Щоденник Двічі в одну річку...

• Автор теми Автор теми Mishanja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 8K
Я ж забув...ну так для загальної картини.
У мене крім всіх МФО, – 200 000 в одному з банків. Тас
50000 приват
И 7000 дол. Родакам та знайомим

Ну і по темі. Поки без змін.
Повертати немає що. Телефон довго вібрує, а це мені не подобається, прийдеться купити нову карту.

Писав на вайбер "кредит мінус" пропонували з 28 оплатити 15.
Я їм висловив співчуття і ми розійшлися.
Сан кредит тіло запропонував. Мені їх якось шкода стало...

Ще якісь упороті писали на вайбер, всім сказав, що через кілька місяців почну оплачувати, на тому й розійшлися.
ви мій друг по нещастю))

~$15k друзям
~$10k рідним
~$9k МФО
~$3k банк картки

На початку року, навпаки було на руках чистими стільки, скільки зараз винен)) Кляті ф ючерси на крипту...

Останні 3 місяці без нових позик, потихеньку віддаю друзям, планую з кінця цього місяця по МФО почати закривати.

Бажаю вам успіху на цьому шляху!

ви мій друг по нещастю))

~$15k друзям
~$10k рідним
~$9k МФО
~$3k банк картки

На початку року, навпаки було на руках чистими стільки, скільки зараз винен)) Кляті ф ючерси на крипту...

Останні 3 місяці без нових позик, потихеньку віддаю друзям, планую з кінця цього місяця по МФО почати закривати.

єто долларі?

ви мій друг по нещастю))

~$15k друзям
~$10k рідним
~$9k МФО
~$3k банк картки

Дякую.

Нас чекає довгий шлях. Але все буде добре)

Ну що, почався терор сусідів. Правда не знаю, які обізяни його роблять. Не уточняю.

Пояснив про шахраїв

Попросив слати всіх куди подалі.

Таке питання. Як думаєте, чому всі шарашкині діти в кінці переписки пишуть "відмова від оплати зафіксована"
Вони хочуть налякати якось?

Таке питання. Як думаєте, чому всі шарашкині діти в кінці переписки пишуть "відмова від оплати зафіксована"
Це , мабуть, для себе пишуть, для звітності, типу зафіксували відмову, передають далі в інші, під назвою, відділи.
Я деяким відповіла , що не даю згоду на відмову))), то вони замовкають, і не знають,що писати.

Це , мабуть, для себе пишуть, для звітності, типу зафіксували відмову, передають далі в інші, під назвою, відділи.
Я деяким відповіла , що не даю згоду на відмову))), то вони замовкають, і не знають,що писати.
Я теж. Кажу зробіть скриншот де я відмовлявся. А в ответ тишина

На форуме даже чувак есть с ником "ФіксуюВідмову"

по факту - это должно Вас окунуть в мир страха, ужаса и недосыпа из-за незакрытого долга в пару тыщ грн шарагам

по факту - это должно Вас окунуть в мир страха, ужаса и недосыпа из-за незакрытого долга в пару тыщ грн шарагам
Коротко про мій баланс - Відмоваусписанні )
Коли клієнт вже декілька днів не платить за роботку...

:)
Я до речі хотів видалити картку, але не виходить

Я працюю у аутстаф-компанії, тож для питань типу «when will the payment be received» є спеціальні люди 😂

Ну що, початок нового місяця.

Ситуація по суті не міняється. Тільки воші. Воші зрозуміли, що справи кепські, тому вирішили надати мені можливість закрити все за доволі цікавою пропозицією.
Брав 8000 місяця три назад мабуть. Двічі були оплати, потім прострочки в накрутка відсотків. Вийшли на мене з пропозицією закрити за 6000 на протязі місяця. Погодився, хоча важко буде нашкрябти. Тай навряд чи буде краща пропозиція.

Вище писав, що хтось до сусідів пристав.

Ну а так ще Сан кредит пропонував тіло, і біти (брав 450) накрутили 3000 пропонували в смс закрити за 800.

А...і ці, як їх...фікси пропонували 18000 на 9 років місяців, розбити цю суму. Згоди не дійшли.

Ну якось так

Я переплатила вошам три шуби і дві шкури (не питайте). Радує, що є люди розумніші і сміливіші.

Так, я не понял, мне фиксировать отказ от оплаты?
Недавно общался с одной взыскательницей, оказывается, в эту игру, с психологическим давлением, можно играть вдвоём. Удар был. конечно, ниже пояса, но как она орала)))) А для меня музыка-мёд. Жаль, что редко звонят. Чтоли переадресацию подключить)))

В мене на цьому поки все.
Далі ціль одна, отримати відстрочку і виїхати за кордон, щоб покінчити з цим усім.

В найближчі тижні ніяких оплат не буде. Радий що закрив бітів.

Назад
Угорі