- Дописи
- 1701
- Реакції
- 4791
- Бали
- 6480
Тёма88 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
не надо провоцировать)Мало взял. Добрать бы....![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
не надо провоцировать)Мало взял. Добрать бы....![]()
![]()
Згодна з вами...вперше брала по потребі,вчасно віддала, розраховувала кроки і реально брала знову по потребі невеликі суми, бо зарплата не безрозмірна, а потім понеслося... ті кляті пролохації і добавлялися банки....зараз виплачую їх,бо брала на мфчмо. Так за себе соромно, що працювала,заробляла,віддавала все ще й винна залишилася. Добре, що не позичала в друзів і не шукала "захисту" та їх "підвидів"...Просто все брали на разные цели- кто на покушать, а кто - на хотелки. Вот и уроки у всех разные....
Мне кажется, главное научиться не бояться. Сараи кормятся нашим страхом. Ну ведь понятно же, если человек платит нереальные проценты и пролонгации, значит, боиться огласки, это раз, и юридически безграмотен, это два. Теперь буду учиться не бояться. Лучше поздно, чем никому)))
Я вже не боюся...живу своїм життям,ніби цих шараг і не існує...завжди розраховувала тільки на себе, працювала на двох роботах і вдома підробляла, на заробітки їздила, нафіг були треба ці мфо на мою голову? Переживемо!!!!Мне кажется, главное научиться не бояться. Сараи кормятся нашим страхом. Ну ведь понятно же, если человек платит нереальные проценты и пролонгации, значит, боиться огласки, это раз, и юридически безграмотен, это два. Теперь буду учиться не бояться. Лучше поздно, чем никому)))
Я - снігова королева...дзвонять, пишуть,клеють...Айка, Тоже самое, два кредита за год из- за МФО, и брала по горю, сначала мелкие суммы, потом понеслось - пролонгации, закрыть, перекрыть. Не видела ни солнца, ни неба - одно: где взять деньги? Вас сильно достают шараги?
Я, очень счастливая ?Навчило всього крім 1 пункту - не бачила ще жодної історії з щасливим завершенням навіть тут на форумі
Хочу такого життя!!!!Найкраще жити на свої кошти.
І спиться спокійно, і впевненіший в собі, і робиш все, що забажається.
В кожного своє царство, так що тронів вистачить на всіх...Айка, Подвиньтесь на троне, и я присяду)) Я , наверное, первое время и смс читать не буду, зачем нервничать, нервы ещё пригодятся.
Включайте режим "сніжинки" і бережіть свої нервові клітинки, так легше стаєАйка, Подвиньтесь на троне, и я присяду)) Я , наверное, первое время и смс читать не буду, зачем нервничать, нервы ещё пригодятся.
Півтора року мені знадобилось, щоб досягнути такого результату.Хочу такого життя!!!!
Ржевский рулит))))"Проблеми" абсолютно нічому не навчили, бо їх немає... все що, можливо вирішити грошима - не проблеми, а витрати.
А в загалі то цей "досвід" доказав вчергове, що "ж0па без приключений - унылые булки"![]()
Нет такого пункта1. Все пройде
2. Цінуйте життя!!!!
3. Суперовий фільтр для Друзів, Колег та Родини!!!
4. Не треба нікого і нічого боятися!!!