Щоденник Двічі в одну річку...

• Автор теми Автор теми Mishanja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 8K
В мене якісь упирі обнагліли, на сільську раду дзвонять

Отже, пройшов місяць з дня останніх публікацій.
Я виїхав за кордон. Для мене це великий плюс, планую до кінця року закрити всі борги, або максимальний максимум.
Працювати ще поки що не почав, і треба ще до цього деякий час.

На днях була "копійка" для закриття маніфою. Сума не велика 3000, накрутили 10, але разів 5-6 присилали, закрити за тіло. Закрив.

Ці собаки, ці тварюки ще. Нерви багатьом потріпали конкретно, якісь біти.

Всім добра.

П.С. Сама печалька для мене, що я став ворогом для самих рідних людей.

Останнє редагування:
Отже, пройшов місяць з дня останніх публікацій.
Я виїхав за кордон. Для мене це великий плюс, планую до кінця року закрити всі борги, або максимальний максимум.
Працювати ще поки що не почав, і треба ще до цього деякий час.

На днях була "копійка" для закриття маніфою. Сума не велика 3000, накрутили 10, але разів 5-6 присилали, закрити за тіло. Закрив.

Ці собаки, ці тварюки ще. Нерви багатьом потріпали конкретно, якісь біти.

Всім добра.

П.С. Сама печалька для мене, що я став ворогом для самих рідних людей.
Як я вас розумію, сама була для родичів не путьова, але я забила на все, їм мої кредити не платити, пройшов час і все налагодилося, тільки як показала практика чужі стали рідніші за рідних, нажаль.

Вечір добрий, шановне панство.

Як же час йде, якщо дивитися назад. Вже півроку, як створив цей щоденник, який перейшов в місячник, а зараз квартальник)))

Серйозних змін не було, але трохи опишу, як проходили ці останні тижні.

В принципі дзвінків моїм родичам, які (грубо кажучи) не відмовились від мене, з якими я підтримую зв'язок – поменшало. Найближчим, буває взагалі не дзвонять, буває один, два рази в день. Не так давно тижні два назад мамі дзвонили з підміною номера. Нарешті мені вдалося достукатися до них, що ніякого спілкування, ні у вайбер ні по тел. бути не може.

За останній період побільшало тих, хто пропонує списання відсотків, і навіть 60% тіла. Але так як оплата має бути до 16, вони залишаються ні з чим.

Більшість МФО вже продали мої кредити.

Поки що я не маю цілі нікого закривати, так як пріоритет це віддати родичам. А це 7000. Не гривнів.

Але в рідкісних випадках я виділяв кошти.
Було закрито маніфою, додам, та договір з кредит плюс тіло кредиту на рік по 800грн. А взагалі з вересня...нижче додаю

Біткапітал 550₴ закрито за 850
Крипсі 350₴
Кредит каса - 20000
Манівео - 8000
Кредит плюс - 10000 рестр.тіла на рік
Слон кредит - 6000
Ейсі кеш 6000
Треба кредит - 10000
Швидко гроші - 8000
Маніфою 3000 закрито за тіло
Додам 5000 закрито за 2500(писав на них скаргу в нбу)
Фкредіт 2500
Мікрокеш 4000
Містер моней 4000
Аелкс кредит 8000
Cly 6000
Авіра 6000
Мілоан 10000
Аміго 10000
Фін Х 11000
Сан кредит 1500
Селфі 500
Креді сент 1500
Кредит 7 - 1000
Техно фінанс - 2500 закрито за 3000
Є гроші - 6000
Каштан - 3000
Аванс 3000
Просто кредит - 4000
Клік кредит - 10000
Монто - 2500
Лимон - 2500
Bee(я їх навіть забув, як звуться) 2000
Легко 4000
Топ 1 - 4000

Крім того я ще сплачую кредит в 3 банках на суму 15000 грн.в місяць.

Хочу ще на днях написати в юнекс банк, і з ними домовитися. Там було 4000 тіло, що там тепер не знаю.

Отже такі справи. День за днем потихеньку проходить, і ми крокуємо до перемоги. Всім добра

Если вы проходите через ад, продолжайте идти. Кому придёт идея останавливаться в аду?!

Вечір добрий, шановне панство.

Як же час йде, якщо дивитися назад. Вже півроку, як створив цей щоденник, який перейшов в місячник, а зараз квартальник)))

Серйозних змін не було, але трохи опишу, як проходили ці останні тижні.

В принципі дзвінків моїм родичам, які (грубо кажучи) не відмовились від мене, з якими я підтримую зв'язок – поменшало. Найближчим, буває взагалі не дзвонять, буває один, два рази в день. Не так давно тижні два назад мамі дзвонили з підміною номера. Нарешті мені вдалося достукатися до них, що ніякого спілкування, ні у вайбер ні по тел. бути не може.

За останній період побільшало тих, хто пропонує списання відсотків, і навіть 60% тіла. Але так як оплата має бути до 16, вони залишаються ні з чим.

Більшість МФО вже продали мої кредити.

Поки що я не маю цілі нікого закривати, так як пріоритет це віддати родичам. А це 7000. Не гривнів.

Але в рідкісних випадках я виділяв кошти.
Було закрито маніфою, додам, та договір з кредит плюс тіло кредиту на рік по 800грн. А взагалі з вересня...нижче додаю

Біткапітал 550₴ закрито за 850
Крипсі 350₴
Кредит каса - 20000
Манівео - 8000
Кредит плюс - 10000 рестр.тіла на рік
Слон кредит - 6000
Ейсі кеш 6000
Треба кредит - 10000
Швидко гроші - 8000
Маніфою 3000 закрито за тіло
Додам 5000 закрито за 2500(писав на них скаргу в нбу)
Фкредіт 2500
Мікрокеш 4000
Містер моней 4000
Аелкс кредит 8000
Cly 6000
Авіра 6000
Мілоан 10000
Аміго 10000
Фін Х 11000
Сан кредит 1500
Селфі 500
Креді сент 1500
Кредит 7 - 1000
Техно фінанс - 2500 закрито за 3000
Є гроші - 6000
Каштан - 3000
Аванс 3000
Просто кредит - 4000
Клік кредит - 10000
Монто - 2500
Лимон - 2500
Bee(я їх навіть забув, як звуться) 2000
Легко 4000
Топ 1 - 4000

Хочу ще на днях написати в юнекс банк, і з ними домовитися. Там було 4000 тіло, що там тепер не знаю.

Отже такі справи. День за днем потихеньку проходить, і ми крокуємо до перемоги. Всім добра

Если вы проходите через ад, продолжайте идти. Кому придёт идея останавливаться в аду?!
Ось ви написали про додам Що списали пів тіла. Писали скаргу в Нбу, а чому писали скаргу? и Чим вона Вам допомогла?

Ось ви написали про додам Що списали пів тіла. Писали скаргу в Нбу, а чому писали скаргу? и Чим вона Вам допомогла?
Писав тому, що дзвонили сусідам. Хоча це я ще вдома був.

До речі і на маніфою писав, і на афк.

Ну і через деякий час "додам" раз в 2 тижні десь присилали пропозиції за тіло, а потім половина. І понеслась. Раз 5 мабуть писали, що це остання пропозиція. Ну і сума була не велика, тож закрив.

Поки що я не маю цілі нікого закривати, так як пріоритет це віддати родичам.
Ну через такий час сподіваюсь стало спокійніше і уже однаково що там і хто просить.
Це тільки обов'язкові платежі, на тіло не йде?

Я думаю, все скоро уже буде добре😊

Ну через такий час сподіваюсь стало спокійніше і уже однаково що там і хто просить.

Це тільки обов'язкові платежі, на тіло не йде?

Я думаю, все скоро уже буде добре😊
Я зараз трохи відірваний від того світу, так як виїхав. Поки був вдома полилося грязі достатньо. Картку фінансового номера рідко ставлю в тел. Але такі як крипсі, та деякі інші писали на теперішній номер, на вайбер.
Але думаю все таки набагато спокійніше.

Це банківські кредити. Тіло ні.
В таском банк кредит на 200 000 грн. В банках не маю прострочка, крім юнекса.

Так, все буде добре. :)

Якось дивно. Не знаю...мабуть чисто збіг обставин, (тільки встиг вчора написати, що мене в принципі не тривожать) але сьогодні від трьох МФО посипались на вайбер(номер не фінансовий) і смс, і навіть дзвонили на вайбер, на телеграм.
Совпадение?))

Якось дивно. Не знаю...мабуть чисто збіг обставин, (тільки встиг вчора написати, що мене в принципі не тривожать) але сьогодні від трьох МФО посипались на вайбер(номер не фінансовий) і смс, і навіть дзвонили на вайбер, на телеграм.
Совпадение?))
Сьогодні просто пекельна пʼятниця)

Парам пам пам🍾🎈🎈🎈🎈📯📯

Смартівей закрито за 400 грн.

Брав 2000 грн!!!

Оце списання.))

Та йолкі ж палки...

Не подумав, було ще почекати, може би за сотню закрив) ех ладно

Назад
Угорі