Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Создадим клуб анонимных должниковВони там усі передивились детективів
Можете влаштувати зі мною Зум-зустріч, я їм розповів як це нереально, ще як
Трешня. І колекторів не треба
Здрастуйте ,я Квітка і я должникСоздадим клуб анонимных должников![]()
Здравствуй квіткаЗдрастуйте ,я Квітка і я должник![]()
Я лише «за»Создадим клуб анонимных должников![]()
Теж можу розказати ,як так можна перекредитуватисьВони там усі передивились детективів
Можете влаштувати зі мною Зум-зустріч, я їм розповів як це нереально, ще як
Трешня. І колекторів не треба
Будуть батькам семінариТеж можу розказати ,як так можна перекредитуватись![]()
Треба таку тему створити та там флудитиИли создадим группу, мы слушаем и не осуждаем
Мы можем ввести тик токБудуть батькам семінари
Треба таку тему створити та там флудити![]()
Уявіть,що ваша родина вже про все дізналася,і що? Що вони Вам зроблять? Ну ,покричать,попсихують,і все. Жива залишитесь,не бійтеся. Поплачете разом з ними і будете жити далі.Дуже важко на душі, часом в паніці… Напишіть, будь ласка, в кого яка була ситуація з реакцією родини?
Я уявляю наші обличчя, коли на фоні будуть дзвінки від колекторівМы можем ввести тик ток
Где будем поднимать важные темы для украинцев, учить фин. грамотности.
Ну по факту да) Наталья еще молодецМожна наробити скрінів з мого щоденника) там суми ще більші ніж у автора) може на фоні мого боргу скажуть шо Наталія ще не зовсім «загублена» людина.
От найшли ми чим хизуватися![]()
Все пізнається у порівнянніМожна наробити скрінів з мого щоденника) там суми ще більші ніж у автора) може на фоні мого боргу скажуть шо Наталія ще не зовсім «загублена» людина.
От найшли ми чим хизуватися![]()
Відкриваємо книгу рекордів-Які Ваші досягнення?
- Боргова яма, глибиною в 450 тищ!
Нам би самим спочатку фінансової грамотності навчитисьМы можем ввести тик ток
Где будем поднимать важные темы для украинцев, учить фин. грамотности.
У меня лично урок усвоен в полном обьемеНам би самим спочатку фінансової грамотності навчитись![]()
Та в мене ,теж) залишилось тільки вибратисьУ меня лично урок усвоен в полном обьеме
![]()
АгаФорум теж у «чорному списку». Бо тут ж Наталія, за словами рідні, знайшла коханця, який її і шантажує![]()