дуже велика сварка з чоловіком

• Автор теми Автор теми Yulja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 130
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тяжело было принять решение... Очень...
Через скільки років життя?.
Бо мій каже що малу відсудить через мої кредити
Через 10 развелись. Мне до сих пор угрожает
Yulja, отсудить нереально... Не бойтесь

Поки на загран паспорт
[/QUOTE]

Він не міг без Вас подати документи на загран. паспорт, бо там зразу на місці робиться фото. Міг сам тільки записати в чергу на подачу документів. Можливо просто лякає.

Ну хорошо, на Польшу, а малышку куда? Ей в школу скоро, он готов быть и мамой, и папой, и нянькой, и сиделкой, отпрашиваться с работы чтоб успеть в садик, ходить на больничные, готовить еду ребенку, стирать, рисовать, читать, играть и т.д. и т.п?
Или на бабушку скинет, пока вас нет?
Та даже если и готов, в таком возрасте ребёнку нужна мама, и никто её не заменит

Я на днях подавала документы на загран, без вас никак, фото на месте и скан отпечатков.

Поки на загран паспорт

Він не міг без Вас подати документи на загран. паспорт, бо там зразу на місці робиться фото. Міг сам тільки записати в чергу на подачу документів. Можливо просто лякає.
[/QUOTE]
Можливо....але це лякання.....для чого?
Та даже если и готов, в таком возрасте ребёнку нужна мама, и никто её не заменит
Бачте тут думає що він всесильний.....

От і мені важко........
mediocris, я Вами захоплююсь.сильна ви жінка.
А діти як відреагували?
Да ну... Я себя такой не считаю... Скорее остатки гордости соскребла и свалила. Дети отреагировали не так страшно, как я думала. Им обидно было, конечно. Они поняли все итак. Видели скандалы и неадекватность папаши

Да ну... Я себя такой не считаю... Скорее остатки гордости соскребла и свалила. Дети отреагировали не так страшно, как я думала. Им обидно было, конечно. Они поняли все итак. Видели скандалы и неадекватность папаши
Мені б так зробити(((((

А сам чоловік не хоче трішки "поднапрячься" и заробляти більше, у тій самій Польщі? При усіх недоліках мого колишнього чоловіка, думка відправити мене під три чорти на заробіток в нього ніколи не виникала. Саме він крутивсь-вертівсь, щоб забезпечувати родину. (Розбіглися заадовго до халепи з мфо).

Останнє редагування:
Добрий день шановні форумчани....прошу поради,простіше подивитися на ситуацію не знаючи людини.
Так склалося,що одружена 10 років,маю доньку 5 років.
За цей час ні одного дня не була без роботи(власних коштів)працюю вчителем,зарплата маленька,не досить навантаження,але все ж таки гроші.
Збиралися у відпустку на море (відпускні затримують,такий район у нас)
Вчора була дуже велика сварка з чоловіком (((((він розказував мені,що сам не може тягнути все море, комуналку,відправляє на Польщу,каже хоть десь заробиш грошей.
Постійно нагадує иза колишні кредити(котрі він не платив).......
Важко морально....бо не один рік одружені і мало б бути навпаки все на краще....а тут......
При тому що я не вимагаю від нього,золота бріліантів і мєхів.
Пробачте за відвертість-ця "особь" в брюках ще чогось від Вас вимагає, в Польщу відправляє ......Я б подумала про те, щоб такого "мужа" поступово видалити зі свого життя. Зустрінете справжнього чоловіка, який поважатиме Вас і любитиме доцю. Я теж мама 5-річного енерджайзера, тому Вас чудово розумію

Не спешите... Может вам с ним на какое-то время разьехаться? Иногда это встряска
Може.... незнаю.
А сам чоловік не хоче трошки "поднапрячся" и заробляти більше, у тій самій Польщі? При усіх недоліках мого колишнього чоловіка, думка відправити мене під три чорти на заробіток в нього ніколи не виникала. Саме він крутивсь-вертівсь, щоб забезпечувати родину. (Розбіглися заадовго до халепи з мфо).
Так видно простіше для нього (
Пробачте за відвертість-ця "особь" в брюках ще чогось від Вас вимагає, в Польщу відправляє ......Я б подумала про те, щоб такого "мужа" поступово видалити зі свого життя. Зустрінете справжнього чоловіка, який поважатиме Вас і любитиме доцю. Я теж мама 5-річного енерджайзера, тому Вас чудово розумію
За справжнього чоловіка сумніваюсь,що колись зустріну.......
Дуже вже цей нерви з'їв
И мне каким-то разводом попахивает
Ну ок розвод.....а тоді питання для чого???щоб провчити?

Може.... незнаю.

Так видно простіше для нього (
Вибачте, то на який хрєн Вам потрібен такий "чоловік"? Тут, на форумі, стільки дівчат та жінок, що вже довели свою силу й спроможність обійтися без "сцикунів". Та й хлопці форуму таких дівчат підтримують морально. Від суми та тюрьми ніхто не застрахований. Шліть його самого під три чорти.

Добрий день шановні форумчани....прошу поради,простіше подивитися на ситуацію не знаючи людини.
Так склалося,що одружена 10 років,маю доньку 5 років.
За цей час ні одного дня не була без роботи(власних коштів)працюю вчителем,зарплата маленька,не досить навантаження,але все ж таки гроші.
Збиралися у відпустку на море (відпускні затримують,такий район у нас)
Вчора була дуже велика сварка з чоловіком (((((він розказував мені,що сам не може тягнути все море, комуналку,відправляє на Польщу,каже хоть десь заробиш грошей.
Постійно нагадує иза колишні кредити(котрі він не платив).......
Важко морально....бо не один рік одружені і мало б бути навпаки все на краще....а тут......
При тому що я не вимагаю від нього,золота бріліантів і мєхів.
Возможно он и прав,но не вовсьом

Вибачте, то на який хрєн Вам потрібен такий "чоловік"? Тут, на форумі, стільки дівчат та жінок, що вже довели свою силу й спроможність обійтися без "сцикунів". Та й хлопці форуму таких дівчат підтримують морально. Від суми та тюрьми ніхто не застрахований. Шліть його самого під три чорти.
Дякую за підтримку, дійсно щось я розклеїлась(
Возможно он и прав,но не вовсьом
Розясніть з точки зору чоловіка

Дякую за підтримку, дійсно щось я розклеїлась(

Розясніть з точки зору чоловіка
У Вас зараз, так би мовити, шок від зради близької людини. Але усе минає. Головне вірити - усе буде добре. І усе дійсно буде добре. ?

Yulja, я вас не засуджую, але мені здається, що з самого початку ви "занизили планку".
Якби ваш чоловік бачив, що вам потрібно більше, ніж він може дати, то прагнув би досягти чогось,а не сидів спокійненько, розуміючи, що вас все влаштовує і ви можете обійтись без золота, мєхів і т.д.
Чоловікам потрібен стимул і спонукання до вчинення "подвигів"... Їм потрібно дати зрозуміти, що поряд знаходиться королева, якій потрібно відповідати...

У Вас зараз, так би мовити, шок від зради близької людини. Але усе минає. Головне вірити - усе буде добре. І усе дійсно буде добре. ?
Сподіваюсь,дуже....все минає,я в курсі потрібно чекати....але саме це і важко (
Yulja, я вас не засуджую, але мені здається, що з самого початку ви "занизили планку".
Якби ваш чоловік бачив, що вам потрібно більше, ніж він може дати, то прагнув би досягти чогось,а не сидів спокійненько, розуміючи, що вас все влаштовує і ви можете обійтись без золота, мєхів і т.д.
Чоловікам потрібен стимул і спонукання до вчинення "подвигів"... Їм потрібно дати зрозуміти, що поряд знаходиться королева, якій потрібно відповідати...
Ну да....як виявилось до королеви мені оййй як далеко (
І так,не дала стимул.....

Сподіваюсь,дуже....все минає,я в курсі потрібно чекати....але саме це і важко (

Ну да....як виявилось до королеви мені оййй як далеко (
І так,не дала стимул.....
Згодна, що чекати й наздоганяти найважче, але звертаємося до початку - усе минає. І взагалі, виходу немає тільки з труни, і тільки тоді, коли ми точно вмерли ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі