Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
Люди, я все-все розказала… Результат поганий, як я і думала. Сьогодні він дає мені гроші все закрити, але жити він зі мною не хоче. Швидше за все розлучимось . Машину мою завтра виставляє на продаж. Ще подзвонив прямо в 3 ночі своєму брату і невістці, розказав. Сьогодні подзвонить батькам своїм і моїм, щоб приїхали, і вам поговорити, розкрити всі карти, так сказати. Щоб батьки вирішили, що зі мною робити…. Бажання жити пропало ще більше. Стан розбитий і важкий. Боюсь, не доживу до вечора.

Люди, я все-все розказала… Результат поганий, як я і думала. Сьогодні він дає мені гроші все закрити, але жити він зі мною не хоче. Швидше за все розлучимось . Машину мою завтра виставляє на продаж. Ще подзвонив прямо в 3 ночі своєму брату і невістці, розказав. Сьогодні подзвонить батькам своїм і моїм, щоб приїхали, і вам поговорити, розкрити всі карти, так сказати. Щоб батьки вирішили, що зі мною робити…. Бажання жити пропало ще більше. Стан розбитий і важкий. Боюсь, не доживу до вечора.
Мда.. може все ж охолоне.. Оце привселюдне лінчування то звісно прям перебір з його боку.а що з Вами робити? От реально, на його думку, що? Не дуже зрозуміло . Зібрать усіх разом і влаштувати « показательну страту» чи як..?
Наталія, тримайтеся, будь ласка.

Мда.. може все ж охолоне.. Оце привселюдне лінчування то звісно прям перебір з його боку.а що з Вами робити? От реально, на його думку, що? Не дуже зрозуміло . Зібрать усіх разом і влаштувати « показательну страту» чи як..?
Наталія, тримайтеся, будь ласка
Наталія, тримайтеся, будь ласка.
вже нема сил. Ми всю ніч не спали… діти теж. Я просто ніяка

Держитесь....а чего сразу развод...
.он возможно думает что деньги брали для кого а не для себя...я так понимаю что в семье в принципе не было проблем с деньгами

.он возможно думает что деньги брали для кого а не для себя...я так понимаю что в семье в принципе не было проблем с деньгами
Так, не було… Він не розуміє цих відсотків, не вірить, що з 3 тисяч набігло 200

Каже, що не хоче жити зі мною… Я лишила його і дітей в злиднях

Так, не було… Він не розуміє цих відсотків, не вірить, що з 3 тисяч набігло 200

Каже, що не хоче жити зі мною… Я лишила його і дітей в злиднях
Гроші можна заробити. Так, не одразу. Але ж головне що всі живі та здорові.

Доброго ранку. Тиран якись. Це мфо так робить, якісь групи збирають. До чого тут батьки не розумію, нехай ще в ООН напише. Привселюдно щось хоче показати? Дегенарат;) якщо піде то нехай звалює, бо буде ще вам ходити і згадувати про цей випадок при будь якій нагоді...все буде добре не хвилюйтеся.

Доброго ранку. Тиран якись. Це мфо так робить, якісь групи збирають. До чого тут батьки не розумію, нехай ще в ООН напише. Привселюдно щось хоче показати? Дегенарат;) якщо піде то нехай звалює, бо буде ще вам ходити і згадувати про цей випадок при будь якій нагоді...все буде добре не хвилюйтеся.
Так, буде(((((

Я б мабуть в гроші в такого не взяла, якщо чесно.
Але все ж надіюсь він зрозуміє, що дуже погарячкував.

Не знаю, чи вже буде добре… Ми в шлюбі 16 років, разом вже майже 20. Я його просто вбила цим.

Я б мабуть в гроші в такого не взяла, якщо чесно.
Але все ж надіюсь він зрозуміє, що дуже погарячкував.
Я ще золото здала на ці пролонгації … Це його зачепило ще більше, ніж кредити. Його можна зрозуміти

Тримайтеся. Все наладиться.

Не знаю, чи вже буде добре… Ми в шлюбі 16 років, разом вже майже 20. Я його просто вбила цим.

Я ще золото здала на ці пролонгації … Це його зачепило ще більше, ніж кредити. Його можна зрозуміти
Это не самое страшное что могло случиться.
Мне кажется что он остынет, и простит.
Это Пс*хи его, показательные выступления означают что не все так плохо. Как по мне, если хотят реально развесить то там будет полное спокойствие, и серьезный разговор.
А если уйдет реально (что не думаю) то возможно кто то есть?

Ох, інший би вже побив, певно. Але він морально ще більше мене «добиває»
Побив это не норма. Не уничтожайте себя морально. Надо пережить. 3 дня и станет легче.
У меня аналогичная ситуация была, правда единственное что это не кидались громко слова о разводе. А так все один в один. Моя мама, папа, звонил им психовал, говорил что мне не хватало в жизни и т.д
В итоге через мару дней отошел.
Мне кажется что бурная реакция в этом случае хорошо нежели полное безразличие.

Ох, інший би вже побив, певно. Але він морально ще більше мене «добиває»
Побив і що? Це якось вирішило б ситуацію? Чи стало комусь від цього легше. Деякі бʼють і без таких проблем. Але чи це вихід…

Людоньки добрі я також була в такій ситуації як автор, коли розказала чоловіку. Він обзвонив всіх близьких мені людей, казав що не знає що зі мною робити, і розводитись збирався, і набалакав багато всього, але! він відійшов через декілька днів, не скажу що пробачив, але не покинув. Зараз я відчитуюсь майже за кожну копійку, але так мені і треба, сама винувата. Якщо це ваша людина, а в шлюбі ви стільки років не просто так, значить все буде добре з часом, це свого роду випробування. Я вірю що разом з чоловіком ви це пройдете, а якщо він вас покине у скрутну хвилину, то і не потрібен такий чоловік, який ховає голову в пісок. Ви ж не людину вбили в кінці кінців, а гроші то бумажки, заробите!

Шкода, що ці форуми читають ті, хто ВЖЕ попав у цю халепу, або хто ВЖЕ вибрався… Якби ж читати ці історії раніше, то до такого б не дійшли. Я сьогодні відпросилась з роботи, сил нема ні на що. Всю ніч не спала, увесь день вчора не їла. Скажіть, хто це проходив, цей стан дуже надовго???? Таке враження, що я проходжу кола пекла.

Шкода, що ці форуми читають ті, хто ВЖЕ попав у цю халепу, або хто ВЖЕ вибрався… Якби ж читати ці історії раніше, то до такого б не дійшли. Я сьогодні відпросилась з роботи, сил нема ні на що. Всю ніч не спала, увесь день вчора не їла. Скажіть, хто це проходив, цей стан дуже надовго???? Таке враження, що я проходжу кола пекла.
Цей стан мабуть що надовго. Але треба з ним навчитись жити. Я зараз вчусь. Не скажу що це легко. З ним треба змиритись і перестати себе знищувати морально. Бо тоді все буде лише гірше, і виходити з ситуації буде також важче. Адже треба працювати, аби заробити ті кляті гроші. Коли людина овоч морально, то і фізично не здатна до цілеспрямованих дій.

Назад
Угорі