Щоденник Двічі в одну річку...

• Автор теми Автор теми Mishanja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 8K
Парам пам пам🍾🎈🎈🎈🎈📯📯

Смартівей закрито за 400 грн.

Брав 2000 грн!!!

Оце списання.))

Та йолкі ж палки...

Не подумав, було ще почекати, може би за сотню закрив) ех ладно
А довідка про закриття є? Бо щось дуже велике списання...

О как смартикам повезло))
По любому бухають вже. Це один з перших кредитів. Перші дні червня. Нам 9 місяців.

А довідка про закриття є? Бо щось дуже велике списання...
Так є. Я зразу зайшов і завантажив. Все оплачено, вони притерзій до мене не мають. Печатка, підпис

Парам пам пам🍾🎈🎈🎈🎈📯📯

Смартівей закрито за 400 грн.

Брав 2000 грн!!!

Оце списання.))

Та йолкі ж палки...

Не подумав, було ще почекати, може би за сотню закрив) ех ладно
Та в них взагалі знижки хороші ,я 4000 брала за 1000 закрила)

Підкажіть, як домовились з кредит + на такий довгий строк аж на рік?
Режим сніжинки 7 місяців. Повний ігнор смс у вайбер і т.д.
Пропозиції тіла були два або три рази, потім пропозиція 70% зразу, або тіло по 800грн.в місяць.
Вибрав друге

Режим сніжинки 7 місяців. Повний ігнор смс у вайбер і т.д.
Пропозиції тіла були два або три рази, потім пропозиція 70% зразу, або тіло по 800грн.в місяць.
Вибрав друге
О, дуже гарна пропозиція, візьму собі на заміточку))

Останнє редагування модератором:
Бо списали 3000 грн тіла
Оце, як кажуть "забили мені кіл в голову"))) Мабуть вони б мали повідомити, що я ще комусь щось маю виплатити.

Довідка
про відсутність заборгованості

Товариство з обмеженою відповідальністю «СМАРТІВЕЙ ЮКРЕЙН», (ідентифікаційний код юридичної особи 42038225), цією довідкою підтверджує, що станом на 17.03.2025 року, ********* не має заборгованості по кредитному договору № *********від ** червня 2024 року, зобов'язання виконано у повному обсязі.

Тільки ця інформація в довідці

Оце, як кажуть "забили мені кіл в голову"))) Мабуть вони б мали повідомити, що я ще комусь щось маю виплатити.

Довідка
про відсутність заборгованості

Товариство з обмеженою відповідальністю «СМАРТІВЕЙ ЮКРЕЙН», (ідентифікаційний код юридичної особи 42038225), цією довідкою підтверджує, що станом на 17.03.2025 року, ********* не має заборгованості по кредитному договору № *********від ** червня 2024 року, зобов'язання виконано у повному обсязі.

Тільки ця інформація в довідці
Якщо вони вам не повідомили що ви маєте сплати податок то вони його сплачують самі.

Подскажите как у вас с ними, продали? И через сколько, если знаете продали? Что-то предлагали в кабинете или вы не смотрели?
Извините, не заходил на форум. Есть проблемы не до него было.

Вообще без понятия. В кабинет заходил ещё в начале просрочки, и там и там реструктуризация с процентами. Продали ли, не помню чтобы приходили смс
Но скорее всего думаю проданы.
Так как большинство проданных

Вітаю вас, шановне панство. Настав час написати пару слів.
Отже так як і було в мене в пріоритеті закрити борги перед родичами, та друзями, так і є. Сумою в 6000 & борги перед ними було закрито. Залишилося одній людині біля 700 дол. Все інше кредитори. Банки, МФО ...

На даний момент сплачую тіло кредита по реструктуризації в кредит плюс, є гроші (продано технофінансу) тіло+50%, розбито на платежі, Укргазбанк картка, сплачую платежі.

По інших МФО. Крипсі часто присилають, що хочуть тіло+25%, хоча були й пропозиції за тіло.

Алекс прислали смс, що прощають 99% боргу, думав погодимо за тіло, але виявилося, що з 8000, хочуть 50 але готові за 16 закрити. Щиро послали одне одного.

Дуже часто пише просто кредит, що закривають за тіло, а також кредит борг солюжен(ейси кеш) пропонують тіло. Але тіло там 10000 грн. Поки що не можу закрити.

Всі інші в принципі мовчать. Ні смс на тел, ні на емейл.

Які серйозні вымогатєлі

І ще одні

Останнє редагування:
Назад
Угорі