Ani4ka Petrovna
Форумчанин
- Дописи
- 22
- Реакції
- 3
- Бали
- 3
Ani4ka Petrovna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня, хочу написати, як я влізла в усі свої мфо. В мене їх 6. Але, добре, що вчасно спинилась.набралась займів через свій страх і дурість. Зараз я це розумію, але вже пізно. Взяла займ в кредиткассі, перший на 4000тис. Виплатила досрочно, все добре. Потім, прийшло повідомлення, що сумма збільшена, на роботі були проблеми, і я, взяла займ на 7тис. Розраховувала на зарплату чоловіка, але сталось так, що він вимушений був покинути місце роботи, тому, зарплати не було. Прийшов час платити, грошей не було, їхні звонилки з першого дня просрочки жорстко погрожували і вимагали зробити оплату, тому я ні з ким не порадившись, взяла ще 1 займ, і пішло,поїхала, брала 1 перекривала інший, потім наступний,щоб перекрити попередній. Назбиралось їх в мене 9, там де були малі сумми вдалось закрити, 1домовилась ресируктуризацію. Зараз їх 6. Допомоги немає від рідних, ще більше вгоняють в депресію. Понаписувала на всі мфо в нацфін, по кредиткассі, прийшла відповідь, що я маю заплатити, надіялась, що буде по ній реституція, але ні, я переплатила на прорлонгації більш як 30 тис. Не знаю, що далі робити. Надіялась, що хочаб рідні мене зрозуміють і підтримають, але ні, вони гірше коллекторів. Самі звонять в мфо, питають, що і як, які сумми там. Щодня сварки, крики, в мене 2 діток і вони все це бачать і чують. Дуже важко морально витримати. Встидно за свою дурість. Стараюсь триматись, але...