Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
Ви повинні самі розповісти родичам, це перше, що ви повинні зробити. Знаю важко, але треба. Бо звонарі знайдуть рідних та такого там розкажуть, що ви себе вже не відмажете потім. Тим паче ви просто перекредитувались, а не так як інші програли кошти в тому числі і я!!) Спочатку у всіх нерозуміння, потім з часом люди розуміють, що нічого страшного не сталося, та приймають ситуацію і все наладиться!)
Ох, ті, хто грають, то хоч мали бажання щось заробити на цьому… А я ж то просто «злила» ці гроші в повітря, не думаючи про наслідки, через свій «дитячий» розум … Та де там, мої діти 8 і 12 років такого не зробили б))) Мені потрібно мінімум 1,5 роки, щоб закрити все з моєю вчительською зарплатою.

Ох, ті, хто грають, то хоч мали бажання щось заробити на цьому… А я ж то просто «злила» ці гроші в повітря, не думаючи про наслідки, через свій «дитячий» розум … Та де там, мої діти 8 і 12 років такого не зробили б))) Мені потрібно мінімум 1,5 роки, щоб закрити все з моєю вчительською зарплатою.
Яка сума тіл у Вас?
Тим паче скоро ведуть придмет в школах "фінансова грамотність", будете до колег заходити на лекції)

Останнє редагування модератором:
Я от це також не розумію, ще якщо гравець наприклад вірить що виграє (це звісно неможливо) і закриє борги то як думають закрити ті хто перекредитовуються... :dash1:

Яка сума тіл у Вас?
Тим паче скоро ведуть придмет в школах "фінансова грамотність", будете до колег заходити на лекції)
Та , може, ще запросять викладати)))) Щоб вчила дітей, як НЕ треба робити

Я от це також не розумію, ще якщо гравець наприклад вірить що виграє (це звісно неможливо) і закриє борги то як думають закрити ті хто перекредитовуються... :dash1:
У мене, наприклад, все в один момент наклалося: поранення чоловіка, моя хвороба ( операції). Ще й з роботою проблеми. А думалось же як: є моя зп, є чоловіка. І в один момент нічого не лишилось.. точніше воно як сніжний шар стало швидко котитися..

Яка сума тіл у Вас?
Приблизно 120 тисяч

А так… Як блуд взяв. Чоловік непогано заробляє. Але купили ще будинок, і все йде на ремонт. Тому почала витрачати свою зарплату на потреби сім’ї . А ще 2 дітей, які постійно чогось хочуть))

Приблизно 120 тисяч

А так… Як блуд взяв. Чоловік непогано заробляє. Але купили ще будинок, і все йде на ремонт. Тому почала витрачати свою зарплату на потреби сім’ї . А ще 2 дітей, які постійно чогось хочуть))
Не так і багато, сплатите як будуть умови хороші пропонувати.

Останнє редагування:
Приблизно 120 тисяч

Тому в планах було все закрити тихенько, а не вийшло… Все думала, що справлюсь

Не так і багато, сплати як будуть умови хороші пропонувати.
Ви мене закидаєте камінням, чи, як мінімум, тапками… Дійсно, родина може закрити це за один день. І, швидше за все, це так і буде, коли дізнаються(((( Але це просто зруйнує мені життя, всі відносини, все, що я 15 років будувала😭 Тому в мене такий відчай зараз. Я дуже дякую вам усім за підтримку і ваші відповіді…

Ви мене закидаєте камінням, чи, як мінімум, тапками… Дійсно, родина може закрити це за один день. І, швидше за все, це так і буде, коли дізнаються(((( Але це просто зруйнує мені життя, всі відносини, все, що я 15 років будувала😭 Тому в мене такий відчай зараз. Я дуже дякую вам усім за підтримку і ваші відповіді…
Та ні тут таким не займаються. Родина забуде з часом, нічого страшного. А вас що більше хвилює наявність боргів чи те що скаже родина? Хоча це не важливо. Краще самі родині розкажіть ви ж себе морально зїдаєте...

Просто набіжать ті штрафи/відсотки, які Вас ще більше будуть напрягати 🙃 І родина ж скаже, чому раніше не сказали, 💯
Та і навряд Ви хочете з Вінниці їхати у Харківські ліси 😁

Та ні тут таким не займаються. Родина забуде з часом, нічого страшного. А вас що більше хвилює наявність боргів чи те що скаже родина? Хоча це не важливо. Краще самі родині розкажіть ви ж себе морально зїдаєте...
Так і є, з’їдаю 😭

Не треба за один день. Скажіть все, як є. І що самі будете вирішувати. Ви своїм мовчанням зробите, ще гірше. Тому взяли волю в кулак і зізналися.

А ще дуже переживаю, щоб на роботу не дзвонили. Адже мене дуже легко знайти, ввівши просто моє ім‘я та прізвище … Одпвзу вибиває сайт ліцею

Та не зруйнує, да, могут злится и давать нотации но закроют и слава Богу. Но вот тут вопрос номер 2. Не влезите ли вы еще раз в долги??💸 У меня такая же была история, первый раз муж все закрыл, но я набралась второй раз 🙈🤦 так что тут вы должны с собой проработать что живем только на свои…

А ще дуже переживаю, щоб на роботу не дзвонили. Адже мене дуже легко знайти, ввівши просто моє ім‘я та прізвище … Одпвзу вибиває сайт ліцею
Не хочу вас расстраивать но скорее всего будут звонить во всю.(( может тогда признаться родственникам уже?? Что бы закрыть до звонков если они могут

Та не зруйнує, да, могут злится и давать нотации но закроют и слава Богу. Но вот тут вопрос номер 2. Не влезите ли вы еще раз в долги??💸 У меня такая же была история, первый раз муж все закрыл, но я набралась второй раз 🙈🤦 так что тут вы должны с собой проработать что живем только на свои…

Не хочу вас расстраивать но скорее всего будут звонить во всю.(( может тогда признаться родственникам уже?? Что бы закрыть до звонков если они могут
Боже, це просто кінець😭😭😭

Вибачте, не вам. Ні, я більше сюди ні ногою…. Аби тільки це пережити.
Боже, це просто кінець😭😭😭 Я цього не переживу

Останнє редагування модератором:
Боже, це просто кінець😭😭😭

Вибачте, не вам. Ні, я більше сюди ні ногою…. Аби тільки це пережити.

Боже, це просто кінець😭😭😭 Я цього не переживу
Кінець - це коли кришку труни забивають. А у Вас лише тимчасові труднощі, які Ви подолаєте ☝️

Назад
Угорі