Щоденник Двічі в одну річку...

• Автор теми Автор теми Mishanja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 8K
Як правильно, ще плюс один закритий, чи мінус ще один кредит?))

Добив я Мікрокеш. Взагалі з ними за рік не вів переписки, але листи на пошту стабільно кожного дня.
За останні два місяці кілька разів з ними списувався. Не йшли на тіло. Потім пішли на тіло, не захотіли гарантійну давати.

Потім знову листи. Ну і нарешті два дня назад, написали мені, що хай буде тіло але плюс 500 грн. І дають гарантійний лист. Ну так я його й закрив.
В мене 8 місяців вони, з тіла 5000 хочуть 18000, спілкувався про лояльні умови, сказали менше не буде. Ну не буде то й не буде😁

Як правильно, ще плюс один закритий, чи мінус ще один кредит?))

Добив я Мікрокеш. Взагалі з ними за рік не вів переписки, але листи на пошту стабільно кожного дня.
За останні два місяці кілька разів з ними списувався. Не йшли на тіло. Потім пішли на тіло, не захотіли гарантійну давати.

Потім знову листи. Ну і нарешті два дня назад, написали мені, що хай буде тіло але плюс 500 грн. І дають гарантійний лист. Ну так я його й закрив.
Поздравляю. На одих дебилоидов в вашей жизни стало меньше.

Ну не буде то й не буде😁
не хотите - как хотите:bye: называется

В мене 8 місяців вони, з тіла 5000 хочуть 18000, спілкувався про лояльні умови, сказали менше не буде. Ну не буде то й не буде😁
В мене 6000 було, це я помилково написав вище, що 4000.
Ну вони вроді тихі.

Через месяцев 5 еапб отдали на прозвон
Мені взагалі по пятницям телефонують з різнизних номерів. І в слуховку " добрий день, терміново вирішіть питтання". Незнаю хто і що. Встановила визначник номера, номер вибиває як Процент. Хто і що незнаю
Може комусь відомо?

Дебтфорт, як представник кредит каси по моєму кредиту нічого зі мною не досяг за кілька місяців. І ось мій кредит, як жінка льогкого поведєнія))) знов переходить з рук в руки. Цього разу до фінколлект І в них для мене гнучка система. Ну що ж цікаво, що може бути краще тіла? Тільки 70% від тіла.

Цікаво в кого ще кредит каса в черговий раз(в мене фінколлект четверті) передала?!

Дебтфорт, як представник кредит каси по моєму кредиту нічого зі мною не досяг за кілька місяців. І ось мій кредит, як жінка льогкого поведєнія))) знов переходить з рук в руки. Цього разу до фінколлект І в них для мене гнучка система. Ну що ж цікаво, що може бути краще тіла? Тільки 70% від тіла.

Цікаво в кого ще кредит каса в черговий раз(в мене фінколлект четверті) передала?!
У меня Кредит Касса, сначала названивали УкрКредитФинаес, писали письма, теперь уже второй месяц Дебтфорт. Ничего существенного не предлагают

У меня Кредит Касса, сначала названивали УкрКредитФинаес, писали письма, теперь уже второй месяц Дебтфорт. Ничего существенного не предлагают
Я комусь з них казав: ви всі пишете по скрипту, в вони мені: це не скрипту, це умови кредитора))

В мене укркредитфінанс, потім дебфорт, потім фінколект, вже 2 місяці взагалі жодного дзвінка чи смс. Договір закінчився (на 360 днів), в суд поки не йдуть, хоча я думав вони підуть найперші. А найперші пішли манівео (таліон) 😂

В мене укркредитфінанс, потім дебфорт, потім фінколект, вже 2 місяці взагалі жодного дзвінка чи смс. Договір закінчився (на 360 днів), в суд поки не йдуть, хоча я думав вони підуть найперші. А найперші пішли манівео (таліон) 😂
Оо, то це вони так полюбляють. В мене фактор ще був

Невеличке оновлення. Останній період, я мало з ким вирішував фінансові питання тим не менше, трохи зміни є.

Біткапітал 550₴
Крипсі 350₴
- закрито за тіло
Кредит каса - 15000 - зміна КК як носків, вічні пропозиції закрити за 26000 нараховано 109
Манівео - 8000 - програний суд. До оплати 14000.
Кредит плюс - 6000 рестр. закрито по реструктуризації.
Слон кредит - 6000
Ейсі кеш 6000

Треба кредит - 10000
Швидко гроші - 8000
Маніфою 2000
Додам 5000 (рестр)
Фкредіт 2500

Мікрокеш 4000
Містер моней 4000 (рестр)
Алекс кредит 8000

Cly 6000
Авіра 6000
Мілоан 10000
Аміго 10000
Фін Х 11000
Сан кредит 1500
Селфі 500
Креді сент 1500
Кредит 7 - 1000
Техно фінанс - 2500
Є гроші - 6000 рестр. закрито по реструктуризації.
Каштан - 3000
Аванс 3000
Просто кредит - 4000
Клік кредит - 10000
Монто - 2500
Лимон - 2500
Bee(я їх навіть забув, як звуться) 2000
Легко 4000
Топ 1 - 4000

Фін х скоро буде суд.
По манівео від Ейс був суд, який я понятно дело програв. Та й по ф...г вже якось.
Клай, та авіра домовився на 9 міс з ФК позикою тіло +50%.
Легко, лимон, Аванс, Фін бар, креді сент, Селфі, треба кредит пропали не знаю де вони і в кого.

Мілоан та аміго у кредит кепітала. Писали мені якось, як вперті барани все хотять що там нараховано.

Поки такі справи. Аа, ну і крипсі закрито за тіло, написали на вайбер, кошти були якраз, оплатив і все.

Останнє редагування:
Скільки часу була просрочка, перед тим як подали в суд?
Приблизно рік. Вони продали до ЮнітКепітал, якщо правильно пам'ятаю. Ті кілька разів виходили зі мною на зв'язок, але хотіли дуже багато

А з кріпсі які терміни були? Бо наша з ними боротьба зараз саме в активній фазі)
Так само як і все інше, біля року, але пропонували вони тіло набагато раніше, мабуть через півроку.

По манівео від Ейс був суд, який я понятно дело програв. Та й по ф...г вже якось.

Мілоан та аміго у кредит кепітала. Писали мені якось, як вперті барани все хотять що там нараховано.
С капиталами вообще будет сложно меня тоже им продали с 2000 грн хотят 60000 и хоть тресни !
А суд с ЕЙС от маников тоже недавно проиграла , договорилась оплатить без ИП

С капиталами вообще будет сложно меня тоже им продали с 2000 грн хотят 60000 и хоть тресни !
На скільки платежів домовилися з ейсами?

А ті лопухи, мені не страшні, або домовимся з ними, або хай дають в суд, а тут 2 варіанти, програти повністю, тоді під ВВ буду їм по 200грн оплачувати, і кожен раз писати, чи довольні?! А поки дійде до кінця, то інфляція вже все з'їсть.
Або буду захищатися, і по любому сума буде менше ніж вони хочуть.

Останнє редагування:

А ті лопухи, мені не страшні, або домовимся з ними, або хай дають в суд, а тут 2 варіанти, програти повністю, тоді під ВВ буду їм по 200грн оплачувати, і кожен раз писати, чи довільні?! А поки дійде до кінця, то інфляція вже все з'їсть.
Я хотела договориться за несколько платежей ,но они отправили мне через 3 дня официальный документы на почту о том что до 30 числа долга оплатить всю сумму иначе после 30 эти документы не будут действовать и откроют ип ! По этому прийдется оплатить все ,жалко конечно уж тоже вообще в шоке , тело 10000 ,процент 15000, + хотелки за суд и тд вышло 37,800 🤪

А ті лопухи, мені не страшні, або домовимся з ними, або хай дають в суд, а тут 2 варіанти, програти повністю, тоді під ВВ буду їм по 200грн оплачувати, і кожен раз писати, чи довільні?! А поки дійде до кінця, то інфляція вже все з'їсть.
Хороший план , если шо держите в курсе буду дерзать я вашего плана 😆😆😆по 200 грн ахах

Хороший план , если шо держите в курсе буду дерзать я вашего плана 😆😆😆по 200 грн ахах
Так мені укр.картки потрібні тільки для оплати Кредитів. Ну на даний момент. Я за кордоном, і в найближчі роки нажаль, вдома не буду. Тому якщо до такого дійде, то я з них буду знущатися.

А ейсам ще не писав. Подивимся, що відпишуть

У мене договір в Кредит Капітал, продали їм ще в 2018 році, хочуть з 2000т. 348000 з копійками 🤪

У мене договір в Кредит Капітал, продали їм ще в 2018 році, хочуть з 2000т. 348000 з копійками 🤪
Ну вообще больные ! Если тогда им не дали 2000 по причине которая известна только чем , то почему решили что эти сумы нарисованные им кто то отдаст ??? 😆😅

Так мені укр.картки потрібні тільки для оплати Кредитів. Ну на даний момент. Я за кордоном, і в найближчі роки нажаль, вдома не буду. Тому якщо до такого дійде, то я з них буду знущатися.

А ейсам ще не писав. Подивимся, що відпишуть
Ну тож вам по сути еще повезло ! Я в Украине карта 1 моно и то я ей могу не пользоваться зп приходит на бинанс ,вывожу на карту парня 😅так шо по сути без суда с меня и взять нечего 😁

Назад
Угорі