Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
О мені колись якісь калли колаж з головою сільської ради зробили ото був капець, ніколи не забуду.В мене якісь упирі обнагліли, на сільську раду дзвонять
Це вже звірство)О мені колись якісь калли колаж з головою сільської ради зробили ото був капець, ніколи не забуду.
То просто жах був, навіть згадувати страшноЦе вже звірство)
після такого я б не платив ні копійкиТо просто жах був, навіть згадувати страшно![]()
А я заплатила, хотіла швидше про них забутись.після такого я б не платив ні копійки
Як я вас розумію, сама була для родичів не путьова, але я забила на все, їм мої кредити не платити, пройшов час і все налагодилося, тільки як показала практика чужі стали рідніші за рідних, нажаль.Отже, пройшов місяць з дня останніх публікацій.
Я виїхав за кордон. Для мене це великий плюс, планую до кінця року закрити всі борги, або максимальний максимум.
Працювати ще поки що не почав, і треба ще до цього деякий час.
На днях була "копійка" для закриття маніфою. Сума не велика 3000, накрутили 10, але разів 5-6 присилали, закрити за тіло. Закрив.
Ці собаки, ці тварюки ще. Нерви багатьом потріпали конкретно, якісь біти.
Всім добра.
П.С. Сама печалька для мене, що я став ворогом для самих рідних людей.
Ось ви написали про додам Що списали пів тіла. Писали скаргу в Нбу, а чому писали скаргу? и Чим вона Вам допомогла?Вечір добрий, шановне панство.
Як же час йде, якщо дивитися назад. Вже півроку, як створив цей щоденник, який перейшов в місячник, а зараз квартальник)))
Серйозних змін не було, але трохи опишу, як проходили ці останні тижні.
В принципі дзвінків моїм родичам, які (грубо кажучи) не відмовились від мене, з якими я підтримую зв'язок – поменшало. Найближчим, буває взагалі не дзвонять, буває один, два рази в день. Не так давно тижні два назад мамі дзвонили з підміною номера. Нарешті мені вдалося достукатися до них, що ніякого спілкування, ні у вайбер ні по тел. бути не може.
За останній період побільшало тих, хто пропонує списання відсотків, і навіть 60% тіла. Але так як оплата має бути до 16, вони залишаються ні з чим.
Більшість МФО вже продали мої кредити.
Поки що я не маю цілі нікого закривати, так як пріоритет це віддати родичам. А це 7000. Не гривнів.
Але в рідкісних випадках я виділяв кошти.
Було закрито маніфою, додам, та договір з кредит плюс тіло кредиту на рік по 800грн. А взагалі з вересня...нижче додаю
Біткапітал 550₴закрито за 850
Крипсі 350₴
Кредит каса - 20000
Манівео - 8000
Кредит плюс - 10000 рестр.тіла на рік
Слон кредит - 6000
Ейсі кеш 6000
Треба кредит - 10000
Швидко гроші - 8000
Маніфою 3000закрито за тіло
Додам 5000закрито за 2500(писав на них скаргу в нбу)
Фкредіт 2500
Мікрокеш 4000
Містер моней 4000
Аелкс кредит 8000
Cly 6000
Авіра 6000
Мілоан 10000
Аміго 10000
Фін Х 11000
Сан кредит 1500
Селфі 500
Креді сент 1500
Кредит 7 - 1000
Техно фінанс - 2500закрито за 3000
Є гроші - 6000
Каштан - 3000
Аванс 3000
Просто кредит - 4000
Клік кредит - 10000
Монто - 2500
Лимон - 2500
Bee(я їх навіть забув, як звуться) 2000
Легко 4000
Топ 1 - 4000
Крім того я ще сплачую кредит в 3 банках на суму 15000 грн.в місяць.
Хочу ще на днях написати в юнекс банк, і з ними домовитися. Там було 4000 тіло, що там тепер не знаю.
Отже такі справи. День за днем потихеньку проходить, і ми крокуємо до перемоги. Всім добра
Если вы проходите через ад, продолжайте идти. Кому придёт идея останавливаться в аду?!
Писав тому, що дзвонили сусідам. Хоча це я ще вдома був.Ось ви написали про додам Що списали пів тіла. Писали скаргу в Нбу, а чому писали скаргу? и Чим вона Вам допомогла?
Ну через такий час сподіваюсь стало спокійніше і уже однаково що там і хто просить.Поки що я не маю цілі нікого закривати, так як пріоритет це віддати родичам.
Це тільки обов'язкові платежі, на тіло не йде?Крім того я ще сплачую кредит в 3 банках на суму 15000 грн.в місяць.
Я думаю, все скоро уже буде добреОтже такі справи. День за днем потихеньку проходить, і ми крокуємо до перемоги. Всім добра
Я зараз трохи відірваний від того світу, так як виїхав. Поки був вдома полилося грязі достатньо. Картку фінансового номера рідко ставлю в тел. Але такі як крипсі, та деякі інші писали на теперішній номер, на вайбер.Ну через такий час сподіваюсь стало спокійніше і уже однаково що там і хто просить.
Це тільки обов'язкові платежі, на тіло не йде?
Я думаю, все скоро уже буде добре![]()
Если вы проходите через ад, продолжайте идти. Кому придёт идея останавливаться в аду?!
Сьогодні просто пекельна пʼятниця)Якось дивно. Не знаю...мабуть чисто збіг обставин, (тільки встиг вчора написати, що мене в принципі не тривожать) але сьогодні від трьох МФО посипались на вайбер(номер не фінансовий) і смс, і навіть дзвонили на вайбер, на телеграм.
Совпадение?))
О как смартикам повезло))Що цікаво, на приваті було 420 грн))
Судьба