дуже велика сварка з чоловіком

• Автор теми Автор теми Yulja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 130
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Сподіваюсь,дуже....все минає,я в курсі потрібно чекати....але саме це і важко (

Ну да....як виявилось до королеви мені оййй як далеко (
І так,не дала стимул.....
У вас ещё все впереди, задайтесь целью))

Згодна, що чекати й наздоганяти найважче, але звертаємося до початку - усе минає. І взагалі, виходу немає тільки з труни, і тільки тоді, коли ми точно вмерли ?
Вихід є,але на нього важко наважитися.
У вас ещё все впереди, задайтесь целью))
Ціль на даний час,спокій....просто спокій,це саме найбільше що я хочу.

Так ось, ще не пізно все виправити...
А розлучитись завжди вспієте...
Ви задумайтесь, чи не шкода вам своєї праці??? 10 років доглядали, ростили, годували, виховували, а зараз просто відмовитись, викинути з свого життя, бо щось пішло не так???
Я вважаю, що потрібно боротись за своє щастя!)

Ну вот, мысли материалы, тем более если они позитивны)
Дякую за підтримку)))це дуже допомагає)
Так ось, ще не пізно все виправити...
А розлучитись завжди вспієте...
Ви задумайтесь, чи не шкода вам своєї праці??? 10 років доглядали, ростили, годували, виховували, а зараз просто відмовитись, викинути з свого життя, бо щось пішло не так???
Я вважаю, що потрібно боротись за своє щастя!)
А як тут боротися)тим більше з однієї сторони.

Вихід є,але на нього важко наважитися.

Ціль на даний час,спокій....просто спокій,це саме найбільше що я хочу.
Будь який важливий крок завжди важко робити вперше, але й немає безвиході, є неприємні рішення. Мені свого часу допоміг метод "списку", ще задовго до проблем з боргами. Я сідаю та на аркуші паперу пишу два стовпчики: вирішення та наслідки проблеми. Таким чином думки приходять до ладу, емоції йдуть нанівець і можу тверезо та конструктивної робити правильні висновки щодо дій по вирішенню проблеми. Повірте, таким методом завжди знаходиться рішення з мінімальними втратами, а то й без втрат. Спробуйте.

Всегда рады помочь)) Пишите, если будет грустно, и когда весело тоже!!!
Дякую)
Будь який важливий крок завжди важко робити вперше, але й немає безвиході, є неприємні рішення. Мені свого часу допоміг метод "списку", ще задовго до проблем з боргами. Я сідаю та на аркуші паперу пишу два стовпчики: вирішення та наслідки проблеми. Таким чином думки приходять до ладу, емоції йдуть нанівець і можу тверезо та конструктивної робити правильні висновки щодо дій по вирішенню проблеми. Повірте, таким методом завжди знаходиться рішення з мінімальними втратами, а то й без втрат. Спробуйте.
Дякую,спробую...цікавий метод)

Вот и корень вашей самой главной проблемы...вы просто не цените и не любите себя (((( а невозможно любить женщину,которая себя не любит!?я в другой теме уже писала,что для большинства МФО становится лакмусовой бумагой,которая проявляет все насущные проблемы....вот и вас это коснулось,к сожалению...это с одной стороны,но жизнь не любит не равновесия? так что - если где-то убыло,значит в другом месте привалит самосвал с пряниками)? сейчас вам сложно во всей этой ситуации найти позитив, но поверьте,всё это НЕСОМНЕННО к лучшему)?

А як тут боротися)тим більше з однієї сторони.
Ви вважаєте, що готові розлучитись?
Я впевнена, що ні... Ви боїтесь кардинальних кроків і, скоріше всьго, боїтесь його втратити...
Людина, яка вирішила щось змінити, не буде вислуховувати чужі поради.
Це моя думка... І повірте, мій досвід дозволяє мені робити такі висновки...

Вот и корень вашей самой главной проблемы...вы просто не цените и не любите себя (((( а невозможно любить женщину,которая себя не любит!?я в другой теме уже писала,что для большинства МФО становится лакмусовой бумагой,которая проявляет все насущные проблемы....вот и вас это коснулось,к сожалению...это с одной стороны,но жизнь не любит не равновесия? так что - если где-то убыло,значит в другом месте привалит самосвал с пряниками)? сейчас вам сложно во всей этой ситуации найти позитив, но поверьте,всё это НЕСОМНЕННО к лучшему)?
З самооцінкою ви праві.
Ви вважаєте, що готові розлучитись?
Я впевнена, що ні... Ви боїтесь кардинальних кроків і, скоріше всьго, боїтесь його втратити...
Людина, яка вирішила щось змінити, не буде вислуховувати чужі поради.
Це моя думка... І повірте, мій досвід дозволяє мені робити такі висновки...
Боюсь змін у житті,боюсь за малу ...а за себе вже давно перестала боятись.
Втратити...це питання риторичне....мені здається що ми давно один одного втратили.......а зараз живемо просто так,заради дитини.

З самооцінкою ви праві.
Вот над этим вопросом вам и нужно работать в первую очередь!!! Тут уже не важно, муж вас так загнал или вы и до этого себя не любили! Вы просто обязаны в себе разобраться и только тогда сможете принимать решения не с позиции униженной женщины,а с уверенно поднятой головой личности! Никогда не поздно всё начинать сначала,так что соберитесь и решайте в первую очередь ваши внутренние проблемы!☝напишу заезженную фразу,но она довольно точно отображает суть моего вам посыла :
«Корабль не тонет, когда он в воде. Он тонет, когда вода в нём. Не так важно, что происходит вокруг нас. Важно то, что происходит внутри нас! Чем сложнее, тем интереснее и почётнее выбираться!» ?

Добрий день шановні форумчани....прошу поради,простіше подивитися на ситуацію не знаючи людини.
Так склалося,що одружена 10 років,маю доньку 5 років.
За цей час ні одного дня не була без роботи(власних коштів)працюю вчителем,зарплата маленька,не досить навантаження,але все ж таки гроші.
Збиралися у відпустку на море (відпускні затримують,такий район у нас)
Вчора була дуже велика сварка з чоловіком (((((він розказував мені,що сам не може тягнути все море, комуналку,відправляє на Польщу,каже хоть десь заробиш грошей.
Постійно нагадує иза колишні кредити(котрі він не платив).......
Важко морально....бо не один рік одружені і мало б бути навпаки все на краще....а тут......
При тому що я не вимагаю від нього,золота бріліантів і мєхів.
ваш мужчина козел!

Вот над этим вопросом вам и нужно работать в первую очередь!!! Тут уже не важно, муж вас так загнал или вы и до этого себя не любили! Вы просто обязаны в себе разобраться и только тогда сможете принимать решения не с позиции униженной женщины,а с уверенно поднятой головой личности! Никогда не поздно всё начинать сначала,так что соберитесь и решайте в первую очередь ваши внутренние проблемы!☝напишу заезженную фразу,но она довольно точно отображает суть моего вам посыла :
«Корабль не тонет, когда он в воде. Он тонет, когда вода в нём. Не так важно, что происходит вокруг нас. Важно то, что происходит внутри нас! Чем сложнее, тем интереснее и почётнее выбираться!» ?
Працювати дійсно потрібно.....пробую...не завжди виходить

корабль тонет и в вводе!вспоминаю северное млре

Вот почему все женщины думают что мужык должен работать как лошадь????

Раніше мені здавалося що не загубився контак,а зараз бачу що навпаки....
І виходу,чесно не бучу(
Контакт важен. (И для ребёнка тоже.а выход он есть. Просто иногда нам страшно его увидеть .сама развелась после 10 лет брака,и дочери было 4,а мне 29.ушла на сьемную квартиру .перевела дочь в другой сад ,работала по 16 часов и начала все с нуля.это было тяжело,но силы появлялись сами по себе как то.... и решиться на такой шаг можно только окончательно осознав что дальнейшая совместная жизнь не возможна (.хотя мои лично чувства были ещё живы, но я поняла что у меня лишь 2 варианта смериться и принять его стиль жизни и отношения к нам и жить в этом ,либо уйти. Но решать только Вам .какие бы советы Вы не слышали.

Вот почему все женщины думают что мужык должен работать как лошадь????
А хто сказав що як кінь????ніхто такого не говорить.
Контакт важен. (И для ребёнка тоже.а выход он есть. Просто иногда нам страшно его увидеть .сама развелась после 10 лет брака,и дочери было 4,а мне 29.ушла на сьемную квартиру .перевела дочь в другой сад ,работала по 16 часов и начала все с нуля.это было тяжело,но силы появлялись сами по себе как то.... и решиться на такой шаг можно только окончательно осознав что дальнейшая совместная жизнь не возможна (.хотя мои лично чувства были ещё живы, но я поняла что у меня лишь 2 варианта смериться и принять его стиль жизни и отношения к нам и жить в этом ,либо уйти. Но решать только Вам .какие бы советы Вы не слышали.
Я заплуталась.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі