Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
Ага. Тіло 8, закрив через 6 років за тіло.
Можете почитати мій щоденник, «закрываю грехи юности» в пошуку
Читала, що зараз із новими договорами вони довго не тягнуть, в суд біжать

Сами как бы виноваты 🙈
Из поддержки материальной так это муж, детям мы ни в чем практически не отказываем, ну и кроссы он мне купил фирменные так как я не смогла купить это фуфло за 600 грн.
А так конечно же тотальный контроль денег(
Теж намагаюсь щоб на дитині це все не відображалось. Хто-хто а вона в цьому взагалі не винна, що мама трохи притрушена🫣

Він просто сам заробив на новенький приватний будинок, ми почали робити подвір’я, і він планував до наступного Нового року переїхати… Хотів відправити нас на море літом. Я все зруйнувала((((( Вночі він аж дихати не міг . Я його розумію, його біль і розчарування . Мені шкода, що близькі люди так постраждали через мою інфантильність.
Я коли йшов в прострочки, сусідці почали наярювати, та так класно сказала, що мені після того так легко стало. Сказала скажи Богу дякую, що взяв грошима!!!!

У вас тут якийсь плач Ярославни, друзі 🫣

Наталія Ш , я скажу, якщо Ви не проти, свою думку, яку ніхто не питав 😁

Після цієї історії Ви маєте себе реалізувати ґрунтовніше та мати свої гроші, щоб не виникало такої ситуації «публічної порки» та істерики чоловіка. Це не ок. Ніде і не по відношенню до когось.

Проблеми не вирішуються у стані істерії, дзвінків друзям, психами. Чоловік то «відійде», але ж, при будь-якій нагоді, у сварці, обовʼязково Вам це буде згадувати віками.

Тримайтеся, не опускайте голови. Не забувайте захищати себе та дбати про себе за межами цього боргу ❤️

Ну що ж… Скачав мою кредитну історію, там 44 відкритих кредита. Сказав чекати його вдома. Весело буде мені.

І взагалі сказав, що в психушку мене положить завтра

Ну що ж… Скачав мою кредитну історію, там 44 відкритих кредита. Сказав чекати його вдома. Весело буде мені.

44 а чому так багато?

Ви ж ніби менше писали

ну хоть у вас ілюзія зникне, що чоловік не дізнається)

Після цієї історії Ви маєте себе реалізувати ґрунтовніше та мати свої гроші, щоб не виникало такої ситуації «публічної порки» та істерики чоловіка. Це не ок. Ніде і не по відношенню до когось.

Проблеми не вирішуються у стані істерії, дзвінків друзям, психами. Чоловік то «відійде», але ж, при будь-якій нагоді, у сварці, обовʼязково Вам це буде згадувати віками.

Тримайтеся, не опускайте голови. Не забувайте захищати себе та дбати про себе за межами цього боргу ❤️
Він уже всім, кому міг, розказав… Ясно, що люди дивувались моїй неадекватності і співчували йому. Ну і розлучаємось ми😭

Він уже всім, кому міг, розказав… Ясно, що люди дивувались моїй неадекватності і співчували йому. Ну і розлучаємось ми😭
то що всім розповів це погано, бо вам і так не легко це все, а тепер ще й думай що люди про тебе думають......

ахаахахха да і пішов він, цеж треба за якихось боргів сімью валить. правду тут завжди казали, борги добре відсіюють людей, яким на справді було пофіг на Вас

Навіть не знаю що тут сказати..

ахаахахха да і пішов він, цеж треба за якихось боргів сімью валить)
Звісно, автор зробила помилку. Але це не поведінка чоловіка.. рознести всім все щоб що? Його жаліли а автора камінням забили?😣

Це вже не просто плач. В мене скоро лусне серце. Маємо ще дзвонити моїм батькам, щоб вони сьогодні за 100 км їхали до мене. Везли гроші, а тоді забирали мене в лікарню

Назад
Угорі