написав їм про документи,а вони мені скидають ті,що я заключав з МФО. Буду вдячний за відповідь)

Діджики активувались сьогодні, теж мені вже три смс прислали і навіть про брата не забули.

І мені вони сьогодні смс прислали,щоб оплатила кредит, свої банківські реквізити

Надіслали сьогодні, це типу готуватись до суду?

Вкладення

• 709974A8-870C-4103-AC6F-DF58EED0A700.webp
    709974A8-870C-4103-AC6F-DF58EED0A700.webp
    70.3 Кб · Перегляди: 164
Сьогодні також прийшло, що борг продано їм, і треба сплатити сьогодні, я згодна сплатити щоб позбутися цього, пишу їм, що можу завтра, а вони не хочуть погодитися з цим, і кожну годину нагадають за фото квитанції

Ви мабуть з компанії цих хлопців ?

Шлють півроку мені на пошту спам типу позову в суд, що я шахрайка, т.д
С 60к пропонували до 30 одним платежем , тіло 8000.
Тоді суд , бо на тіло взагалі не йдуть

Продали їм деньги до з/п. Сума боргу 29 тис.щось на пошту виписували,погрожували.
Відповідала,коли був настрій.
Відправляли документи про переуступку і т.д.
Потім набридли і просто ігнорила.
Прислали смс,сплатити 1 тис.і борг закриють.
Попросила гарантійку,відправили.
Сплатила, оплату підтвердили,хочу замовити довідку,про закриття,вона у них 100 грн.
На одних ******* менше

Назад
Угорі