Диджи Финанс!У кого с ними был опыт?

• Автор теми Автор теми Alinochka35
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 17K
Продали їм деньги до з/п. Сума боргу 29 тис.щось на пошту виписували,погрожували.
Відповідала,коли був настрій.
Відправляли документи про переуступку і т.д.
Потім набридли і просто ігнорила.
Прислали смс,сплатити 1 тис.і борг закриють.
Попросила гарантійку,відправили.
Сплатила, оплату підтвердили,хочу замовити довідку,про закриття,вона у них 100 грн.
На одних ******* менше
Через скільки часу запропонували?

Перепродали им Динеро, два смс с реквизитами, чего от них ожидать или пробывать договариваться?

Добрий вечір, комусь таке надходило?

Вкладення

• 613A6D7D-5CCF-44EB-B9BB-36E5DC02A73A.webp
    613A6D7D-5CCF-44EB-B9BB-36E5DC02A73A.webp
    1.8 Mб · Перегляди: 290
Здравствуйте.Был кредит 7000. Они накрутили облачные проценты. Мол плати 24 тысячи. Я заплатила 10. И теперь вдруг уже больше 2 лет прошло а они мне шлют смс что я им должна 11968. 😯

Здравствуйте.Был кредит 7000. Они накрутили облачные проценты. Мол плати 24 тысячи. Я заплатила 10. И теперь вдруг уже больше 2 лет прошло а они мне шлют смс что я им должна 11968. 😯
Не обращайте внимания. У меня просрочка уже 6 лет, они мне шлют на електронную почту целую презентацию из PowerPaint, что долги нужно возвращать, сейчас война и мы должны договариваться :sarcastic:

Не обращайте внимания. У меня просрочка уже 6 лет, они мне шлют на електронную почту целую презентацию из PowerPaint, что долги нужно возвращать, сейчас война и мы должны договариваться :sarcastic:
І мені також листи такі присилають... Викупили в Укрпозиці більше місяця назад борг 5роки давності, і почалось... раніше якось не парилась цим, а зараз одна проблема офіційно працюю і не хотілося б, щоб на новій роботі дізналися про цю проблему

Закрив діджі фінанс зимою цього року. викупили у ТОВ інвест. Тіло було 2800,захотіли 3400 Ще 100 гривень здерли за довідку про відсутність заборгованості. Проссрочка була більше 3-х років. На дзвінки не відповідав, деколи слали смс, листи по прописці не знаю, не проживаю там.

мені цього року чи на про кінці минулого почали надходити на імейл листи,кредит 5 чи 6 річної давності викупили,тепер закидають листами щоб сплатила тіло 13000,сьогодні на пошту прислали листа,не можу його прочитати бо не живу там,майна в мене не має,працюю неофіційно,із соціальних тільки пенсія з інвалідності,донька неповнолітня,скажіть чи варто мені сплатити ? Чи подадуть вони до суду,не хотілось би це проходити ,та і захистити я себе в суді не зможу,чи можливо можно їх проігнорити,не знаю як бути,написала їм що не маю можливості сплатити ,ще мовчать

Чоловіку сьогодні посилка від укр пошти прийшла , а там 50 листів позовна до суду , договір з мілоан , 5 тис тіло 16 проценти 1000 комісія і 5000 їхня правнича допомога. От вам і діджи . Готуємо відзив до суду . Козли ( кредит з 2021 року.

То самі без обідні пацани , 3 кредита купили. По закривав за тіло і менше тіла.
Мої кредити в них вже 5 років. На тіло не погоджуються. От сьогодні хотіла з ними домовитись, сказали, що не я маю диктувати умови)

Мої кредити в них вже 5 років. На тіло не погоджуються. От сьогодні хотіла з ними домовитись, сказали, що не я маю диктувати умови)
Тут в адвокатів форуму,досвіду,саме з ними вистачає.... і до того ж дуже позитивного.Раджу звернутися,а якщо не бажаєте мати справу з тутешніми адвокатами, то зверніться до знайомих юристів,або тих,які відомі вашим знайомим чи рідним.

Тут в адвокатів форуму,досвіду,саме з ними вистачає.... і до того ж дуже позитивного.Раджу звернутися,а якщо не бажаєте мати справу з тутешніми адвокатами, то зверніться до знайомих юристів,або тих,які відомі вашим знайомим чи рідним.
Дякую за пораду )

Добрый вечер!Кто сталкивался с ними?Есть ли вероятность что могут подать в суд?
Они по МФО у меня.И могут ли наложить арест на карты?
. Добрий день.Мала з ними справу буквально місяць назад.Один оплатила за тіло +1к зверху самі запропонували.Другий закрила хотіли 33к заплатила 10900 не пам'ятаю яке було тіло.

Назад
Угорі