Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
Шкода, що ці форуми читають ті, хто ВЖЕ попав у цю халепу, або хто ВЖЕ вибрався… Якби ж читати ці історії раніше, то до такого б не дійшли. Я сьогодні відпросилась з роботи, сил нема ні на що. Всю ніч не спала, увесь день вчора не їла. Скажіть, хто це проходив, цей стан дуже надовго???? Таке враження, що я проходжу кола пекла.
Закроет кредиты, и уже легче будет морально. Поверьте. Эти разговоры вы переживете. Хорошая встряска нужна что бы не взяли повторно кредиты. Запомните это состояние и больше никогда их не берите. Ни при каких обстоятельствах. Знаю что говорю.
Неделя и вам станет легче, и мужа попустит. Держитесь. Все будет хорошо. 3 месяца и будете шутить с этих мфо вместе с мужем. Главное больше не берите.

Шкода, що ці форуми читають ті, хто ВЖЕ попав у цю халепу, або хто ВЖЕ вибрався… Якби ж читати ці історії раніше, то до такого б не дійшли. Я сьогодні відпросилась з роботи, сил нема ні на що. Всю ніч не спала, увесь день вчора не їла. Скажіть, хто це проходив, цей стан дуже надовго???? Таке враження, що я проходжу кола пекла.
Такий стан у мене був до них пір поки я не знала що мені робити, майже місяць. Форум я знайшла занадто пізно, як і більшість з нас, коли вже почала шукати інфу як вибратись з болота. Коли я всім все розповіла, причини, які можуть бути наслідки, мені стало легше. Вам треба нормально побалакати з чоловіком, а не плакати що не знаєте що робити... Розробіть собі стратегію як ви будете вибиратись з цих боргів, суми як у вас можна по тихеньку закрити самій. Я думаю ви багато читали тут інформації як себе поводять шараги, тому розробіть план як і кого ви будете закривати в першу чергу, а кого можна поки що динамити.... І не спішіть продавати майно, це не кінець світу!!!!

Такий стан у мене був до них пір поки я не знала що мені робити, майже місяць. Форум я знайшла занадто пізно, як і більшість з нас, коли вже почала шукати інфу як вибратись з болота. Коли я всім все розповіла, причини, які можуть бути наслідки, мені стало легше. Вам треба нормально побалакати з чоловіком, а не плакати що не знаєте що робити... Розробіть собі стратегію як ви будете вибиратись з цих боргів, суми як у вас можна по тихеньку закрити самій. Я думаю ви багато читали тут інформації як себе поводять шараги, тому розробіть план як і кого ви будете закривати в першу чергу, а кого можна поки що динамити.... І не спішіть продавати майно, це не кінець світу!!!!
Там автор пишет что муж все закроет.
Продажа машины скорее всего такое наказание(

Особисто в мене колись життя розділилось на «до» та «після»
Це в 23 роки.

Довіру ви не відновите ніколи. Гроші заробите за певний час. Якщо візьмете хоч один кредит у житті знов (не важливо, хоч іпотеку на хату в Бурдж-Халіфі) - все це було марно.

По суті, найважче позаду, тож сьогодні намагайтесь відпочити, читайте форум і не заходьте в кабінети.

Не знаю, чи вже буде добре… Ми в шлюбі 16 років, разом вже майже 20. Я його просто вбила цим.

Я ще золото здала на ці пролонгації … Це його зачепило ще більше, ніж кредити. Його можна зрозуміти
Можливо, такий характер в нього і істерична реакція для нього норма.

Я вчора думала про вашу історію.

Думаю, якщо в шлюбі хтось бере самостійно кредит, то може це вже свідчить, що в відносинах не все ок? Якщо, наприклад, треба заплатити за танці дитини, на карті немає, можна ж тому чоловікові написати, щоб скинув… Якщо ви не може написати, значить не все ок. А що саме не ок, то треба розбиратись. Відсутність близькості, емоційна відстань? Тоді б ви так довго не були разом.
Або через якісь причини ця близькість знизилась. Або хочете виглядати сильною, незалежною, не потребуючою. Але хіба може бути така проблема в такому тривалому шлюбі? Якось все зводиться до відсутності близькості в цілому. Мабуть, не борги основна проблема.

Ось це його небажання розібратись самим, а нехай родичі вирішують… 😕

Там автор пишет что муж все закроет.
Продажа машины скорее всего такое наказание(
Так, щойно дзвонив його брат, питав, яка сума… Вони хочуть закрити все сьогодні, не розуміють, що відсотки космічні😭 І можна їх якось списати з часом… «Наташа, як це ти так, що за Х…ня, ти ж ніби розумна?» Реву😭😭😭

Так, щойно дзвонив його брат, питав, яка сума… Вони хочуть закрити все сьогодні, не розуміють, що відсотки космічні😭 І можна їх якось списати з часом… «Наташа, як це ти так, що за Х…ня, ти ж ніби розумна?» Реву😭😭😭
Ну в них дійсно шокова реакція.
Зрозумійте правильно, нормальні люди в МФО грошей не беруть, крапка.
В МФО беруть ті, кому не дає банк. Або там вже борги, або немає підтвердженого доходу, або вже КІ зіпсована.
Все це свідчить про те, що щось з нами всіма точно не так, і вже давно
А людям, які від пролонгації-реструктуризацій-промокодів далекі, все це видається шизою. І не безпідставно.

Можливо, такий характер в нього і істерична реакція для нього норма.

Я вчора думала про вашу історію.

Думаю, якщо в шлюбі хтось бере самостійно кредит, то може це вже свідчить, що в відносинах не все ок? Якщо, наприклад, треба заплатити за танці дитини, на карті немає, можна ж тому чоловікові написати, щоб скинув… Якщо ви не може написати, значить не все ок. А що саме не ок, то треба розбиратись. Відсутність близькості, емоційна відстань? Тоді б ви так довго не були разом.
Або через якісь причини ця близькість знизилась. Або хочете виглядати сильною, незалежною, не потребуючою. Але хіба може бути така проблема в такому тривалому шлюбі? Якось все зводиться до відсутності близькості в цілому. Мабуть, не борги основна проблема.

Ось це його небажання розібратись самим, а нехай родичі вирішують… 😕
Так, щось у цьому є. Але перший кредит був 3000, здається. Просто на якусь дрібничку, що навіть не згадаю. А вже з нього все набігло, нашарувалось… Тобто, сума була така невинна, що й радитись було наче й не треба .Але потім був страх, що хтось дізнається

покажіть їм всю переписку з форумчанами в Вашому щоденнику. Не вздумайте платити всі відсотки, це жесть

Ну в них дійсно шокова реакція.
Зрозумійте правильно, нормальні люди в МФО грошей не беруть, крапка.
В МФО беруть ті, кому не дає банк. Або там вже борги, або немає підтвердженого доходу, або вже КІ зіпсована.
Все це свідчить про те, що щось з нами всіма точно не так, і вже давно
А людям, які від пролонгації-реструктуризацій-промокодів далекі, все це видається шизою. І не безпідставно.
О, так. А якщо взяв кілька МФО, то вже й банки не дають(((

В історії зрозуміло все, окрім цього обзвону сімейства.
Щоб що? Показати, яка жінка негодяйка, а він - ДʼАртаньян?

О, так. А якщо взяв кілька МФО, то вже й банки не дають(((
Це показує, що в людини засвистіла фляга. Ред флаг!

Хотят? Пусть закрывают. Ничего страшного. Вам сразу станет легче когда будете гасить. Это факт. Если хотят выяснить почему так случилось это в вашем случае тоже хорошо. Ведь ему не безразлично поймите. И машину скорее всего не продаст, если есть на что вам жить в дальнейшем. Успокойтесь.
Мы ваша поддержка тут. Все будет хорошо 👌

Мені теж казали таке. Що наче не дурна, самостійна ( виявляється що занадто). Теж ревіла, і не розуміла як до такого дійшла.. Зараз змирилася з цим станом. І трохи легше. час розставить все на свої місця.як мінімум, те що не відвернулись близькі люди то вже добрий знак.

покажіть їм всю переписку з форумчанами в Вашому щоденнику. Не вздумайте платити всі відсотки, це жесть
Намагалась показати вночі, не хотів навіть дивитись. В них там паніка. Вже подзвонили до друга-валютчика, він сказав, що можуть прийти додому, вибивати гроші, і квартиру на себе переписати, і хату забрати…Бо це бандити. Коротше, що вам, друзі сказати…

Хотят? Пусть закрывают. Ничего страшного. Вам сразу станет легче когда будете гасить. Это факт. Если хотят выяснить почему так случилось это в вашем случае тоже хорошо. Ведь ему не безразлично поймите. И машину скорее всего не продаст, если есть на что вам жить в дальнейшем. Успокойтесь.
да це тупо. Треба донести, що платити не треба. Цеж всетаки рідні люди, і дозволити за свої косяки платити ті відсотки, та їх посадити на таку суму.

Только пусть сразу они же и банят все кабинеты. В идеале - пусть подключат статус-контроль УБКИ (100 грн мес), и привяжут кредитную историю автора к своей - будут приходить все уведомления о кредитах/заявках/мониторинге
Им так будет спокойнее, 100%

Только пусть сразу они же и банят все кабинеты. В идеале - пусть подключат статус-контроль УБКИ (100 грн мес), и привяжут кредитную историю автора к своей - будут приходить все уведомления о кредитах/заявках/мониторинге
Им так будет спокойнее, 100%
И автору лучше 💯

Намагалась показати вночі, не хотів навіть дивитись. В них там паніка. Вже подзвонили до друга-валютчика, він сказав, що можуть прийти додому, вибивати гроші, і квартиру на себе переписати, і хату забрати…Бо це бандити. Коротше, що вам, друзі сказати…
не давайте реквізитів

Назад
Угорі