Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
Ага. Там все про бандитів і т.д. Що я з бандою якоюсь зв’язалась і вони пене шантажують. Тепер мене всі стараються якось вивести на чисту воду, випитати… Мама ввесь час дзвонить, плаче, просить сказати правду. Ось повідомлення від брата чоловіка, наприклад.
Мне кажется даже брат мужа адекватнее относиться к ситуации чем муж...говорит что хочет помоч

Не знаю вже… Може, тут знайшла коханця. Може, комусь із вас гроші віддавала

Я його печатку здала. Сімейну реліквію. Писала вище 😭
мабуть із за цього так поводить себе....треш сімейна реліквія головншіа ніж сім'я

Тут вот Наталья писала что форум этот еще и виноватым сделали.... я например маме сегодня рассказала за этот форму, что ту много полезной информации....... И что не стоит бояться....Так она немного успокоилась,даже передумала чтоб я ей отдала свою часть квартиры.

Останнє редагування:
Мне кажется даже брат мужа адекватнее относиться к ситуации чем муж...говорит что хочет помоч

мабуть із за цього так поводить себе....треш сімейна реліквія головншіа ніж сім'я
Він так себе поводить не із- за побрякушки, а із -за того, що мyдак. Вибачте, Наталія. Батьки - то вже окреме сімейство, вони - окреме сімейство, брат - окреме. Як він її не підтримує, то що казати за інших. Лінчує її привселюдно. Так, потрібно і покричати, і ногами потупати, нехай і машину продати. Але... перед іншими він повинен бути за неї. Або тоді навіщо бути разом?

Хлопці, зізнавайтеся! Хто задурив голову дівчині! 🙈
Вибачаюсь, але то взагалі треш

Тут вот Наталья писала что форум этот еще и виноватым сделали.... я например маме сегодня рассказала за этот форму, что ту много полезной информации....... И что не стоит бояться....Так она немного успокоилась,даже передумала чтоб я ей отдала свою часть квартиры.
Та вони навіть не цікавились, що за форум. Просто , коли намагалась щось показати, то казали, що якби я не сиділа в телефоні, то такого б не було. І взагалі забрати в мене телефон і дати кнопочний, як дитині

Та вони навіть не цікавились, що за форум. Просто , коли намагалась щось показати, то казали, що якби я не сиділа в телефоні, то такого б не було. І взагалі забрати в мене телефон і дати кнопочний, як дитині
А таке як Й"Х їм не підходить? Не дозволяйте себе гнобити, бо будете жити з почуттям провини все життя! Таке відчуття, що поводяться з Вами як 12-річною школяркою

Та
Вона була зроблена на індивідуальне замовлення? Якщо ні, то в можна знайти таку саму
певно, так . Це старе золото

А таке як Й"Х їм не підходить? Не дозволяйте себе гнобити, бо будете жити з почуттям провини все життя! Таке відчуття, що поводяться з Вами як 12-річною школяркою
Так. Тепер в мене тотальний контроль . Навіть гроші мені не довірили, зоб не віднесла своїм уявним «дружкам». Всі кредити погашаю разом із його братом

Та

певно, так . Це старе золото
Там мабуть і проба була не така як зараз. В мене в колишнього чоловіка була печатка, так там якась проба була, що набагато дорожче. Він здавав щоб на інші вироби переплавили, бо такий болтяра був, що хз хто б його носив.

Там мабуть і проба була не така як зараз. В мене в колишнього чоловіка була печатка, так там якась проба була, що набагато дорожче. Він здавав щоб на інші вироби переплавили, бо такий болтяра був, що хз хто б
Дякую всім за підтримку. Я сьогодні закрила ще кілька кредитів… Закінчився ліміт переказів на карті, треба завтра переказувати з іншої. Продали мою машинку😭 Втім, я на це заслужила. Це як забрати іграшку в дитини. Гірше те, що знов буде усе по колу. Ці моральні знущання. Не знаю, коли це закінчиться

Чего по кругу ,он же сказал что не хочет с вами жить... Начните с чистого листа. Без кредитов,мфо и по тихонько собирайте откладывайте и отдайте ему все что он вам дал....на закрытие...

Я понимаю что это будет для Вас сложно,потому что вы к нему сильно привязаны...

Ви йому поясніть, що своїм моральним пресингом він вас до могили зведе швидше, ніж колектори. І це буде на його совісті, воно йому, такому правильному, потрібно? А взагалі, з таким відношенням до рідної, коханої людини - Я б забила "большой и толстий" на всі оті його викиденьки. Не можеш змінити ситуацію, міняй своє відношення до неї!

Та так… Прийшов з роботи, дома принципово не їсть) Каже, шукає квартиру собі, щоб жити окремо.

Моральні знущання будуть до ти, до поки ви дозволяєте і терпите.
Ви йому поясніть, що своїм моральним пресингом він вас до могили зведе швидше, ніж колектори. І це буде на його совісті, воно йому, такому правильному, потрібно? А взагалі, з таким відношенням до рідної, коханої людини - Я б забила "большой и толстий" на всі оті його викиденьки. Не можеш змінити ситуацію, міняй своє відношення до неї!
та йому пофіг, певно(( І я забити не можу, така напруга вдома для мене - найгірше, що може бути. Та й діти переживають дуже за мене((

Останнє редагування:
Страшно мені зараз, такий переломний момент у моєму житті. Такі кардинальні зміни. Те, що я будувала 37 років, все чого добилась, все пішло коту під хвіст . І винна в цьому я сама. От за це я себе просто ненавиджу…

Страшно мені зараз, такий переломний момент у моєму житті. Такі кардинальні зміни. Те, що я будувала 37 років, все чого добилась, все пішло коту під хвіст . І винна в цьому я сама. От за це я себе просто ненавиджу…
Ви відкриваєте собі дорогу до чогось нового, кращого. Це гарний час для перезавантаження. Подивіться на ситуацію з іншого боку 🫶🏼

Вже нажаль нічого змінити не можна (машину часу ще не придумали)
Залишається тільки прийняти ситуацію,можливо дайте час чоловіку ,його попустить 😔

Все так... Але, що коту під хвіст пішло? Хтось смертельно захворів, згоріла хата, вигнали з роботи із-за Вас? Що? Батьки і діти підтримують - все ок. Може, просто не з тим будували, якщо пішов...під хвіст...

Назад
Угорі