Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
Ну тоді ми вже всі варіанти вам порадили ,які тільки можна ) Вже пішли вхід видумані історії )
Ви насамперед не будьте в ролі жертви.
Дзвонив, каже, що вже заяву в поліцію пише. Бо пішов в ломбард, а вони йому інформацію не кажуть. То ще пов’яжуть мене як злодійку

Дзвонив, каже, що вже заяву в поліцію пише. Бо пішов в ломбард, а вони йому інформацію не кажуть. То ще пов’яжуть мене як злодійку
Чого в ломбард ?
Яку інформацію?
За що пов'яжуть?
Нічого не зрозуміла 🙄

То це Вас тут надоумили набрати і не віддавати?)
Не знаю вже… Може, тут знайшла коханця. Може, комусь із вас гроші віддавала

Чого в ломбард ?
Яку інформацію?
За що пов'язують?
Нічого не зрозуміла 🙄
Я його печатку здала. Сімейну реліквію. Писала вище 😭

Не знаю вже… Може, тут знайшла коханця. Може, комусь із вас гроші віддавала

Я його печатку здала. Сімейну реліквію. Писала вище 😭
Ну то ви мабуть зря його печатку здали ,але що вже зробиш (
Чи ще можна викупити?

І бітца серце перестало... Скільки йому років і ким він працює? Таке враження, що йому років сто і він партійний...

І бітца серце перестало... Скільки йому років і ким він працює? Таке враження, що йому років сто і він партійний...
37))) В нього фірма по виробництву меблів. За фахом теж вчитель

Тут я навіть не здивуюсь якщо чоловік напише заяву на автора.. бо там гальмів немає 😣
Так. Все для того, щоб мене покарати

У нас у всіх тут перебор, але що зроблено, то зроблено. Ну, реліквія сімейна, тепер, що дійсно розстріляти? Дружина теж сім'я - то що для нього важливіше? Хтось вище писав про в радості, і в горі... Через місяць цю реліквію можна знайти на сайтах того ж ломбарду чи іншого.

У нас у всіх тут перебор, але що зроблено, то зроблено. Ну, реліквія сімейна, тепер, що дійсно розстріляти? Дружина теж сім'я - то що для нього важливіше? Хтось вище писав про в радості, і в горі... Через місяць цю реліквію можна знайти на сайтах того ж ломбарду чи іншого.
Я дзвонила, її вже не знайти

Спробуйте домовитись з ним і повернути цю річ.
Не повернути вже((( переплавили

Назад
Угорі