Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Неговорит но большинство женщин так считают и так думают.А хто сказав що як кінь????ніхто такого не говорить.
Я заплуталась.
Почему сразу,как лошадь?Вот почему все женщины думают что мужык должен работать как лошадь????
Як би я так рахувала,то б не склала таку тему........Неговорит но большинство женщин так считают и так думают.
с меня хватило северного плюс бискайБилли,а вот и вы))? а у Берегов Земли Обетованной не бывали?) Есть там Мертвое море,так хренушки там утонешь)![]()
мужчина раб мужчина л0хПочему сразу,как лошадь?ме вот по душе больше муравьи)))? они ваще пи*дячат без устали)))?
Вы крут )??с меня хватило северного плюс бискай
Фи,как грубомужчина раб мужчина л0х

не это не крут !это выживание!Вы крут )??
Фи,как грубо![]()
Не заклюють)Ладно,ато сечас меня тут заклюйоте)
тяжело и не тяните!нах*р напрягаться легче забитьУ меня гражданская жена устраивается следователем... говорю буду тебе заявы на мфо писать) а по теме скажу так, мне тоже реально тяжело самому все тянуть при ее неофициальноц зарплате в 3-4 тыс, но нужно как то стремиться к улучшению, хотя я ей этого не высказывал
ООО нерви їсти він вміє як ніхто.Ну ок розвод.....а тоді питання для чого???щоб провчити?
Скорше всього щоб ще більше поїсти нерви і вимахати мозок. Іншої причини не видно. Мій також грозився відправити мене в Польщу, в ітозі сам зібрався і поїхав заробляти, бо знає як це бути вдома з 2 дітьми.
ятяжело и не тяните!нах*р напрягаться легче забить
Я розумію що важко.але мені виказуватиУ меня гражданская жена устраивается следователем... говорю буду тебе заявы на мфо писать) а по теме скажу так, мне тоже реально тяжело самому все тянуть при ее неофициальноц зарплате в 3-4 тыс, но нужно как то стремиться к улучшению, хотя я ей этого не высказывал
I це при тому що вiн ще не знае про мфо,я так зрозумiла..?Я не бачу майбутнього у ваших стосунках..I справа не в тому хто скiльки заробляе ,справа у вiдношеннi. Вiн не цiнуе тебе як жiнку,раз дозволяе собi такi речi, як би це прикро не звучало.Тобi вирiшувати чи триматись за цi стосунки чи нi,але не потрiбно боятись змiн.Я в свiй час будучи вагiтною втекла вiд чоловiка,який мене не цiнував.I не пропала,чудово себе почуваю i жодного разу не пошкодувала про свiй вчинок.Добрий день шановні форумчани....прошу поради,простіше подивитися на ситуацію не знаючи людини.
Так склалося,що одружена 10 років,маю доньку 5 років.
За цей час ні одного дня не була без роботи(власних коштів)працюю вчителем,зарплата маленька,не досить навантаження,але все ж таки гроші.
Збиралися у відпустку на море (відпускні затримують,такий район у нас)
Вчора була дуже велика сварка з чоловіком (((((він розказував мені,що сам не може тягнути все море, комуналку,відправляє на Польщу,каже хоть десь заробиш грошей.
Постійно нагадує иза колишні кредити(котрі він не платив).......
Важко морально....бо не один рік одружені і мало б бути навпаки все на краще....а тут......
При тому що я не вимагаю від нього,золота бріліантів і мєхів.
Вот вот,гра в одні ворота..Не хочу образити чоловічу половину нашого форуму,та нормальні чоловіки давно вимерли,мабуть разом з мамонтами.А якщо серйозно,то такі реалії нашого сьогодення.Не хочуть наші чоловіки працювати,пахати і бути кам'яними стінами.Для мене це теж болюча тема...Скажу особисто про себе,у тому,що мій чоловік став «таким»,винна лише я.Поясню,бо занадто залюбила,запіклувала,оберігала,а ще моя «улюблена» фраза - я сама.А тепер маємо,що маємо.Кожен день прошу в Бога дати мені терпіння!
Взагалі для мене ця тема - табу.Не люблю виносити все сміття на люди.Накипіло!Розумію Вас.Бажаю терпіння.Ще трішки додам,я теж проти розлучення,адже в стосунках є вина обох,і стосунки це праця обох.Та гра в одні ворота набридає...
Чоловіки задумайтеся і цініть те,що у вас є.
Про МФО незнає...ти права....мені рішати.....боюсьI це при тому що вiн ще не знае про мфо,я так зрозумiла..?Я не бачу майбутнього у ваших стосунках..I справа не в тому хто скiльки заробляе ,справа у вiдношеннi. Вiн не цiнуе тебе як жiнку,раз дозволяе собi такi речi, як би це прикро не звучало.Тобi вирiшувати чи триматись за цi стосунки чи нi,але не потрiбно боятись змiн.Я в свiй час будучи вагiтною втекла вiд чоловiка,який мене не цiнував.I не пропала,чудово себе почуваю i жодного разу не пошкодувала про свiй вчинок.
но и чем больше с пониманием относишься, понимаешь, поддерживаешь, почему то наглеют наши дорогие мужчины.... нужно постоянно держать в стимулеНеговорит но большинство женщин так считают и так думают.
Оставлю свои 5 копеек.... Мужчины ведут себя с женщинами так, как позволят женщины( можете меня закидать камнями) автор темы выбрала позицию "жертва" вот и живет так. Сама была не в лучшей ситуации, пока мозги на место не сталиНе хочу образити чоловічу половину нашого форуму,та нормальні чоловіки давно вимерли,мабуть разом з мамонтами.А якщо серйозно,то такі реалії нашого сьогодення.Не хочуть наші чоловіки працювати,пахати і бути кам'яними стінами.Для мене це теж болюча тема...Скажу особисто про себе,у тому,що мій чоловік став «таким»,винна лише я.Поясню,бо занадто залюбила,запіклувала,оберігала,а ще моя «улюблена» фраза - я сама.А тепер маємо,що маємо.Кожен день прошу в Бога дати мені терпіння!
Взагалі для мене ця тема - табу.Не люблю виносити все сміття на люди.Накипіло!Розумію Вас.Бажаю терпіння.Ще трішки додам,я теж проти розлучення,адже в стосунках є вина обох,і стосунки це праця обох.Та гра в одні ворота набридає...
Чоловіки задумайтеся і цініть те,що у вас є.
А женщины не наглеют???но и чем больше с пониманием относишься, понимаешь, поддерживаешь, почему то наглеют наши дорогие мужчины.... нужно постоянно держать в стимуле